Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Maureen
příspěvků moje polička 01. srpna 2025 12:38

žluťásek já jsem teda taky s vývojem počasí spokojená...ale bojím se to tady napsatmiluju mlhu a těším se na barevný listí na podzim a ty cáry mlhy a tu hřbitovní vůni tlejícího listí...a ne,nekamenujte mne,sím

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 12:40

Raduza Tý jo, co mohl chtít?  Mě napadá jen sex. :D jsem zkažená. 

Online Karja
44754 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 12:42

Kan za 6? to tak na týden. 

Podlě mě si tě s někým spletl:D:D To byla příležitost, měla si říct, OK 6 mi zatím stačí:D:D:D Ne, taky bych zdrahala Raduza 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 12:45

Raduza Asi vypadáš jako vymahač dluhů.

Online continuity
43192 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 12:47

Slovenská banka mi právě napsala, že nemůže akceptovat slovenskou(!) občanku s trvalým pobytem v ČR a že mám přijít osobně na pobočku a dovalit doklad o trvalém pobytu.

Jako zrovna tam jedu, ale kdyby to poslali místo dneska v pondělí tak s tím nic neudělám.  A co kdybych bydlela někde dál?

Toto je fakt peklo, ten úřední šiml nebere konce. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 13:06

Karja Fakt? Já vůbec nevím kolik to stojí. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2025 13:26

Kan Karja

Hele zamířil směrem k důchoďáku. Tak nevím s tím sexem.

Spíš aby tam na staroušky něco nezkoušel. 

Pinot Noir jo drsně já vypadám, to je fakt

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2025 13:30
Reakce na Maureen:

žluťásek já jsem teda taky s vývojem počasí spokojená...ale bojím se to tady napsatmiluju mlhu a těším se na barevný listí na podzim a ty cáry mlhy a tu hřbitovní vůni tlejícího listí...a ne,nekamenujte mne,sím

​přesně, to je úplně boží

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 14:22

Raduza a nestrčil ti někdo za stěrač cedulku, že to auto prodáváš? takovej vtípek kdysi udělal jeden kamarád mý tetě, vč. kontaktních údajů (jméno, patro)... celej den otvírala dveře nažhavenejm zájemcům a posílala je kamsi (ta prodejní cena byla lákavá), až jí to pak docvaklo...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 15:09
Reakce na Karja:

žluťásek Jojo, já se dívám na výled počasí:D:D a snad má být za týden líp a ještě si něco z letních radovánek užijeme, ale u nás v rodině mají bratranci jeden po druhém impetigo, takže se nechci radovat předčasně.

Online Karja
44754 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 15:18

Aranel No jako jo, to nechceš, zvlášt na léto, na které se těšíš. Ono je to teda hodně nakažlivé, ale dost se na netu píše, že jakmile začneš užívat tu antibiotickou mast, tak se riziko nákazy hodně snížije. 

no nic jdu to přebít něčím příjemnějším, at se šíří a bují to. Máme moly, hooodně:D:D

Offline Mini
příspěvků moje polička 01. srpna 2025 15:41

Raduza Maureen těším se s vámi !

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2025 15:52

RoSa ne, to mě vůbec nenapadlo.  Jako ze koupím, teď vám dám šest litrů a zbylej milion příště.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 16:05

Raduza hele, ted jsem četla post na podobný téma na X.

Chlap prodává barák, jel 100km, aby ho ukázal zájemcům. Ti si nechali všechno do detailu ukázat a vysvětlit. Nakonec paní řekla, že mají takovou ideu, že tam budou bydlet, dokud chlap nesežene kupce a manželovi bude platit za údržbu.

Nekdo tam k tomu psal, že v rodině taky prodávali dům a kupec nabízel, že by ho spláceli měsíčně jako nájem. 
Takze evidentně je možný všechno.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2025 17:10

Tabea prostě svět je skutečně plnej magoru

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 18:58
Reakce na Tabea:

Raduza hele, ted jsem četla post na podobný téma na X.

Chlap prodává barák, jel 100km, aby ho ukázal zájemcům. Ti si nechali všechno do detailu ukázat a vysvětlit. Nakonec paní řekla, že mají takovou ideu, že tam budou bydlet, dokud chlap nesežene kupce a manželovi bude platit za údržbu.

Nekdo tam k tomu psal, že v rodině taky prodávali dům a kupec nabízel, že by ho spláceli měsíčně jako nájem. 

​To se tady v USA dela. "Rent-to-own". Treba se tim inspirirovali

Offline Myrtila
5355 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 19:15

MP Marge A jak se to dělá, pokud to z nějakého důvodu přestanou platit? Buď že nemůžou, nebo že se třeba nakonec potřebují odstěhovat někam jinam? Tak prostě jakoby platili nájem, takže nemají nic a majitel má zase celou nemovitost?

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 20:51

Myrtila no, pokud platí jen 28 let místo 30, tak mají kulový

Offline Myrtila
5355 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 20:54

Tabea No, tak to je z pohledu těch "nájemců" dost drsný. 
edit: I když když nad tím přemýšlím z jiné strany, tak se to dá brát i jako "nájem s bonusem", když vydrží, budou mít nemovitost. Ale to si jenom tak představuju, nevím, jaké jsou u tohoto podmínky (jaká je výše "nájmu" oproti normálnímu nájmu, nebo hypotéce, a tak). 

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 21:19

Myrtila ja ani nevim, myslela jsem to spis jako vtip. Jenže kdo tady chce prodat nemovitost a nechat si ji splácet 30 let?