Potrefenáhusa Já už jsem na to přišla, vedle staví nějaký zahradní domek a je to docela hluk přesně v ten její čas, kdy přichází. Dneska tu taky není, podle mě se bojí a někam si zaleze a přijde až je klid. Z obou stran máme hned za plotem silnici, tak právě sambo je z toho takovej rozpačitej, že nám ta kočka určitě dlouho nevydrží, ale já věřím, že jo, sousedu tady potkávám taky pořád stejné!
Stěžovací vlákno
Karja no jako bohuzel, stat se muze cokoliv, vzdycky je to velka úleva, kdyz po nejaky neobvyklý nepřítomnosti dorazej ![]()
rysamona Jako jo, uznávám, že třešní je aktuálně plná vesnice. Ale stejně .....
brrr kde, kde? hele a nechtěla bys to pytlíkovat á velikost bublaniny a rozesílat nám tady Zásilkovnou? za úplatu samozřejmě... ![]()
Vari my jsme tam teď jeli a aut je míň, jeli jsme teda v cca 9.00. Ale už od nás, tj.Kavalirka se auta štosujou, jsou tak různě na Vrchlického nějaké výkopy, Anděl zavrenej pro tramvaje od Řep, takže zahýbají do Radlické , nemohli jsme vjet do OC, a jeste i jina omezeni, no je to radost.
RoSa No, bohužel Opavsko, pro Pražáky z ruky.
Lenka22 Ja jezdim do práce před šestou, aut v tu dobu ještě moc nejezdi. Ale teprve začínám řídit i jinde než u nás v okolí a tohle je pro mě ještě hodně komplikovaný se všema těma uzavirkama a zmatenejma ridicema.
Vari a nějaká varianta s necháním auta na p+r by pro tebe už nebyla dostatečně výuková?
já už jsem si v úplně stejným duchu tady posteskla, a přitom jsem ještě (o fous) Praha. já jedu zítra navečer pryč, ale kdybys chtěla, sousedka tě pustí na pozemek. trhat a zavážet či posílat nikomu nic nebudu ![]()
mitford sister jé, díky, jsi milá!
no já bych to nejradši už vypeckovaný ![]()
Vari no to se nedivim, my pri dnesni jizde měli oba oči na šťopkach, a stejně jsme museli znovu objíždět kus cesty, protože vjezd do OC Smíchov uzavřen, ale to bylo zřejmé až když sme přijeli na křižovatku, a to už je pozdě.
Variupřímně řídíme oba celkem slušně, ale vnitřní Praze se vyhýbáme, pokud nepotřebujeme něco těžkého odvézt nebo s tchýní na úřad a podobně. Celkem v tom postávání v nervoznich zácpách nevidím žádný užitek.
continuity Mne to dojíždění do práce nevadí, čtu si a je to takovej jedinej můj me time, ale časová úspora 30 minut autem a hodinu a čtvrt sockou jedna cesta by uz byla znát. Ale do prace teda jezdim pred šestou a zpátky max. ve dvě, to kolony jeste nebejvaj.
Vari u mne je to úspora deset minut a ještě k tomu u toho dost nachodim pěšky o což bych přišla.
Možná ten brzký čas to řeší, u nás je teď zácpa už v sedm ráno a jak jsou zavřené všechny vjezdy od západu + jeden pruh nechci si to v osm radši ani představovat.
continuity Já nejsem z Prahy, ale četla jsem o té dopravní situaci dnes u několika mých pražských spolužáků na Twitteru aneb největší úniková hra v zemi se přesouvá na léto z Brna do Prahy
, Taky to tam někdo glosoval, že takhle mu naposledy bránili v odjezdu na západ komunisti.
.
Psí h.vno půl metrů od koše na psí h.vna (pardon my french)
RoSa a ještě se maji v průběhu prázdnin omezit tramvaje jako k těm omezením průjezdu aut, no to vůbec nevim, podle.me nastane fakt kolaps.
Peklo to bude. Jak já se z Řep budu dostávat dolů, to teda chci vidět. Zrovna jsem se objednala na druhý kolo radioterapie ostruhy do Kartouzský, od 24. července, se picnu!
A to je/bude? zavřená i Karlovarská od Vypichu až sem, my budem úplně oříznutý od světa! Jediná spojka u Plzeňský na Vypich kolem Motola - ta bude neprůjezdná celá, a můžeme se všichni jen modlit, aby nikdo nepotřeboval akutní ošetření v Motole nebo na Homolce, anžto tam se neprotlačí ani ta sanitka. Můžou ty lidi skládat rovnou u krematoria ![]()
barbucha no zrovna jsme dnes jeli nahoru kolem Motola a koukam, tam objížďka na Karlovarskou, na Vypichu za křižovatkou vlevo 1500 m zákaz vjezdu, konec všude prostě...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí