andulka01 Ježkovo oko, tolik smůly! Srůstej, srůstej a do buchet si cpi mák a tvaroh.
Stěžovací vlákno
andulka01 úplně mi mluvíš z duše, nádherný léto
a než se teplomilci začnou ohrazovat, tak bych ráda podotkla, že nejmíň posledních 12 let šlo na ruku právě jim, byla to léta, kdy byla x týdnů v kuse extrémní vedra, tak teď jsme se po mnoha letech konečně dočkali i my, co ta vedra (v ČR) nenávidí
Teplomilec nejsem. Byli jsme na dovolené v Jeseníkách v chatě s bazénem. Nevyužit, samozřejmě. Po návratu domů, je to čtrnáct dnů, jediný den vhodný k návštěvě koupaliště. Jak ty travis letní dny s dětmi?
tv hele my úplně normálně, akorát maj občas mikiny nebo nepromokavy bundy, ale většinou je to na tričko s krátkým, ani neprší denne. Ja jsem naopak s detma nejradši, když neni vedro k padnutí a žhnoucí slunce, nemusim je mazat nebo marně rvát batoleti kšiltovku ... ale ja pocit zimy nemam, mikinu si muzu oblict, kdyz je mi zima, ale pred horkem se maximálně někam schovat. I koupat jsme se několikrát byli, naposled v neděli, ja jsem fakt spoko
tv úplně normálně. Jsme každý den venku, koupat jsme se byli myslím 3x. Minuly týden jsme byli na dovolené u Náchoda, víkend vedro, koupačka byla, pršelo jenom jeden večer... jinak procházky, sbírání borůvek a i houby uz rostly, opekli jsme buřty...je to super.
andulka01 och, to je smola. Držím palce na zrastanie!
andulka01 Taky chodím v noci potmě a do prázdna jsem šlápla někdy vloni. Ať jsi brzo fit!
tv děti nemám a letní dny trávím v práci v šíleným zápřahu, takže jsem šťastná, že se mi nevaří mozek v třicetistupňový kanceláři jako v minulých letech
tv za meho detstvi by nikoho nenapadlo jet na dovolenou do hor a ocekavat tam koupani ![]()
viktorka_od splavu ja mam zivou vzpominku, jak my deti z jjizni moravy jsme prijeli k pribuznym na Vysocinu, pro nas tam bylo tudiz stale na svetr a oni vyrazeli na koupaliste, ze je vedro :)
andulka01 Au!!
No to je teda blbej úraz, ale myslím, že to by se fakt mohlo stát komukoli, líná rožnout (haha, teď mi to slovo samotný přijde srandovní) jsem pořád, běžně chodím po tmě.
Můj švagr když začal na vysočině před 35 lety kopat bazén, tak si všichni klepali na čelo. Já teda taky, ale já mám za barákem rybníky a tam byla kolikrát ráno voda teplejší jak vzduch.
Potrefenáhusa přesně! tv
V Praze se na koupaliště prakticky jít nedá, kolik tam bývá lidí. Navíc nejbližší máme 20 minut MHD, v teplotách nad 30 vůbec nejsem ochotná to podstoupit. Takhle můžeme jít na jakékoliv hřiště, ne jen to ve stínu, na procházku do parku, na výlet do města.... Jo, včera bylo už docela chladno, pár stupňů navíc by mi nevadilo, ale pořád to jde. Koupali jsme se už asi čtyřikrát, což je skoro nejvíc, co kdy děti za sezónu zažily ![]()
Evaeva my se koupeme třeba sedmkrát za týden, když na to přijde. Ale já mám děti hrozné vydry, i o tom mluví celý rok, to je prostě jejich program na léto, možná je to i jejich životní program:D:D:D:D. Takže zklamání je, ale ony si asi neuvědomují, že jako už to moc nebude. Myslí si, že ty koupací dny ještě přijdou. I to koupání je takový jak to říct, levný (pokud chodíš do přírody nebo levné koupaliště), jednoduchý, nenamáhavý na vymýšlení...Ty ruzné letošní výlety, ty jo, už jsme byli snad všude v okolí. Vlakem všema směrama, na koncertech, v lesech, divadlech, na hřištích - benziny, vstupy, jízdenky a hlavně to vymýšlení, to vymýšlení!!!! Vloni jsme stihli jednu malou zoo za celé prázdniny:D:D:D.
tv za meho detstvi by nikoho nenapadlo jet na dovolenou do hor a ocekavat tam koupani
viktorka_od splavu Tak za tvého dětství asi nebylo moc bazénů, dneska ty zakryté bazény, někdy je k tomu i solár, ty možnosti, kde se koupat dá či nedá docela mění, takže mi to nepřijde nějak nereálné to očekávat aspon na nějaký den, dva.
A letní kino, venkovní divadlo, a večery na terase:-///. Do kina se fakt nenabalím. My máme v okolí uplně užasná letní kina, tam se dá sedět a ani nemusí hrát film.
Grrr, trcim v práci. Dělám hlídače partě vodaru, co montují solary, aby se u toho nezrakvili. Takže se nudím (tuk tuk na drevo) a doma mi stojí práce![]()
Karja no já je letos uhlídám maximálně na brouzdališti
oni si teda vystačí i na hřišti, ale Praha asi nabízí víc možností. I když u vás je zase pořádný les
Já právě na prázdniny mívám spoustu plánů, ale poslední dva roky si pamatuju, jak bylo furt horko, tak skoro na nic nedošlo, protože jeď někam, kde bude vedro, 45 minut MHD.
Já si myslím, že koupací dny ještě budou, vždyť je teprve půlka prázdnin. U nás to teda levná zábava není, to máš pořád zmrzlina, hranolky... To už je jedno, jestli je to na koupaliště nebo jinam.
Karja jezis jasne, ale to pak pocasi nevadi ne, kdyz to mas kryty a vyhrivany:-) prave proto ze byly bazeny jen obyc, tak v tech koncinach byvaly jen pro mistni, otuzily![]()
Karja včera jsme byli na shakespearovských slavnostech, měla jsem tlustý merino svetr, podzimní parku a deku a klepala jsem od půlky kosu. To mi na přelomu července a srpna přišlo poněkud zu viel![]()
Karja o něco člověk určitě přijde, ale pořád mi lepší větší zima než větší horko. Ta super teplota okolo 25 už moc nebývá. Zrovna teda minulý týden tak bylo, větší zima mi přijde až tento týden a dneska už má být zase tepleji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí