MPLee jezis
to je hrôza toto
A také krásne miesto.
MPLee jezis
to je hrôza toto
A také krásne miesto.
MPLee Ach jo. Myslim, ze ty lidi o tomhle vubec nepremysli. Deti nedeti, hledal brloh. Po vysvetleni demolici chapu, asi bych to porad mwla pred ocima a v klidu si nikde ani neswdla.
A teda obdivuju tu vasi akcnost. Jestli to dobre chapu, jste ted vetsinu casu na horach. K tomu planujete stavet a jeste cestujete. S malymi detmi. Do toho takovahle akce se vsemi dusledky a zarizovanim.
A uz jsme se o tom rozkroceni mezi zivotem na horach a prahou bavily
.
viktorka_od splavu No to jim každopádně oznámí on, ale stejně z toho vyjdu jako pipina, která je tam nechce
Oni jsou navíc z Bratislavy, jinak bych řekla, hele to je pro babičky, pojďme raději večer na drink...nebo tak něco. Ale když přijedou, budou u nás spát a další den je v háji.
Garfie dúfam že to muž vyrieši so cťou.
A ty, milá pipina, všetko najlepšie ![]()
Zásilkovna mi zašantročila parfém a stížností zde doufám, že se to vyřeší. Podle aplikace vím ve kterém je depu. S virtuální asistentkou jsem založila požadavek na dohledání, v pátek.
Jako doprčic přece musí mít nějakou evidenci, aby viděli, co přijali na depo a co doručili. ![]()
barbucha jo, u nás už taky i ten stánek s kafem karty bere. Protože v Praze by tam půlka lidí nešla.
Tuhle se servírka v místní hospodě rozčilovala, že všichni platí kartou, že by to zrušila a lidi by si zvykli. Tak super hospoda to fakt není, tak se jí dostalo ujištění, že když by si člověk už šel vybrat, tak si tam to pivo rovnou koupí
To je ale drzost. Co se má co rozčilovat... samozřejmě jí jde o to spropitný, cash je na to lepší
Ale že se nestydí! Která hospoda to byla?
Třeba nevím, jestli dávat tringelt v hospodě, kde si dojdu k baru, objednám si, dostanu to a odnesu si ke stolu. To mi připadá jak dávat spropitné v obchodě.
No, tady nevidím důvod jim něco dávat.
Já už mám teda velkej problém s tou buzerací, jak tě nutěj přijít zaplatit k baru, ke kase - to nemůže přinýst účtenku ke stolu?! Tady vždycky velmi váhám a tak ze 75% žádný spropitný nedám, a může se ten člověk tvářit jak sto čertů, je mi to fuk. I kdybych platila cash, mileráda si počkám, než najde přesnou sumu na vrácení včetně drobáků ![]()
barbucha ale místní Bernard. Rozhodně o nic nepřijdeš, když tam nepůjdeš. Jídlo úplně neodpovídá ceně, ale na pivo se dá. Ale karty tam normálně berou.
Garfie jako ze je muz zval a pocital s tim, ze odmitnou? To nevymyslis. Ale co, tak treba to bude fajn, kdyz pises, ze bys je rada videla.
Kokoska no ja ti nevim, pozvat kamose na oslavu v ciste rodinnem kruhu, kterou pripravi ta rodina, protoze Garfie mezi cestama nebude mit na nic cas a pak hned odlita.. to by mi teda bylo dost blby, jednak vuci te rodine a pak, ja bych to teda fyzicky nedala, coz teda u G. nehrozi![]()
Janulik03 JÁ to vyřešila se ctí! ![]()
Kokoska No to bylo takové v řeči "však přijeďte...", víš jak, vypadne to z tebe ani nevíš jak. Teda ze mě ne
, ale z muže běžně. Ale napsala jsem jim, že bych je moc ráda videla, ale je to jen malé rodinné setkání před odletem, spíš odpolední káva a že doufám, že to zvládneme v zimě. Oni zareagovali velmi mile, úplná pohoda a teď čekám co muž, protože jsem mu neřekla, že jsem s nimi v kontaktu a on se tady potí, jak to formulovat a já se bavím ...![]()
To ani nevím kde je
My občas chodili u mladýho pána za rohem, vedle Alberta nějaká pivnice se zahrádkou, na plzeňský, nebo do Kastrolu... jiný provozovny tam vlastně neznám. Jo ještě Kozičky ![]()
viktorka_od splavu blby to je, jen jsem myslela ze je pres to Garfie treba na chvili rada uvidi. Ovsem s tim prespanim to uz je uplne na nic, to je fakt naruseni rodinne oslavy a i kdyz jsou to treba mili lidi, je to prace navic a chod veci to dost narusi. Snad se muz pouci, ze priste se ma zeptat!
A preju vsechno nejlepsi!
barbucha v cenralparku. My tam nechodíme, tohle byla historka švagra. Výhoda toho podniku je, že tam děti mají výběh a je tam pro ně i pár atrakcí, takže když si chtějí rodiče posedět u piva, tak cajk, není to žádný pajzl. My na to moc nejsme no.
Kastrol taky trochu žije ze zašlé slávy. Deset let mají stejné menu, ceny už jsou trochu přemrštěné a posledně ani nebyl nafouknutý hrad
ale aspoň má člověk jistotu, že se tam dobře nají.
Jo, jídlo mají pořád velmi slušný. A já se těším až na podzim bude zase zabíjačka resp. až budou ty jitrničky a jelítka, mňam! ![]()
My s harantama se vždycky zastavíme jen kvůli jejich napití, buď u toho Kastrolu nebo u Koziček (nebo dole v tý pekárně, plus koláček tam), jako příjemný posezení u piva si představuju jinak než furt jedním vokem švidrat co zas vyváděj nebo poslouchat jejich kvikot
To jsme chodívali na jedno akorát když byli v kočáru a spali!
Raduza mě nějak přijde, že se ta Zásilkovna poslední dobou trošku zhrošila
Balíček se mi taky zasekl v depu, na čtyři dny, došel oblepený Packeta páskou a 3 věci v něm chybí , no začala jsem reklamací u e-shopu, ten jde na Zásilkovnu....
Raduza zavolej tam znova a důrazně řekni tomu robotovi, že chceš mluvit se živým operátorem. Pak to opravdu začnou hledat.
Často jen odpadne štítek, tak to pak uvízne někde ve skladu. Můžou se ptát, jak vypadá ta krabice.
continuity dotaz jak vypada krabice me vzdycky pobavi. Jak to mam vedet? Nekdy zabali malou vec do krabice 3x vetsi, nekdy je to v igelitu, fakt nemuzu nikdy presne rict. Ani stejna firma to kolikrat nezabali stejne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.