andulka01 Ale neee ![]()
Stěžovací vlákno
andulka01 no teda! Ty si ako kaskadér. Bože, tak si, prosím ťa, dávaj na seba väčší pozor. ![]()
andulka01 au au, doufam, ze to srusta bez komplikaci a preju, at jsi brzo fit!
Karja jezis jasne, ale to pak pocasi nevadi ne, kdyz to mas kryty a vyhrivany:-) prave proto ze byly bazeny jen obyc, tak v tech koncinach byvaly jen pro mistni, otuzily
no nektery tyhle stary mistni koupaliště, nejlíp napájeny z potoka, jsou fakt strasnej brut
A letní kino, venkovní divadlo, a večery na terase:-///. Do kina se fakt nenabalím. My máme v okolí uplně užasná letní kina, tam se dá sedět a ani nemusí hrát film.
jo, letní divadlo i kino jsem měla v plánu. Jenže tady fakt každej, každičkej den prší. V pátek a úterý šel syn na fotbal na trénink, pokaždý těsně předtím najednou vysvitlo slunce, jinak je celý dny pod mrakem. A pokaždý během tréninku začlo pršet. Na to, abych seděla v letním kinu/divadlu v zimní bundě a pláštěnce nemám morál. U nás mám moje pocity potvrzený i tvrdýma datama. ![]()
Vypadá to, že se počasí koncem příštího týdne zlomí, tak by mohlo tvoje proroctví, že se moje děti ohřejí o prázdninách u babičky, ještě zafungovat.
My máme nádherný amfiteáter a zrušili letné kino. Je to hrozné, nemajú na to aby mohli premietať nové filmy, technika je asi drahá. Pritom to bývalo stále plné. Vlastne teraz v ňom iba sem tam koncert, aj to nie často a raz za rok folklórny festival. Tolka škoda.
No a navyše vypustili aj vodnú nádrž, že vyčistia, tak to už tiež čaká piatym rokom ![]()
Janulik03 V ČR se letní kina docela zase rozjela. Je na to prý nějaká dotace.
Karja jezis jasne, ale to pak pocasi nevadi ne, kdyz to mas kryty a vyhrivany:-) prave proto ze byly bazeny jen obyc, tak v tech koncinach byvaly jen pro mistni, otuzily
No tak se stejda teda vykoupeš a aby sis šla pak sednout domu na gauč:D:D
rasaNori Jo, já se asi taky na žádný večerní program v tomto neodhodlám, to by fakt muselo být no.
Evaeva Ano, vaše sestava je poněkud náročnější:D:D:D, to si fakt nejen nesedeneš, ale ani pohledem nespočineš na jedno místo déle než tři vteřiny:D:D. Holky mám teda co se týče těchto ruzných nákupů na výletech vycvičené, že se to s žádnými nákupy pochutin teda nepřehání a jí se hlavně domácí svačina. Na koupališti třeba někdy nechtějí nic, nebo si vyberou limonádu nebo nanuka. Nesmí to ale narušit nějaký další učastník, což všichni naši kamarádi a příbuzný docela dělaj:D:D:D.
Janulik03 notna Je to škoda, my máme nějaké promítání, vesměs jsou to stejné filmy teda a většina ne nějak super, v každém byt malinkatém městečku. Ted bylo letní kino třeba ve vedlejší vesnici, na takové louce mezi kostelem a hřbitovem:D:D. Přes rok mě kino absolutně neláká, ale tyhle letní pro ty mám slabost.
Karja sežerou svačinu a pořád mají hlad
Ale víš co, tady je to vždycky akce na 3/4 dne, jak je to dál, tak když se už někam dostaneme. Takové to odpolední vykoupání provozujeme akorát na dovolené. Mně to nevadí jim něco koupit, ale ty koupaliště nejsou úplně pro mě, tam si vůbec neodpočinu. Mimino sice plave samo, ale musíš ho každou chvíli přidržet, mladší se nepustí dál než metr a půl od břehu a ještě v mém náručí, začal se hrozně bát, plave akorát starší. Mně vadí i ten hluk a moc lidí, radši mám přírodní vody, ale v Praze má člověk smůlu. Takže takový výlet se nevyplatí celkově
A ve velkém horku bych nešla ani sama.
Prostě vyšší teploty mně omezují o dost víc než nižší.
Evaeva jj, to chápu, já ty narvaný koupaliště taky samozřejmě nedávám. Jezdím jen na to, jak jsme se tam potkaly, protože tam mi přijde, že to znám, mám přehled a že když vylezu, že jsem zase hned v klidu, takže i když je narváno, tak se to dá;). A samozřejmě, když je někdo z rodiny neplavec je lepší počasí mírnější.
Karja I naše kotehulky prave mají uz třetí nebo čtvrté léto promítáni na louce. Jsem si rikala, to je hezké a chodím tam, i když jsou to filmy, na které bych se nedívala ani zadarmo doma. Ale beru to jako podporu kulturní akcí ve vesnici a většinou je sousedský pokec k tomu. Až loni jsem se dověděla, že právě to neni aktivita jen naší obce, že to mají snad všechny okolo a jsou na to nějaké dotace. A i letní kino v městečku poblíž je opravené a dost ožilo.
notna Ano, taky jdu na filmy, na kteréch bych se doma nedívala:D. A jendo léto jsme měli neustále divadlo, to bylo fajn, bohužel se to neudrželo a ted je třeba jedno, dvě představení o prázdninách. Já jsem ted dostala k Vánocům lístek na nějaké představení s Hofmannem, už ani nevím jak se to jmenovalo, což asi o tom vypovídá, jaký to bylo a řekla jsem si, že už na to kašlu, že chodím jen na ochotníky a malé soubory, že to se mi vždycky líbí.
Karja tyhle menší koupaliště jsou fajn. I to vstupný oproti Praze, že jo
Já se ráda vykoupu takhle po výletě, i klukům dvě hodiny bohatě stačí.
On není ani tak problém neplavec, ale ten strach. Má rukávky a pásek, ale stejně se mně drží jako klíště a křičí, když jsme trochu dál od břehu. Ale na tobogán jde, to zase jo.
No prostě je radši vezmu do dinoparku ![]()
Evaeva Jo, ted mě na tom vstupným sklásli, nikdy se to neřešilo, platily fakt odhadem až ty školní děti, ale mají tam ted měřící laťku na těch 116 cm a já pak říkám malý, hele to prostě se musíš trochu pokrčit:D:D. Bylo by jí to i tak prd platný, je vysoká, ale paní asi když viděla můj výraz mi řekla, že mi jednu nechá zadarmo:D:D.
Tak zas to je dobrej, že jde na ten tobogán. Naše děti hrozně chtěly na tobogány na dovolený, ale jak nejsou zvyklý právě na ta větší místa, hrozně je překvapilo, že jako budou stát s jinými dětmi frontu:D:D:D.
Ja se priznam, ze me hrozne zaskočila zprava, ze Ladka Nergesova ma glioblastom, coz je cernej Petr se vsim vsudy a vsude ma tisice vzkazu "Ty to dáš", jako to proste neda, sorry. Me to vzdycky rozhodi, sorry za vylev, je mi ji fakt moc lito.
No a co jí mají psát? Umřeš, chudinko? ![]()
Karja jo je, starší se bál mnohem víc v jeho věku, ten ani do bazénu nevlezl. Mladší, když se rozkouká, tak ty dva metry od břehu pověšený za ruku dá ![]()
Pořád to budeš mít za půlku toho, co v Praze, když to započtou obě děti. Teď jsme někde platili 140 všichni, bylo to teda až to snížené odpolední vstupné, to bylo velmi příjemné. To koupání je v Praze fakt blbý, hlavně ta malá kapacita. Mít něco blíž, taky zajdeme častěji
no nektery tyhle stary mistni koupaliště, nejlíp napájeny z potoka, jsou fakt strasnej brut
My jsme kdysi, s ještě malou zřítelnicí, rádi jezdívali do Chrustenic na Berounsku, z našeho konce Prahy kousek... to bylo moc příjemný starý koupaliště, ale voda teda fakt brutální. Nebejt dobrýho občerstvení tam, tak to nedám
Už je myslím zrušený ![]()
Ale nejvíc nejstudenější vodu mají asi v Šárce U Veselíků, je to tam taky pěkný a čistý, ale ta voda se nedá
(navíc je to od MHD nebo parkoviště hrozně daleko)
Jsem doma na HO, protože poslední den školy. Sanitka, druhá. Vždycky přestanou houkat. Kouknu ven, před domem leží pán, asi skočil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí