Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. června 2025 23:22

whiskas Možná si Catherinne vzpomene, ale jednou kdysi před 7 lety jsem měla něco podobného. Nezkušená kadeřnice, co prostě nedávala pozor, pak jsem jí řekla, že to nechci přece prostříhané, ona řekla "aha jasně" a už neřešila, že jednu stranu začala. Jak by teda dopadl ten učes, kdyby to dostříhala všechno, to nevim, asi jak nějaký učes na dítě? No jako fakt jsem se vůbec necejtila, naštěstí mi to Catherinne dostříhala na něco normálně nositelného, za což jsem jí byla neskonale vděčná a nechápu, jak to udělala:D. Byl to tedy asymetrický střih, hodně lidí mi to chválilo, byl to povedený účes, ač by si ho člověk sám nevybral a x jiných by mi slušelo víc, tak ten účes byl fakt pěkný.... Ale já jsem to měla fakt mnohem mnohem horší, fakt oškubáno:D:D. V podstatě z toho šla jen ta asymetrie nebo nějak na krátko. U tebe si umím představit, že se to ještě nějak prostřihá a třeba i ta druhá strana se tak střihne. Bože, jako bylo to hrozný, pamatuju si, že jsem se cejtila strašně nesmá a nešlo to ani do culíku. A samozřejmě na fotce to vypadalo celkem v klidu, ale v reálu z toho byl dost rozpačitej i jako můj přítel a ten je většinou dost nerozpačitej a absolutně nekritickej:D. Uplně si mi tu kauzu tou fotkou připomněla.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. června 2025 23:28

whiskas no sekla tě dobře, chápu naštvanost.

Nechtěla bys zkusit micro bob, když už je to takhle krátké? (Googli Leslie Bibb ve White Lotus). 

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 22. června 2025 23:42

whiskas Chápu, že se v tom necítíš, a jasně vidím, že jde o velké odchýlení střihu, jaký jsi chtěla. Osobně by mě asi nejvíc dožrala neochota přiznat chybu, ale i kdyby mi kadeřnice nabídla opravu, už bych tu samou osobu na sebe sáhnout nenechala, důvěra nula. Nicméně. Pokud už se stejně ohledně vlasů cítíš nesvá, co opravdu všechno výrazně zkrátit? Nebude to účes, který by sis vybrala, ale bude to aspoň účes. Během dorůstání bys stejně musela do těch spodních delších vlasů sáhnout. Ať už se rozhodneš jakkoli, nenech si zkazit léto nepovedeným střihem...

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 23. června 2025 00:00

dorota Vždyť jsem psala, že s tím (ne)vycházením to byla nadsázka . Jasně, že kvůli vlasům se nezavřu na X měsíců do separace.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 23. června 2025 00:03

Karja Ach to zní strašidelně, nepřeju to nikomu. Byť si ríkáme, jsou to jenom vlasy, dorostou, neřeš to ... tak známe, že? Hlavně, že jsi našla někoho šikovného , kdo to vyřešil. A mluvíš mi z duše. Kolikrát střih není až tak hrozný, ale jak se v něm člověk necítí, tak nic moc a těší se, až vlasy dorostou. Tak ti přeju, ať už nikdy více .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 23. června 2025 00:06

KrehutkaMrkla jsem na fotky a nějaké kratší mikádo by z toho snad šlo. Sice bych to už asi nedala do culíku (při cvičení), ale alespoň by to odrůstalo souměrně. Ještě to zvážím, neb poučena, dvakrát měř, jednou stříhej . Micro bob na Leslie Bibb vypadá skvěle, otázka, jak by takový cool střih šel k mému obličeji. Ale děkuji moc za tip .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 23. června 2025 00:10

Jitka77 Já už bych k ní také nešla, i kdyby mi nabídla opravu. Myslím, že by to nebyl dobrý nápad. Ona by mohla být naštvaná, že jsem nespokojená, já nervózní, prostředí pro dusno jak vyšité. O tom celkovém zkrácení uvažuji. Ať tak, či tak, léto si tím zkazit nenechám. Zase nejde o život a nejhorší jsou ty první dny . Venku je krásně, konečně se člověk ohřeje, proč si kazit náladu. Ono mě to přejde a v klidu zvážím, jestli nechám vlasy zkrátit, nebo budu v rámci léta tvůrčí . Když nejde o život...Děkuju :-)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 23. června 2025 00:16

whiskas Jojo, taky si vzpomínám, že jsem váhala, zda to nechat dorůst nebo to zkusit opravit i za cenu celkového zkrácení...Nakonec jsem byla moc ráda za tu opravu, fakt jsem se cítila mnohem líp i to bylo snadno upravitelné (vlastně jsem s tím nic nedělala:D) a hezky to dorůstalo, oškubaný účes furt bude dorůstat oškubane. Ty to na té fotce nejak hodně špatné nemáš, ale u mě ta realita také byla jiná než na fotce,tak ti budu věřit.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 23. června 2025 05:43

Ako ja nenávidím kliešte! Teraz som si z jedného z ramena odstránila. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 23. června 2025 08:21

whiskas No, to je pochopitelné, jsi teď ve strašném stresu a to člověka rozhodí úplně všechno ...a chtěla sis vylepšit život A takhle to dopadlo. Jen bych doporučila se zamyslet, o co v tom životě vlastně jde. Nemoralizuju, nekárám... 

Ale zajímalo by mě něco jiného, kdo z vás, komu to takhle nedopadlo s vlasama, měl ty koule kadeřníkovi nezaplatit? Já vždycky zaplatím, dokonce dám i dýško a pak si řeknu: tady už mě neuvidí. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. června 2025 08:58

Samantha Já jsme vždycky dělaly to samý, byla jsem teda mladá koza, když jsem ještě chodila ke kadeřníkovi a ráda bych si myslela, že ne nezaplatit, ale že bych měla odvahu říct, že se mi to nelíbí a nedat spropitné, ale jak se znám, tak bych byla stejná jako před těmi 25 lety.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 23. června 2025 09:19

Karja tyjo, to si vůbec nevzpomínám, jako vím, že jsi u mě byla, ale že šlo o záchranu, to už jsem z hlavy vypustila

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 23. června 2025 10:08

Catherinne no jasný, taky takových je...To taky bylo za pět minut 12, za pár dní jsem rodila, takže jsem byla ráda, že při vší hruze mateřství aspoň nějak vypadám a ještě jak se dcera narodila hrozně vlasatá, tak i na ty moje vlasy se soustředila pozornost víc než kdy jindy, neustále nějaký cizí lidi řešili, jestli je mám taky tak hustý:D. Takže mělo to velkej přesah ta záchrana:D

Online Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 23. června 2025 10:11

Karja to me naštěstí nenapadlo, ze by mohl někdo resit, tam bylo na první pohled jasny, ze po mne to nema

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 23. června 2025 10:24

Potrefenáhusa Tak možná proto:D:D 

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 23. června 2025 10:58

whiskasvšak mě se neomluvila kadeřnice. Omluvila se kamarádka, že na mě neměla čas

Kadeřnice byla nadmíru spokojená. Já to měla ještě kratší,  fikla mi to děsně pod uchem a troufám si tvrdit, že jsem to měla celé ještě horší. Chtěla jsem to sestupně sestříhat, tak jedna linie byla vlasů a jedna linie tak pod uchem. No krása nesmírná.  A to mám vlasů málo a jemných jak mimino. 

No nic moc se nedalo dělat než čekat. Různě jsem to cpala za ucho a vlnila a tak podobně. A pak jsem si z toho dělala srandu. Hele, oni lidi vlasy moc neřeší. Já vím, že se člověk cítí blbě, ale snažila jsem se to moc neprožívat. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 23. června 2025 13:40

whiskas 

No teda... neni to moc povedený

Asi bych se snažila to zkrátit resp. pořád zkracovat, o kousek, ať to časem doroste do jedný délky, nic víc se s tím asi dělat nedá. No vobě ruce tý kadeřnici přerazit, to ti povim.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 23. června 2025 15:19

barbucha Dnes jsem to rozsekla. Radikální zkrácení ne, budu to teď různě "šmodrchat", nějaký ten rozcuch a pomalu zkracovat spodní vlasy. To doroste .

A díky za konstruktivní názor tobě i ostatním. 

Jdu tu příšernost smazat.

Ad micro bob. Krátké vlasy se mi líbí, jen bohužel vždy spíše na ostatních. Nějak mi přijde, že na zcela krátké vlasy nemám obličej a navíc (objektivně) mám docela krátký krk, jž i se zubem času.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 23. června 2025 15:20

rysamona A přežila jsi, přežiju taky .

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. června 2025 20:06

Z inak super vikendu na Sazave sme si 8 z 12 clenov donieski brutalnu "zvracacku". Jako tak nieco strasne som nezazila roky, fuj. Dufam, ze mame vybrane na hodne rokov dopredu!