Kokoska jakou rasu?
Stěžovací vlákno
GarfieJá myslela, že v Japonsku všichni stříhají skvěle, super mikáda.
Mne od ostrihania vlasy celkom podrastli, tak som si ľavú stranu strojčekom výrazne skrátila, mne sa na mne asymetricke účesy páčia najviac.
whiskas Ale ne moje vlasy :-) Já bych navíc chtěla úplně na krátko, mikádo je takový kompromis.
Už som zo šk.roka fakt vycucnuta, ešte zajtra učíme, bud.týždeň tie všelijaké triednicke roboty, potom ešte rozvrh budem robiť, ale to je moja zábavka.
letfenixa u nás se učilo naposled v úterý. Včera byli na vědafestu, dnes nevimco, zítra jdou na koupaliště a pak chystají nějaké sportovní dny pro prťata. Příští týden je ještě ve škole přestávka.
Jejich třídní je zároveň zástupkyně, no celkem ji obdivuji. I když fakt je, že zrovna tuhle třídu si všichni dost chválí, že fungují příkladně.
letfenixatlapkam, já už toho mám taky nad hlavu. Zároveň si stěžuju, že k nám přicházejí čím dál šílenější děti. Chybí tam základy z rodiny, my ty děti máme vzdělávat, ne vychovávat.
tv letfenixa uzijte si prazdniny a nacerpejte hodne sil. Dobri ucitele jsou k nezaplaceni. Nase deti se jeste uci, vcera syn rikal, ze dnes jeste pisou pololetni praci z matiky, a ja zjistila, ze nema krutitko
Ale jinak se nejak moc neucili, byli ted na ŠvP, hrali divadlo, meli prespavacku... ta SvP byla husta, 7 dni, vylety pres 20km, vymakane tematicke hry... a ted s nimi jeste ucitelky stravily 48 h na prespavacce. Pani kolem 60, spi s nimi na karimatce ve skole, vymysli jim bojovku. syn mel oci navrch hlavy, jak chodili v noci po skole a pred pulnoci hrali v pyzamech vybiku...Prijde mi neuveritelne, jak to ty zenske (ucitelka s asistentkou) muzou vubec prezit!
V půl desáté jdeme s Rosťou na logopedii a pak vyrážíme na Moravu, já mám odpoledne v Brně oslavu výročí založení VŠ oboru a zítra sestřinu svatbu.
Takže muž teď, teď začal třídit si vyprané spodní prádlo a ponožky za poslední tři várky, takže plný košík, a teď, teď zjistil, že si nedal vyčistit košili,je špinavá a zažloutlá, takže si musí zajet koupit novou a vlastně taky zapomněl vyluxovat auto ![]()
![]()
dzizisketa No tak na tohle by ti sambo řekl, že luxování auta je zbytečnost a na košili, že se o něj ani nikdo nepostará:D:D. U toho skládání prádle by to vlastně řekl asi taky.:D:D:D Nelam si s tím hlavu, on si to všechno oběhá. Tohle by se vlastně stalo i mně, že bych zjistila, že na poslední chvíli něco nemám, klasika.
continuity byť triedna a zároveň zástupkyňa, to je iný zahul ![]()
dzizisketa to je tak na lopatkove komando.
dzizisketa kosili koupi cestou a auto vyluxuje vecer u vašich. Pevný nervy a dobrou zábavu!
Gatita tak to mají hustou učitelku, to je super.![]()
tvjsem z ni uplne u vytrzeni. Ma tam i asistentku, ktera je taky moc fajn, jsou velmi sehrane.
Samantha madarsky dratosrsty neco... ohar? Takovy dost velky rezavy to bylo a dostat ocasem pres nohu teda nic moc.
Košili nesehnal, protože v jeho čísle neměli a auto vyluxované není, protože na jedné benzině měli všechny luxy obsazené a u další nefungoval vysavač.
Ale co, teď už v Brně piju kafe a za půl hodiny máme sraz, tak už je mi zbytek jedno.
Kokoska Od našeho ohaře máme běžně modřiny, když nás šlehne ocasem. Oni v něm mají strašnou sílu. To fakt bolí hrozně.
dzizisketa tak snad si někde pujčí:D:D Hele já už jsem nějaká asi jakože odumřelá, mně už by na tomhle vůbec nic nezaskočila, byla bych ráda vlastně, že má oblek. Když jsme jeli na poslední svatbu, tak jsem auto myla já doma, děti mi pomáhaly, vypadalo to strašně, vlastně hůř než před tím, protože jsem to nějak blbě spláchla, ale všimli jsme si toho až ráno před odjezdem...no a pak se vlastně parkovalo někde v lese na mýtině, kilometr od cíle:D:D a ani tam ty auta nebyly na jednom místě, takže naši zdařilost naštěstí moc lidí nevidělo. Takže já mám pochopení no...
Karja muž byl auto umýt než jsme jeli na svatbu naposledy my. Pak jo zastavil před barákem, ať nemusíme ráno do garáže. A v noci nám někdo vysklil okýnko. Na luxování nebyl čas, trochu to odházel, okno přelepil a já seděla ve střepech ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí