Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. června 2025 16:14

continuity Lituju Chápala bych to u někoho chudšího duchem, ale tohle snad průměrně inteligentní člověk ví, že má sjednaný plat a hodiny.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. června 2025 16:15

continuity Lituju Chápala bych to u někoho chudšího duchem, ale tohle snad průměrně inteligentní člověk ví, že má sjednaný plat a hodiny.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. června 2025 16:19

notnapřitom jsem mu říkala, že to má u nás nějaké podmínky rozhodně na to není automaticky nárok (nemá děti ani nic takového). 

Už takto to má u mého šéfa trochu polepené z důvodů, které s tímto úplně nesouvisí. No nic nechám to trochu vyhnít asi. Kdybych neměla těch stresu v práci dost. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 25. června 2025 17:31

Od zacatku roku se nam podelala mycka, kavovar, varna konev, pracka a dneska rupla ve stojaci lampe zarovka, ktera se uz nedela. Kavovar a konev jsme koupili nove, mycku zachranil opravar Zlate-ceske-rucicky dilem vybranym ze skladkoveho zbozi, pracku taky opravili za pouhe 3 tisice. V lampe nechci bile svetlo, ale tyhle zarovky s teplotou 2000 kelvinu uz proste nejsou. 

Zitra jsme chtely s dcerou a detma jet po nekolika odkladech na venkov, Adelka si na to poridila plavky a ukazalo se, ze i horecku. 

Tak snad uz staci, ne?

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 25. června 2025 17:36

Kokoska ty brďo, ty máš vybrane do vianoc. Tlapkam

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. června 2025 17:40

Kokoska no tlapkam

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. června 2025 17:53

continuity to je dobrej retard, myslel si ze mu zustanou plny penize jo

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. června 2025 21:45

continuityJežíši, to je však ale úplně blbej. 

KokoskaJá jsem dneska byla celej den na služebce, bylo mi tam blbě, málem jsem sebou dvakrát placla, a to jsem řídila, na půli cesty abych trochu ožila jsem si koupila tu nejhnusnější limonádu na světě, co chutná jak vymáchany trenky (bylinková z dm, jestli chcete zkusit), když jsem přijela večer domů abych řekla sambovi, jakou jsem měla smůlu...tak mi tak s klidem říká, že rozbil čerpadlo za 5 tisíc, co jsme měli tejden...Když nejde o život, že, ale trochu to naštve..Snad vam dovolenka s malou vyjde, třeba má jen úpal, dneska bylo fakt šíleně hrozně. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. června 2025 21:51

711990 Karja abych mu úplně nekrivdila, on ma někde domluvenej vedlejsak a budou ho potřebovat zpočátku míň než si myslel (nebo mu budou platit míň než si myslel, co já vím). Tak asi proto mu ty peníze vadí. Ale tak doprčic než požádám o podobnou věc, tak si to rozmyslím. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. června 2025 21:53

Karja no taky pěkně, no hlavně, že se ti nic nestalo. 

Nepůjde to čerpadlo reklamovat? Nebo to fakt byla jeho blbost?

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. června 2025 21:55

continuityTak já chápu, že mu ty peníze vadej, ale že jako jemu nedošlo, že se mu sníží i plat (OK, to třeba doufal, že vyjedná nějakou odměnou nebo navýšením platu) a že se mu sníží dovolená?:D:D. Jako navíc, když to promejslel až do míry realizace a nejen, že to jen tak placnul:D.Bohajeho

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 25. června 2025 21:58

continuity Ja teda nikterak šokována nejsem. Ten plat mu teda dojít mohl, jinak by si určitě rádi snížili úvazek všichni. Co se týče dovolený... měla jsem dvě kolegyně, chodila každá myslím každá na tři dny do práce a měly normálně stejné dní dovolený, jako ti, co chodili pět dní. Tu si samozřejmě vybíraly jen na ty dny, kdy nepřišly do práce ve "svoje" dny. Když to pak bylo odhaleno a napraveno, tak to nemohly pochopit. Moje kamarádka nechápala, jaktoze mám jen 4/5 dovolený, když jsem chodila do práce 4 dny. Ona to dělala tak, že si jako každý týden nadělala hodiny a v pátek si vybrala přesčasy. To u nás nelze, přesčasy nelze vybírat paušálně každý týden jeden den. Když v pátek nechodíš, tak je prostě tvoje pracovní doba pondělí až čtvrtek a je to ve smlouvě. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:01

continuityMyslím, že to byla jeho blbost, reklamaci zkusíme. 

Jako jo, bylo mi fakt blbě, asi tlak a unava....Měla jsem takové nápady, že vyrazim někam dál s holkama, ale vidím, že pak když se sejde počasí, únava, tak je to solidní krize a jako na žádné dlouhé cesty to není. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:03
Reakce na Tabea:

continuity Ja teda nikterak šokována nejsem. Ten plat mu teda dojít mohl, jinak by si určitě rádi snížili úvazek všichni....

​:D:D:D

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:08

Tabea proto se ted v CR dava ta dovolena v hodinach, aby to bylo sprsvedlive. Akorat jsem se tim vloni vytrestala pri prechodu z castecnyho uvazku na plnej v prubehu roku, kdy jsem nemela vycerpanou dovolenou s ona se mi prepocitala na fulltime hodiny az od toho mesice co jsem presla s za ty predchozi mi zustaly ty nizsi hodiny. Coz sice dava smysl, ale nedoslo mi to:) 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:09

Tabea no právě, ta dovolená se mu preci nijak nekrátí, ty dny kdy nebude v práci si ji čerpat, nemusí aby měl volno. Navic máme volna celkem hodně. 

Já vůbec nevím co s tim udělám. Se šéfem se uvidím kdovikdy, ani se mi nechce diskutovat o nějakých zlomcích úvazku. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:15

continuityNo, nepodekovala bych mu...Hlavně 0,9 má ti vůbec smysl, však to je jak plnej, jestli nemáte pichacky a on nedobiha zaviracku školky, tak jako že se mu s tím chce to řešit 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 25. června 2025 22:31

Karja no asi tak. Pichacky nemáme, je to u nás dost volný. Byla tu kolegyně, co si z 1.0 udělala tak 0.6 a trvalo rok a půl než konečně šla.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 26. června 2025 01:19

Mala som kolegu, ktorý chodil do práce 3 dni a tiež nechápal, že má menej dní dovolenky

Online 999
19828 příspěvků moje polička 26. června 2025 07:40

continuity Tak jestli to máte volný, tak to čtu takhle: blbě si to spočítal, tak chce změnu. Ale nějaké snížení potřebuje, aby se někdo nedivil, že častěji odchází. Reálně tam bude na 0,7 :-)).