Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 15. června 2025 21:05

A já si jdu postěžovat, že ani v Budějkách, ani v Olomoci se mi nepodařilo zrychlit tak, abych konečně pokořila rekord z 2021, nemůžu se přes ty 2:05 přehoupnout...a vždycky mi chybí pár sekund nebo 1 minuta. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 15. června 2025 21:06

whiskas není to nic hrozného, ale jako chybu tam taky vidím, nebo spíš, jak tě už známe, tak se mi jiné účesy na tobě líbily víc. Ale když to teda učašeš na prostředek, tak to vypadá jak? Asi ne lib co? Jako ale nepřijde mi to nic nutného k opravě, asi bych to nechala ležet a časem sla na nový střih..

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 15. června 2025 21:37

Catherinne tak včera v OL určitě nebyla teplota na rekordy. No a pak - zlepšovala jsi se roky, co jsi začala běhat "vážně", tak někde je ten strop a asi se nedá čekat, že jako zralá žena budeš co rok zrychlovat. I tak jsi pro mne úkaz a přeju ti hodně dalších medailí. 

PS: něco podobného řeším doma

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 15. června 2025 21:50

Makara jasně, ale na maratonu jsem byla rychlejší o půlhodinu, tak mě to namlsalo...minuta, blbá minuta, jakou by mi to udělalo radost!

Jako, ve skutečnosti, chtěla bych to pod 2 hodiny

P.S. pozdravuj muže

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 15. června 2025 22:00

Catherinne tak ať to klapne pod 2 hod. A ne že pak budeš chtít 1:50.

"Nás" teď čeká triatlon. Ten jsem dovolila a ještě ho tam povezu . Minule řešil, o kolik ho porazil dceřin spolužák, co se chystal na VŠ na tělák.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 15. června 2025 22:06

Makara my teď poslední dva závody běželi každý svým tempem, tak to jsem o 12 minut rychlejší než když běžím s mužem, takže radost by byla ale chtěla bych ještě překonat sama sebe.

Jo, je to s námi těžké...

Offline leona mp
příspěvků moje polička 15. června 2025 22:07
Reakce na Potrefenáhusa:

leona mp ja tam chodim uz dlouho, ted teda posledknich par let na rodičovský uz je ta cena docela neúnosná, takze spis sporadicky, navrch ta moje kadeřnice ted odesla a přestěhovala se pro mne uz celkem daleko 

​Nepřestěhovala se do Kladna? :-) Jestli ano, tak k té jsem chodila dlouho. Vypadlo mi jméno, tuším Ester? 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 22:08

Catherinne tedy myslím, že verze C je asi nejlepší řešení. Pro šikovného kadeřníka by to mělo být myslím srozumitelné.

Fotku s vyfoukanými vlasy dodám a budu s tím zase prudit.

Děkuji za odpověď a za všechny možné verze opravy.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 15. června 2025 22:13

Catherinne Chápu, že jsi asi zklamaná, ale pro mě jsou tvé výkony neuvěřitelné. Obdivuji tvoji vůli. Věřím, že příště si ten svůj cíl splníš.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 16. června 2025 08:19
Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 16. června 2025 08:19

whiskas Já teda strávila veřejné foto v letadle, takže se nedokážu vyjádřit, ale chápu, že to zamrzí. Fakt taky je, že někdy to okolí nevidí a štve to jen tebe, tak doufám, že to aspoň bude tento případ. Jinak já jsem taky ve fázi hledání nového kadeřníka, definitivně jsem vzdala svého současného (japonského). Je milý a mluví angliky, ale to je tak všechno. 

mazanajana To opravdu naštve, držím pěsti a jestli tě to povzbudí, v Japonsku se jí kuřecí syrové....(pchopitelně ze speciálního chovu a pod kotrolou, ale i tak). 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 16. června 2025 08:25

whiskas A zrovna není počasí na čepici no, snad to bylo poprvé a naposledy!

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 17. června 2025 13:19

leona mp K Ester jsem chodila roky, byla skvělá, teď chodím k Veronice D. a taky jsem hodně spokojená :)

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 17. června 2025 15:43

leona mp Klara Ester je velmi šikovná, leč trochu nezodpovědná, co je na Kladně. 

Offline leona mp
příspěvků moje polička 17. června 2025 22:12

stes Klara Tedy ten svět je malý! :-)  

Offline leona mp
příspěvků moje polička 17. června 2025 22:14

stes A ty jsi za ní začala jezdit na Kladno? Uvažovala jsem o tom, ale bylo by to strašně krkolomné. A ty soboty v Praze si moc užívám. Takže převážilo to, že jsem zariskovala s jinou kadeřnicí. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 18. června 2025 00:28
Reakce na Aranel:

whiskas A zrovna není počasí na čepici no, snad to bylo poprvé a naposledy!

​Je to pravé počasí na klobouky přece!

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 18. června 2025 05:58

leona mp ano a nedělej to, 3x mi přehodila termín během půl roku,takže jsem se s ní rozloučila. Má tam velkou klientelu a ještě snad tancuje,takže je vytízena.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 18. června 2025 08:52

stes tohle byl duvod, proc jsem odesla od minuleho kadernika. Kluk sikovnej, umel to s barvama, strihal moc pekne, ovsem nebylo radno se objednavat na pondeli, protoze vetsinou mu bylo blbe po flamu, a jinak casto prisel pozde nebo mel sileny skluzy s predchozimi zakaznicemi, obcas privedl nevychovanyho psa, no nebylo to dobry. Dcera u nej zustala, pry je porad stejny, jen toho psa snad uz nevodi.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 18. června 2025 10:41

whiskas 

Fotku jsem nevidela, ale celkem te chapu - ja bych asymetrickej uces nesnesla, to bych sla radsi dohola. Co na tom kdo ma?! Dyk pak vypadas ze nosis hlavu furt nakrivo (jak Zeman )...

Vono teda i s tim prostrihavanim je obvykle problem. Dneska kazdej popadne ty efilacky (?) a jede... a za tejden uz vidim "zuby" - na tech kratkejch je to hned poznat, jak to nedokazou prostrihat pravidelne, vono to tema nuzkama snad ani nejde. Mivala jsem kadernika, kterej vzal do prstu praminek po praminku, zatocil ho - a rucne "serezaval"! Nejlepsi co jsem kdy zazila. Ale od ty doby uz nikdo...

Jedina klika ze ty kratky dorostou fakt rychle, ale neves hlavu, doroste to i tobe