Karja já vím, že to píšeš s nadsázkou, ale pes je fakt jako třetí dítě, to je spousta času a vychovávat musíš, jinak zvlčí každej. A co sambo, je dog friendly?
Stěžovací vlákno
Kokoska RR je hlavne veľmi skladny pes.
Ja sa teda priznávam že sa malých psov bojím. To začne behať veľmi rýchlo okolo nôh, vysokou fistulou šteká a ja neviem kde sa môžem pohnúť aby som to nezasliapla, nekopala, alebo aby sa mi nezakusol do nohy.

Ale aby som im len nekrivdila, jednu čivavu som poznala krásne vycvicenu, nenosila sa na rukách, chovala sa ako veľký pes, dôstojne
Karja nene, australák do každé rodiny;) když vybereš v chovce nějakou buchtu, tak je to ideální rodinný pes;)
Karja Ja budu lobbovat za brabantika, malej, skladnej, ale zase ne moc křehkej, mívají skvělou povahu :-).
Janulik03 ja znala taky uplne suprovou, cernyho pejska, byl takovej klidnej a srdnatej, fakt bozi pes. Ale dopadnul nejak blbě stran ty velikosti, uz si to přesně nepamatuju, ale nejakej pitomej uraz
u těch čivav mi přijde blby, ze jsou k vidění nejvic ty ruzny zpotvoreniny bez pp, ktery maj ty az moc obri hlavy a vypouleny oci, nemůžou dejchat...
RaduzaTen je právě, to je jeho nesplněný sen, že chtěl vzdycky psa:D. Ty děcka uz dorůstají, dneska jsem s nimi doma, ráno jsem jim udělala snídani, dvakrát něco otrevrala, zavázala a jinak nic, mám volný ruce! Pes je ještě víc zharmonizuje urcite, teď je nejhorší jak se hádaj vlastně:D
Ja by som možno aj pudla brala
Karja hele, co italský vodní? Mohl by vám vyhledávat lanýže a sambovi aportovat ryby.
Mame jednoho v rodině, je to strasnej mazel.
edit: Tak ty lanýže beru zpět, koukám, že se v ČR sbírat nesmí. ![]()
Tabea ještě papillon, není to tak mrnave jako čivava, a jsou to milacci;)
Karja - tak jen do statistiky, já teď pomohla jednomu kříženci z útulku ze Slovenska, tam mají opravdu velký problém s těma osadama a paní se teda těm pejskům věnuje mimořádně. Má tam pořád hromadu štěňat a mladých psů a pořád na Fb obdivuju co pro ty pejsky všechno dělá.
jitřenka útulkáři jsou skvělí. Ale fakt to chce velmi dobře zvážit, většinou si každý alespoň malé trauma nese, tak aby ho pak nezklamal další člověk. ![]()
Samantha Na vlastní oči jsem viděla, jak na návštěvě zakousla během chviličky dvě kočky. Třetí zdrhla na strom, pod tou cvakala zubama.
Karja Tchýni neteř čivavu zabila, když si ji chtěla dát do kočárku, zlomila jí vaz. Byla to šílená situace, neteři byly tři roky.
Raduza k detem bych psa z utulku asi nedala. Uz jsem tu kdysi psala, ze kamaradky rodina se ujala psa, ktery byl evidentne nejak tyrany a pak utocil, kdyz si nekdo pod stolem prehodil nohu pres nohu a dalsi zdanlive nevinne situace. A i kdyz se k nemu chovali hezky, tak byl problematicky cely svuj zivot.
999 ježiš, chudák pes a chudák dítě
RoSa :D:D Snad jim to potrvá, oni jsou zas naopak věčně pryc, já jim musim říkat, že pes není pro ně:D
No tak to si psa pořiďte s nimi napůl a můžete jim ho když jsou pryč hlídat ;)
Evaeva Nezapomeň na tchýni, když její největší miláček zabije druhýho miláčka :-(.
999 no to taky!
Tabea Ten italsky vodní pes je mi fakt sympatický, i mi trochu pripomina samba:D. jediný proti, co mě už hodnekrat napadlo je to, že my jsme v zimě často všichni poměrně dlouho nahromade a to si vždycky řeknu, ještěže nemám psa, kdo by chudáka vencil, když jsme nemocny, nebo jestli by jako chudak dva tydny cekal na zahrade, kdo se sebere:D. Takže ono bude lepší až budou moct holky třeba i trochu samostatně s ním vyrazit a taky až z těch dětských moribundusu trochu vyrosteme (v to doufam letošní rok jako na zlomovy:D))). Ale to je přesně pes pro nás, my jsme furt u vody, kazdej den:D ty vado, chodíme tam i zvlášť, sambo má svoje místa, chodiva rano nebo pred setmenim, já zas svoji trasu u jine vody, tam jsem odpoledne, v zimě by s nama chodil bobovat, to chodíme do lesa, jsme tam skoro sami...jen je teda citlivější prej, takže ten by pobyt u babičky asi nedal:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí