Stěžovací vlákno
Kan tak to je něco jiného...v takovyhle situaci je to jasny
Nevím jak jinak bych ten servis ocenila lépe, fakt mě nic nenapadá. A nedělám to pro to, že budu vypadat jako škrt, prostě mu chci udělat radost. Mně taky potěší, když si s nějakým mužem u vázání kytky pokecáme a on mi nechá kilo za ,,popovídání si, nebo radu". :D Prachy se maj točit.
MPLee PanenkaMariaSkakava. ![]()
Kan no dyť jo
MPLee
chudinky děti, to není věc, co chceš ted vysvětlovat. Lituju moc.
MPLeetlapkam moc!![]()
MPLee taky bych se rozbrecela. Tak at to brzy překonáte.
MPLee Já bych to snad zapálila , sakryš.
MPLee smarja! Jenom se zeptam, kde tu garaz mate? U domu nebo to je nejaka zahradkarska kolonie? Ze vam nikdo ze sousedu aspon nevolal....
tyhle existence taky nesnasim. Hruza a des. Nam tu i na horach ted obchazi nejaky chlapik a po nocich krade veci ze zahrad. Tak doufam, ze ten plot k nam preleze. Diana uz se o zbytek postara ![]()
MPLeeJežíši to je mi hrozne líto, toho času a všeho, co s tím budete mít!
MPLeejezisi to je strasny
Jos hele je to v na konci rady domu, primo naproti zakladce. Pozemek je do svahu, puvodni majitele bydli dole, vrchni pulku pozemku prodali nam... Primo naproti je velka zakladka... on nam prave volal v sobotu pan, co bydli naproti. Ze si na nas skrz katastr nasel cislo a ze ma pocit, ze tam nekdo je. Tak jsme z hor volali statni policii, ti prijeli, nikdo tam nebyl, jen nam rekli ze tam lezi strikacky a at nahlasime, co cenneho tam bylo. Jenze cenneho tam nebylo nic. Par piv, chladici box, detske hracky, houpacky, chaluparske obleceni, a nejaky chipsy a lahev vina. A nefunkcni krovinak.
ja tam dneska prijela, pred dverma lezela taska kabelu a elektra a nikde nikdo. Tak jsem si zavolala mestaky, at tam se mnou jdou. Zamerne jsem to zkusila ja, ze budou ochotnejsi, nez kdyby volal muz. A taky ze jo. Toho odpadu tam teda bylo fakt moc, ma tam x sad obleceni, troje boty, odnesli k balik novych strikacek...
Nic no, sezeneme firmu na demolici a odvoz bordelu, obvolala jsem vsechny v okoli, zitra na plot povesime ceduli, ze tam bydli narkoman, napisu reditelce zakladky a sokola, co jsou vedle, at pripadne pouci zaky a do zimy to snad bude srovnane se zemi. Mrzi me to, ale neda se nic delat.
MPLee Uff, to je hrozné.
Ta demolice je docela radikální řešení, ale osobně bych do toho šla asi taky.
brrr jako ono puvodni plan byl, ze touto dobou uz budeme davno bydlet v novem dome, na miste te garaze. Ale soused nam blokuje dlouhodobe stavbu. Ted se mozna dobre rozmysli (a kdyz ne, tak to do zimy strhneme, fetacky doupe naproti zakladce fakt nechceme a ted uz tam ani po vyklizeni deti nepustim. Takze pro nas uz je to bezcenne.) Ale mrzi me to moc!
Byla to takova nase zasivarna na paleni carodejnic s partou kamaradu a deti, kdyz jsem potrebovala deti vypustit a nehlidat, nebo kdyz jsou malo nemocni na pobyt doma ale moc nemocni na hriste ![]()

MPLeetakové nádherné místo, věčná škoda.
continuity me to proste hlava nebere. Jeste chapu, ze si potrebuje nekde v klidu pichnout. Ale ze proste rozlozi detskou podlozku, z detskeho nakladacku si udela sklad strikacek a z kuchynky svicen a regulerne se tam zabydli... je mi z toho smutno, ale jak jsme tam dnes s polici prochazeli, tak se to ve me nejak zlomilo a ukidnilo. Je to takovej humus, ze nemam ani naznak pochybnosti, jestli by to jeste neslo nejak zachranit... neslo. Snad se tam jednou aspon ppstavi ten dum.
MPLee Teda ale místo je to fakt krásné ![]()
MPLee To je strašný!
Já dnes vypěnila na muže. Jsem teď v Itálii, po týdenní dámské jízdě přijel muž s rodinou jedné kamarádky, zkrátka jsem tu v tahu dva týdny, přijedu domů, další den oslavím narozeniny, pak jeden den balím a letím domů. Logisticky náročné, požádala jsem proto sestru, aby mi jako dárek poskytla svou zahradu a oslavu zorganizovala. Nic velkého, jen nejbližší rodina. A co teď vypadlo z muže? Že pozval svého nejlepšího kamaráda i se ženou, počítal že mají plány a oni co??? Velmi rádi dorazí!!! Tvl, já tam nezvu ani jednu kamarádku!
Jsem úplně vytočená a ještě mi přijde trapné jim napsat ať nejezdí. A navíc bych je viděla ráda!
Garfie no pockej, to by jim snad mel rict on, at nejezdi!![]()
MPLee Teda, to je síla, a chápu to radikální řešení, to bylo první, co mě napadlo, když jsem viděla tu fotku, že bych to snad vybagrovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí