Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 10. července 2025 21:27

notna No jako říkám si, že ta shoda náhod, že jsme zrovna byli pryč a ona taky zmizela, snad znamená, že vegetuje jinde. Nejedla doma jediné jídlo,ale u jediných lidí v ulici, kam jsem jí občas vídávala běžet a co mají také nějaké kočky prý vůbec nebyla:-/. Ještě jak je plachá a ještě ne moc chytrá, tak jako nevím, nevím, jestli se takhle po pár dnech nějak dokáže vrátit zpátky...Jakože u jiných koček co jsme měli, tak ty byly takové samostatné nebo jak to říct, tam by mě několikadenní výlet moc nepřekvapil.

Online notna
9460 příspěvků moje polička 10. července 2025 21:41

Karja Snad vás příjemně překvapí. Jsou to nervy :-(

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 10. července 2025 21:46

notna Jo,to jsou, ale obávám se, že je fakt v trapu:-/protože dva takové obvyklé časy, kdy chodívá domů už dávno uplynuly, i jsme dost byly na zahradě s dětmi, aby o nás věděla a nic. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. července 2025 22:35

Karja ach jo, to mě mrzí. Některé kočky jsou prostě hloupější, teta měla kocourka (na maloměstě), který vždycky odešel z baráku, šel na náměstí na křižovatku (200 m, víc to není) a tam si sedl na chodník a čekal, až si ho teta přijde vyzvednout. Je to tam relativně frekventované, takže ho nakonec něco přejelo

Náš kocour se zas furt pere. Vykastrovaný je, ale furt si musí honit ego já už ho ani moc nevozím na veterinu, když přijde servanej, akorát mu uložím domácí vězení a za dva tři dny je dobrej. V tomto ohledu adrenalin celkem stoupá před každou dovolenou, protože máma kočky ohlídá, ale logicky a pochopitelně jen zdravé

Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. července 2025 08:24

Karja to mě mrzí,  ale snad se ještě vrátí. Já bych na to neměla nervy.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 11. července 2025 09:39

Stěžuju si na naši kočku. Polehčující okolnosti: 1. letos je to první donesený úlovek, 2. přinesla ho, když jsem nebyla doma, takže uklízel manžel.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 11. července 2025 09:40

Přišla. Ten asocial čekal zřejmě zase až bude na sousedovic zahradě klid, byl tam jeden dělník přes den....

RaduzaJá jsem si řekla, že to je poslední nervovani se, tato kočka je prostě komplikovaná, všech se boji, i mých rodičů, co k nám chodí často, a snaží se ji hladit a myslím, že má problém najít jako jídlo na obvyklém místě, kolikrát tam má nasypáno a jde somrovat jakože za mnou a já ji tam donesu a normálně to žere. Takze asi když jsme pryč tak prostě vůbec k tomu jídlu nesla, nejsou lidi, není jídlo...Takže s ní bude každé odjetí z domu komplikované, tak si to asi musíme takhle říct no a počítat s tím. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 11. července 2025 09:48

Karja taky máme asociální polovenkovní kočku. Osvědčilo se na noc ji zavírat doma - nalákat na pamlsek. A když odcházíme, tak taky zavřít. Naštěstí se bojí jiných koček a daleko se nepouští. Jídlo jí taky občas musíme ukázat. Pochovat se nenechá. Říkáme o ní, že má mezi ušima jenom chlupy. Mozek žádnej. Přitoulala se za covidu, rozptýlila naši trudomyslnist, takže jí milujeme, až na ty excesy s ptactvem...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 11. července 2025 09:54

ArchivářkaKdyž jsme doma, tak problém není, už má takový režim s kterým se dá počítat a když jí něco nevyruší(jakože na vedlejší zahradě je jeden řemeslník) tak se chová předvídatelne. Problém byl teď ta nepřítomnost, tam jako nevidím žádný smysluplný řešení, když je zvyklá chodit ven, takže týden být doma nemůže, zároveň je teda plachá,to žrádlo od pověřené osoby vůbec nezrala, jak se někdo objeví doma, maže pryč. Jako bohužel no, musíme s tím takto počítat...

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 11. července 2025 10:00

Karja nás asocialni kocour, který je v pohodě sám se sebou, mi , po mém návratu  dovolené, systematicky nacural do všech košů s čistým pradlem.

Pěkně si počkal až vyperu a pak.... a to nezůstal doma sám. Až na moji nepřítomnost se nic nezměnilo...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. července 2025 10:12

clothilde Jo, tu schopnost se mstít mají rozvinutou neuvěřitelně!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. července 2025 12:33

Karja tak sláva že je zpět

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 11. července 2025 12:47

Karja Naše asociální kočka má fobii z cizích lidí, má za sebou jednu mozkovou příhodu, otravu zamiokulkasem, několik zahojených tržných ran ( v jednom případě z hrůzy z ošetření utekla z přepravky a přeplavala řeku), tři seskoky z parapetu v prvním patře, z toho poslední nedávno. Má 14 let a věřím, že by přežila i atomovou bombu.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 11. července 2025 13:42

Archivářka hrozny noale divim se, ze ho nechal lezet. Nasich kocour se pochlubi a pak zdrhne, aby mu tu vzacnost nekdo nevzal. Sezere ho komplet se zobakem a stat pobliz je vazne pro silny zaludky...

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 11. července 2025 14:28

monis ta naše bestie to nosí nám jako dárky - tady to máte, miluju vás nejvíc a pochutnejte si!

Tím dnešním úlovkem asi zabila posledního kosa v ulici, protože máme prudce inteligentního souseda se vzduchovkou, kterýmu kosové hrozně vadí.

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 11. července 2025 14:31

Sweet Potato ale fuj! Tak ať jsi brzy fit a hlavně bez následků.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. července 2025 15:19

Jsme kousek od Leedsu a je tu 32stupňů...

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 11. července 2025 15:42

Aranel jj to mají, přímo dabelskou

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 11. července 2025 21:27

rasaNori Nám pro změnu na Istrii skoro celý týden prší, je pod mrakem a 24 stupňů je super teplota. Alespoň jsme něco nachodili. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 11. července 2025 22:15

miuu No to mi říkala kamarádka, že její brácha jel nakoupit teď v Chorvatsku bundy;-/. Nám minulý rok na Istrii rikali, že to lwto bylo peklo, že jim od dubna nepršelo, tak jsem si říkala že už ty roky, kdy třeba tam tyden prší už ani třeba nejsou