Karja hele ne ze bych ti psa chtěla vymlouvat, ale opravdu si to dobře promyslete.
Stěžovací vlákno
rasaNori Vzhledem k tomu, že i světlo kupuju rok, nebojím se, že bych si to nepromyslela;-)))
Zas nemáme kočku, vyjeli jsme si na víkend, byli jsme pryč přesně 48 hodin a dosud nepřišla. Nějaké lítosti jsem si už minule zakázala, takže tentokrát jsem na tu kočku tak podrážděná, že vážně zvažuji pořízení psa, sice je nemám nějak moc ráda, ale určitě to s vlastním bude jiné. Bude jako kočka, ale bude jezdit všude s náma...
nic ve zlém, ale když napíšeš, že psy nemáš nijak moc ráda, tak ho rozhodně neporizuj.
Raduza To je jak s detma, taky je spousta lidí nemusí, jenom ty svoje:D
Zas nemáme kočku, vyjeli jsme si na víkend, byli jsme pryč přesně 48 hodin a dosud nepřišla. Nějaké lítosti jsem si už minule zakázala, takže tentokrát jsem na tu kočku tak podrážděná, že vážně zvažuji pořízení psa, sice je nemám nějak moc ráda, ale určitě to s vlastním bude jiné. Bude jako kočka, ale bude jezdit všude s náma...
pořiďte si border teriéra , to je schovaná kočka (pokud ti jde o kočičí vlastnosti a psí vzhled) ![]()
Samantha a z baraku budou mit kulnicku. Silenec vyslechteny na lov prasat fakt neni pro karju. Cest vyjimkam. Ale podobnyho magora (kopova) mame doma a ne, lidi, neporizujte si lovecke psy, kdyz ty jejich vlastnosti nechcete vyuzivat aktivne. Ano, retrivri jsou v pohode, ale taky to neni pecka domaci ![]()
Jos Tak ono dost záleží na jedinci, my měli pejska, zlatej, přítulná vtěrka ... Na služební cesty se mnou jezdil (byl vítaný víc než já), ale dost zdrhal, klidně se coural po starém Spořilově ...
No a teď máme fenku , ta celej den leží, na procházky ji musíš vynášet a z lidí má ráda jen rodinné příslušníky, od ostatních se nechá milostivě pohladit a pak jde do pryč..
A co se týče Karja , tak jsem si jistá, že jen žertuje. Pořídit si k malým dětem ještě pejska, na to je dost soudná, aby to neudělala...
Samantha no prave, zalezi na jedinci. Ale i tak. Tato plemena maji zkratka pudy. Me osobne nejvic vadi to zdrhani. Nedelaji to samozrejme vsichni, ale velka cast ano.
Jos joj, to je teda obrkocour!
Karja civava dovede kousnout hodne bolestive, ma to zuby jak jehly. A je to mrcha zakerna, maji to rodice od snachy. Lisa se, necha se hladit a najednou cvak, bez predchoziho varovani se mi zahryzla do kuze mezi palcem a ukazovakem. A nesahla jsem ji nikam, kde by to nechtela, hladila jsem ji porad stejne. A TO tam pisu schvalne, to neni zadnej poradnej pes.
Nasi mladi meli westika, to je plemeno, ktery podle popisu moc nesteka a nepousti chlupy. Obcas teda stekal, je to holt porad pes, ale celkove byl zlaticko, hodny na deti, pritulny, ten nas byl az takovy flegmatik. Kdyz kolem nej lezlo mimino, tak se posunul kus dal, aby mel klid. Ale je to porad terier, no, muze nekde neco rozdrbat, rozhrabat. Ze ten nas to nedelal, nic neznamena. Dlouhy prochazky v prirode teda miloval.
Karjačivava je teda z môjho pohľadu blbý výber. Buď ju zasliapnete, a teda to že je malá, je to v 80% nervak a malé zuby sa vedia pekne zapichnut až do mäsa. ![]()
Janulik03 a jeste ty vypouleny oci, takovy divny pohled... nikdy.
Janulik03 miniaturní pes je podle me strašně nepraktickej, presne je hrozne krehkej, i pri kontaktu s jinejma psama, natož s malejma detma, ktery maj ty hry všelijaký, ty povahy mi prijde, ze maj taky dost pokažený tim přemnožením, to samy jorkové, k dětem bych nebrala nic, co ma v názvu teriér, špic...ovčák stejne jako lovecký plemena potřebuje pracovat....proste ideálně Trnečku do každé rodiny, ale potrebuje dost pohybu
Potrefenáhusa nebo ridgebacka! ![]()
Potrefenáhusa Trnka je co za psa? Ma neco labradoriho?
Tak jdu asi shánět jinou kočku:D
RoSa ridgebacka jsem prosazovala, ale poridili toho wesťu. A obavam se, ze snacha bude chtit jako dalsiho tu civavu, jak je na ne od rodicu zvykla. Ale to jim teda hlidat odmitam! Omlouvam se pripadnym majitelum civav, ale mne je to od pohledu protivny a ta osobni zkusenost tomu nepridala.
Karja tyjo civava...a bacha, jsou strasne drahe. Kdyz koupis nejakou za desitku,bude to nejaka mnozirna a pes bude v lepsim pripade povahove nestandardni. V horsim date tisice a vic za veterinu. Proste popularni plemeno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí