Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 26. června 2025 16:52

Pinot Noir kruhový trénink bys měla dneska dělat maximálně tak, že si lehneš na gauč, okousanou dáš na stolek a druhou budeš nad stolkem dělat kruhy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2025 17:40

Pinot Noir já chtěla navrhnout kraťasy, ale holky mají pravdu 

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. června 2025 18:29

Myrtila dobre jsi udelala. To zni dost hrozne, ty podminky na puvodnim pracovisti. Je dobre, ze jsi nyni spokojena

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 26. června 2025 19:49

Tak povolávám sílu tohoto vlákna, od včerejšího večera nemáme kočku. To je na ní hodně neobvyklé, ona nikam nechodí, je docela plachá a furt je s náma, přes den spí, chodí tak na dva tři sousední pozemky. Zrovna včera jsme se o ní bavily se sousedy, jak je super, že se drží doma, to jsme to pěkně zakřikly...no to bude začátek prázdnin pro děti. Den nic není, ale na ní je to hrozně neobvyklé.

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 26. června 2025 20:49

Karja není u vás teď celkem bouřkově? Mý, když je horko, přes den chrápou venku a občas to před deštěm nestihnou domu, tak ještě přečkají v (cizí) garáži. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 26. června 2025 20:53

andulka01 Je u nás veliké horko, a dusno, hnus celej den, ale bouřka byla někde v dáli. Ale přijde mi divné, že by neměla hlad, ani včera moc jídla neměla. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 26. června 2025 20:55

Dneska jsem po hrozne dlouhe dobe videla anorekticku ve stavu, co bych nazvala terminalni fazi a bylo mi z toho smutno a nedokazu to dostat z hlavy. Prakticky kosti potazene kuzi, nedovedu si predstavit tu bezmoc rodiny.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:07

monis Jo, to jsou teprve starosti. 

Nejhorší je, že neuděláš asi nic. Memu byvalemu kolegovi se zabila dcera, on je strašně skvělý člověk, úplně prostě úžasně empatický a viděli celá rodina, že v tom lita, nezmohli nic. To pro mě bylo takové prozreni, že když se tohle stalo jemu, tak už je to jen osud, když to nezvratil jako rodič on, tak my ostatní už vůbec.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:11

monis ja kdysi videla neco takovyho u bazenu, jak byla do tmavohneda opalena, bylo to uplne strasidelny. A vypadala spokojene, porad se tak zalibne protahovala, hezky vsem na ocich, jako by davala najevo, jak je proti ostatnim stihla. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:29

monis No... Ono se to docela dá poznat, člověkpřirozeně hubenej od anorektickýho, a není to dobrý.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:37

Karjatak vzdycky plati, ze nemuzes pomoci nekomu, kdo si nechce nechat pomoci, ale kdyz si predstavim, ze to je moje dite, co ve triceti vazi 35 kg Ted jak mam deti, tak tyhle pripady nejak vic prozivam. Na stredni jsem mela spoluzacku, co se hodne sebeposkozovala a tehdy jsem jen rekla chudak kamoska, matka krava ji o prazdinanch zavrela do blazince, ale ted uz to nejak i chapu....

Kokoska tahle slecna byla taky hodne vysolarkovana a hezky oblecena 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:40

monis tamta prave byla v plavkach, spis teda v provazkach a kousickach kapesniku, co drzely na tech kostech.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:48

Ja mam jednu znamu (je to len znama, tak sa neodvazujem opytat), ktora uz roky vyzera ako typicka anorekticka. Fakt len kost a koza. Ale zjavne je pricinou nejaka choroba/porucha ukladania tuku, pretoze takto odnosila dve deti (nechapem ako to brucho uniesla), takze musi mat menstruaciu. Ale hrozne by ma zaujimala ta diagnoza.  

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:52

Karjatak to prozreni asi neni nic samozrejmyho. kamarad ma dceru v takovym stavu, fakt na pokraji smrti uz leta.. no a kdyz si trosku fnuknu tak opaci: prece ti dospely chlap neumre hlady ne

pokud si kocicku nekdo nezprivatizoval, tak mozna nekde uvizla?

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 26. června 2025 21:55

Pinot Noir Mne kousnul nad kotník jedovatý zmetek v neděli 15., napřed nevinný komáří pupínek, postupně čím dál větší rudá hrůza, brzy se ten flek už asi potká na holeni. Už jsem byla i na infekčním, doktoři podezírají muchničku. Prý "jen" lokální reakce Framykoin 3x, fenistil 10x, denně, na noc Voltaren. Prostě všemi mastmi mazaná. Jo a klidový režim, noha nahoře a ledovat!

V sobotu jedem do Alp, jak na to dám pohoru, to fakt nevim.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:17

viktorka_od splavu Já jsem to myslela asi jinak, že on je skvělý člověk a určitě skvělý rodič, mnohem lepší než já a ani on člověk s tolika kvalitama tomu svému dítěti nemohl pomoci, ona teda měla nějaké psychické problémy, dlouhodobé, jestli to tak u patnáctiletého dítěte lze vůbec nazvat...Takže když s tím nezmohl nic on, tak si říkám, fakt se jen modlit, aby nic takového nepřišlo. 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:21

Sweet Potato muchničky jsou pěkné mrch!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:21

Sweet Potato Muchnička je hnusná svině!!! Tlapkám!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:22

Sweet Potato muchnicky jsou strasny bestie! 

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. června 2025 22:35

Karja jo, tak to jasne:-(