Jos Hospoda u silnice na Plzeň? ![]()
Stěžovací vlákno
Pinot Noir Otužování je teď in. Jedeš trendy i v zahradničení ![]()
Mě ten smích přejde. Zitrs přijedou čistit sedačku a křesla. Jsem si rikala takovej krasnej temin, to krásně uschne. No, abychom neobjednávali za měsíc kontejner na plesnivý nábytek ![]()
Zuzuli ja mam jedno cidlo na okne na jih a kdyz se rozpali zed a plechovy parapet, ukazuje i dost pres 50. Druhe je na severni stinne strane, byvaji to hodne rozdilne hodnoty.
Mám je rozmístěný taky tak, a jedu podle toho severního.
Ja se priznam, ze me hrozne zaskočila zprava, ze Ladka Nergesova ma glioblastom, coz je cernej Petr se vsim vsudy a vsude ma tisice vzkazu "Ty to dáš", jako to proste neda, sorry. Me to vzdycky rozhodi, sorry za vylev, je mi ji fakt moc lito.![]()
barbucha přesně. Ten jižní používám v létě jako ukazatel, jestli větrat nebo nevětrat. (Podle teploty doma x venku)
notna ty naše pokojovky jsou takoví nebožáci, v zimě se ti topí v kamnech a klimatizací, takže pekelně suchý vzduch, jak se oteplí, tak na ně fučí studená klimatizace, režim zavlažování ani nezmiňuju, teď mají otužování, aby se v zimě pekly... Těm už ani trendy nepomůžou. ![]()
Luna přesně, první, co mě napadlo bylo, tak to je hodně špatný. ![]()
Pinot Noir Chapu, mame to obdobně. Taky topíme v kamnech. Sice nemáme klimu, ale spaletova okna, to je zase míň světla.
Luna Je to hrozně smutný, Laďka je taková skvělá, živelná, vtipná ženská.. Mně za poslední dobu docela takto z veřejného života zasáhla mimo Laďky zpráva o Vilému Rubešovi, to byl přítel Báry sushiqueen, tak to jsem si říkala, že pokud trávil s těmi jejími dětmi více času i teď, tak že je to hrozně smutný. A pohřešuje se Laura Dahlmaierová, slavná uspěšná biatlonistka, to mi teda také uvízlo na duši. Není to dořešené, ale vypadá to na stejný osud jako s K. Kolouchovou. Přijde mi toho nějak moc, těch osudů, i když z veřejného světa.
Luna Chapu, jak to myslíš, ale od těch lidi je to prostě podpora myšlena dobře. Netuší, že je to fatální diagnóza. Ja jsem zaznamenala jen na IG zprávu, kterou pustila oficiálně prima a tam bylo neco ve smyslu, ze se těší až se vrátí nebo aby de vrátila. To proste dává obrázek těžké nemoci se šanci na uzdraveni. Těžko se lidem divit, co pak píšou.
Je mi líto moc :-(
Karja jo, ta Laura
vždycky mi přišla jako takové sluníčko.
Laďky je mi samozřejmě taky líto. Pořád na mně teď vyskakují rozhovory s maminkou té Niny, jak loni (předloni) zemřela, tuším, na to samé. U ní to bylo hodně rychlé. Vždycky mně to hrozně dojme, jsou odsud, potkávala jsem jí tu s oběma dcerami.
Karja jo, to jsem si taky rikala u toho Vilema Rubese
Luna taky me to zasahlo a to ji v podstate nijak nesleduju. Ale tohle je bohuzel velmi spatne jak pises. Na tuhle diagnozu umrel kamarad, on mel kdysi nador mene agresivni, ale vratil se dvakrat, naposledy jako GB a to je konecna. Par mladych lidi jsem profesne zazila taky a je to hrozne. Hrozne.
deti maji trochu jiny typ nadoru, v okoli mozkoveho kmene, ten nejde ani operovat. Horsi typ nadoru u deti asi neexistuje.
Karja ja to letos taky vnimam vic. Asi ve spojitosti i s tatou. Ted jen u muze v praci jeden nador mozku (bratr jeho kolegyne, vek cca 25) a nador zlucniku u cca 50 leteho (tam je to asi taky fatalni bohuzel). No a umrelo nebo ma nejakou moc spanou diagnozu strasne lidi okolo
Luna Diagnoza je to strašná, ale znám osobně paní, která je cca 15 let po operaci glioblastomu, je tu a kromě léčené pooperační epilepsie je zdravá. Onemocněla na konci těhotenství. Zázrak. Laďku osobně neznám, přála bych jí ho taky.
notna To se neboj. Borec mi slibil, že druhý den večer už budu sedět u televize na sedačce a jak slíbil, tak bylo. Ten pocit a štěstí z čisté domácnosti nic nenahradí. Já jsem tak ráda doma. :D
Karja Sešlo se toho moc. ![]()
Ale pokud si to člověk přečte až po, je to pořád lepší, než takovýhle přímý přenos.
Laďka mne bavila v první Superstar, Románu pro ženy i RS Farmář hledá ženu.
notna Ano, ja tomu samozřejmě rozumím, jak to ti lidi myslí. O to víc je to asi takové mrazivé.
Já jsem ji sice nesledovala, ale je to prostě tragédie, pro ni i její blízké.
Ještě jedna mladá, známá holka teď bojuje o život a bohužel moc naděje není. Zatím to nevyčmuchal bulvár tak budu mlčet a držet ji palce.
Luna Proboha
není glioblastom právě to, na co zemřela Sushiqueen?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí