Sweet Potatono já to cvičení fakt zrušila, zalil se mi kotník až k chodidlu, v jeden velký otok, neobula bych tenisky. ![]()
Stěžovací vlákno
A já mám štípanec uprostřed čela. Vypadám jako nějaká postava ze Star Treku ![]()
Jitka77 promiň, samozřejmě soucítím a lituju, ale to přirovnání mě rozesmálo
. Úplně toho Klingona vidím!
Karja daj tomu čas, ony sa vedia niekedy trochu zdržať, hlavne keď sa blíži búrka. Murko raz nebol doma dva dni a sused ho našiel u nich na povale. Uviazol v klietke pre kuny. Tak ešte vydrž. Jo a nemohli ste ju omylom niekde zatvoriť?
Pinot Noir Já mám mnohokrát odzkoušeno, že štípance do kotníku tohle uměj. Otok a bolest jak při výronu. Tlapkám.
Pinot Noir no auvej teda, štípance do kotníku jsou vždycky nepříjemný a jestli to byla muchnička, tak teda tlapkám moc. Měla jsem ji minulé jaro na lýtku, kromě třídenního otoku mi úplně ztuhla achillovka, den jsem chodila jak robot.
Tak kočičák přišel, vypadá to, že začíná s výlety.Tak dobrý. Včera už jsem šla v noci obejít blok, vyloženě doslova hledat u škarp, protože mi to nešlo do hlavy. Nechala jsem otevřené vchodové dveře, přijdu domů a ona tam v předsíni. Nažrala se a šla zase ven, tak prostě asi bude takhle toulací občas, tak je dobré to vědět.
Karja tak teď nevím, je to kočka nebo kocour? Jestli kocour (doufám, že vykastrovaný), tak jsou delší procházky celkem normální.
andulka01 Je to kočka, vykastrovaná a hodně plachá, proto nás ta nepřítomnost hodně zaskočila.
Karja tak uz je to dospela kocka, ne? Divoky mladi prichazi ![]()
Karja no super, hlavne že sa našla
jen varování: kdo můžete, vyhněte se od zejtřka Andělu... začíná dopravní peklo! ![]()
Kde sa spomínali tie štípance?
Tak niečo ma raflo na hlave a rastie mi pekný roh. Možno paroh? ![]()
Máme strom obsypaný výbornýma třešněma, dokonce s minimem červů. Nikdo je nechce.
brrr Jo to znám. Kdybys jim je tak natrhala ještě dovezla tak to by možná.... A pak jdou a koupí si kilo za 3 stovky. Nechápu.
jen varování: kdo můžete, vyhněte se od zejtřka Andělu... začíná dopravní peklo!
No jo, jak se mu z Košíř vyhnout!
U nás je peklo už měsíc, všechno rozkopáno kvůli výměně plynu, prokopavaj se do baráku, nový chodniky a úprava kolem domu je pryč, a že tejden nešel plyn je jen třešničkou..
Karja nám chodí docela daleko Mimičiči treba 500 m urcite, musime ji zavirat, kdyz jdem do skolky nebo se psem, zaroven se taky docela bojí cizích lidi a psů, ted taky nebyla doma docela dlouho, neprišla ráno a večer za tmy ji uz sel muž hledat, pridala se k němu asi 400 m od domu - my uz ty místa zname a chodíme ji tam vyzvednout - ja myslim, ze ji tam treba neco vydesi, pobíhající pes nebo tak a ona se pak boji jit sama domu
Goliáš tu zase prebejva v takovym pasu divoký vegetace za domem, jak je vedro, tak se taky neobtěžuje domu nejak zvlášť casto, tuhle jsme ho tam taky šli šťourat asi po dvou dnech, co se neobtěžoval, to uz jsem se docela bala
tady je vyhoda, ze pokud nebudou uplne pitomy, je tu docela minimální provoz (slepá ulice), vzadu za domem uz končí město a neni tam uz ani žádná silnice v dosahu, spis se bojím psu nebo nejakyho jinyho predátora
Lenka22 no... já vůbec nevim, jak se budu dostávat na Jižní spojku... asi to budu brát přes kopec a do tunelu najedu za Pyramidou na Břevnově... teda tu Duškovu obousměrnou si nedovedu představit, ta je pekelná už takhle, natož až tam pustěj protisměr od Anděla!
RoSa a ještě se maji v průběhu prázdnin omezit tramvaje jako k těm omezením průjezdu aut, no to vůbec nevim, podle.me nastane fakt kolaps.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí