Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 21:52
Reakce na Karja:

A bude jezdit s holkama k babičce a to tam vnese tu harmonii, a děti to tam přežijou;-)

​Tož hodně štěstí .

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 21:53

monisPřesně to jsem si říkala, že si moc už nevěřím v té výchově a nerada bych řešila, že mi pes vzal za lejtko postacku. Tchyne psy doslova nesnáší, takže tam neslapnu vedle s žádným plemenem

Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 21:56

Karja ono to k těm kočkám patří, to riziko ztráty. Je to důvod, proč jsem tak dlouho odolávala nové kočce, protože když bude chodit ven, nemusí se vrátit. No takže teď máme novou kočičku, děti se na ni neskutečně upnuly, tak to budou šílené nervy, až ji začneme víc pouštět ven.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 21:57

Tak BettyMožná se pak začne řešit víc ten pes:D. 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 21:58
Reakce na Karja:

​Tomu říkám prohnaní taktika!

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 21:59

Gatita Jako já to beru, kočky venkovní máme celej život. Ale tohleto je takový, ze jde o náš druhej výlet a kočka není doma, jinak žádnej den nevynechá a necoura se. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:01

Karjacestuji s dvěma kocoury pravidelne, když jedu na víc dnů na Moravu. I na jednu noc mají většinou hlídání; sice výdrži přes noc sami, ale jsou společenští a lidí vyhledávají. Tvoje kočka očividně taky nechce být sama a hledá vás. Psa si neporizuj, taky vyžaduje dost péče. Pořiďte si mini králíka. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:03

Karja jojo budeš poslouchat jak je nevychovanej a co bys měla dělat aby poslouchal... akorát psovi to bude jedno. Ale jestli ho tam nebudou mít rádi, tak to pozná.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:06

Malvin Ja ti nevím, ona tráví noci pravidelně venku, i tam chodí dobrovolně a jako mnouka si, že chce ven. Domu se chodí ráno hlavně vyspat, a pak nás tak jako na chvíli navštěvuje a pak chce jít zase ven. Zároveň se ale boji lidí...Takže ona je prostě komplikovaná a nějak asi jak vyjde z toho zavedeného rytmu, že když přijde v ten čas co býváme doma a my nejsme, tak ji to asi nějak vykolejí a jde si evidentně někam nevím kam. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:07

bublifukTakže ani ten pes tam nakonec nebude chtít jíst!

Offline Kokoska
35021 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:17

Karja co by kocka delala doma, kdyz tam nejste, ne? Musi se zaopatrit jinde.

Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:20

Karja je asi vystresovaná. Ja chodila krmit kočky kamaradce v sousedstvi a ty kočky se chovaly jinak než normálně. A jedna tam celou tu kamaradky dovolenou vubec nebyla, i kdyz normálně je doma pečená vařená. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:25

Kokoska No řekla bych, že přijde pak ty další dny, kdy už doma jsme. Jakože hele 8 večer nejsou doma, tak přijde třeba hned druhej den:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:35
Reakce na Karja:

Asi si to psala. Na víkend ji zavřít do baráku nejde? Jako týden by byl asi moc, ale jednu noc by taky nedala?

Offline Kokoska
35021 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:36

Evaeva ja teda kocky nikdy nemela, ale zavrit kocku doma, kdyz na to neni zvykla, bych neriskovala. Kocici pomsta pry byva drsna.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:40

Kokoska jojo, zvracení do postele a tak. To si užívá mamka, když je kočka nespokojená Ale je to bytová kočka, takže s tímhle taky nemáme zkušenosti.

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. srpna 2025 22:43

Kokoska velmi drsna. Kdysi jsme meli perskeho kocoura a jeho pomsty byly hodne skodolibe. Namatkove nacural mame do kabelky, do lodicky (poznala to obutim) nebo do postele. Babicce se vycural primo do obliceje kdyz telefonovala. Mamu a dedu pokousal. Vychazel akorat se mnou, ja ho mohla i tahat a taky se mnou spal v posteli. 

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 23:16
Reakce na Kokoska:

Evaeva ja teda kocky nikdy nemela, ale zavrit kocku doma, kdyz na to neni zvykla, bych neriskovala. Kocici pomsta pry byva drsna.

​Nase kocky tohle vubec nedelaj, ted byly zavřeny doma tejden, nestalo se vubec nic, akorát Goliáš vystřelil hned, jak jsme přijeli a vrátil se až za 24 h. Víkend daj v pohodě doma samotny, my je teda zavíráme, kdyz jedem na vic noci než jednu. Jinak v noci jsou zvlast v lete vic venku nez doma, mimicici teda chodi taky obcas domu jak do houslí, ma trochu karjikocka styl.ale maj teda kockovlez do sklepa, az domu se nedostanou, ale zvlast Goliáš v tom sklepe rád spí 

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 23:16

Jos no ten je 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 12. srpna 2025 23:28

Evaeva No myslím, že by z toho nebyla moc šťastná, taky nevím, jak s tím wc, už si asi na pisecek obvykla.