Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Raduza
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 13:17

monis to je hodně individuální, dobrý útulek rovnou řekne, že pes není vhodný k dětem, jiným zvířatům atd. Já teď mám třetího útulkáře, je to miláček, ale k úplně malým dětem by nebyl. Ti dva předchozí byli v pohodě i s malým dítětem. 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 13:24

Karja 

Máš facebook? Nebo sambo? Podle mě jsou nejlepší rodinní psi zlatí retrívři.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 13:31

Karja no jasný, brala jsem v úvahu vaše parametry.  Plus teda má hypoalergenni srst.

A jak teď máte bazén, tak by měl i vodní vyžití.

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 13:35

dzizisketa . A jsou tak krasni.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 13:48

Karja mysli ale na to, ze na te zahrade bys ho musela zavrit do kotce, jinak mas po zahonkach

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 13:57

Čivava je tak zbytečnej pes! Nemůžeš to nechat přes víkend doma jako kočku, musíš s tím chodit ven, ale zas to neujde 10 km v lese, furt se to klepe... Karja Retrívr je sice popelnice a mají náchylný ty kyčle, ale myslím, že k dětem je zlatej (ha ha)!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 13:59

Aranel kamarádka měla čivavu naučenou na záchodek nebo podložky, už nevím

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 14:12

Brat so švagrinou mali najskôr bernskeho salašnickeho, chudák, prvé asi 3 roky žil v minibyte, potom už v chalupe a dožil sa 8,5 roka, a to ten posledný rok bol už úplne chorý, milion injekcii. Teraz majú svajčiarskeho ovciaka, ten je trochu menší. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 15:06

My máme Sheltii a je to zlatíčko, rád chodí na procházky a i se rád válí doma, všechny domácí a příbuzné má rád, k cizím je velmi rezervovaný

cestuje s námi všude, i k moři, na pokoji v hotelu v klidu počká, letadlem tedy s námi nelítá 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 15:13

Karja mysli ale na to, ze na te zahrade bys ho musela zavrit do kotce, jinak mas po zahonkach

​To musím zjistit někde, do kotce bych psa nechtěla. Já mám zeleninové záhonky všechny u sebe, takže by šly oplotit spíš ty než pes, a na okrasných nelpim, ty nemám ještě ani a mít nemusím ,stačí mi keře a to se určitě dá;-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 15:15

Karja obecně je třeba počítat s tím, že vlastnictí psa je závazek a voser klidně na 15 let, to už klidně nebudeš mít doma holky, ale pořád tam budeš mít psa. Konkrétně vodní pes je vodní pořád, takže nevleze jen do potoka a řeky, ale taky do smrdutýho jezírka a do blátivý louže, jako jde to samozřejmě zvládnout poslušností, ale tu s ním bude muset někdo udělat a i pak venku hlídat.  Já mám třeba osobně vodníky ráda, ale ta realita není vždycky úplně záviděníhodná :-D.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 15:50

Karja já si myslim, že s tou zdevastovanou zahradou je to blbost - mám už druhýho ridgebacka a ani jeden z nich na žádný naší zahradě nikdy nic nezničil! hrabat nesměli (to dělala jen ta první Sára a ta věděla, že je to povolený jen mimo zahradu - myší díry na louce, na poli... Ronýse to nikdy ani nenapadlo), a ani močení nezanechává žádný stopy... jedině že by nechtíc šlápnul na křehkej tulipán, to se nedá vyloučit, ale cílený ničení určitě ne

Offline Janulik03
20312 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 15:56

Elzicke okrem kradnutia uhoriek zo skleníka, oberania hrozna a čerešne pokiaľ dosiahla priamo zo stromu, nikdy nič neznicila, dokonca kvety prekročila, lebo to videla asi u mňa.

Včera jej vnučka trhala slivky a vyberala kôstky, pohľad pre bohov

Offline Janulik03
20312 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 16:02

Zinavodný pes, to je čo nechceš. Teda aspoň v mojom prípade. Sused má kríženca  labradora a vlciaka. Nádherný, ale vylezie do každej hnusnej vody. A keď ešte mali bazén prikrytý iba solarnou plachtou, tak sa cez ňu prebojoval do vody.

Teraz má vlastnú vaňu na dvore, počujem ho tam stále sa spliechat, akurát mu asi tú vodu moc nemenia , niekedy to cítim aj cez plot

Online Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 16:04

Naši psi taky neničí, nikdo nehrabe, jen Trnka žere to ovoce, na ktery dosáhne. 

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 16:12

Janulik03 my měli kdysi dva německý ovčáky a když se s nima šlo na procházku po polňačce, tak jeden každou louži pečlivě obcházel a druhej s gustem procházel. Jak děti.

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 16:35

Raduza - mám druhýho, jo první měl zlomenou duši a rány tam byli, ten byl šťastný, když se k nám dostal,  tenhle druhý ani neví, že byl v útulku. Ta paní je duší pejskařka a dokud může, tak má ty pejsky doma a jsou úplně všude a pak, když už je musí dát do kotce, tak tam mají i křesla. Tam hned dostávají lásku.

Offline Mha
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 17:10

Karja

Tady má každý spoustu doporučení... Kdybys chtěla psa, co trpí nadmernou flatulencí, kup boxera. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 17:37

Mha ale boxeri jsou hrozne sympaticti psi, ale vidam je vyjimecne...

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 18:04

Karja a vy vážně plánujete psa? Syn by hrozne chtěl borderkolii, mne se hrozně libi chodští psi. Obě ta plemena jsou velmi inteligentni a pracovitá, takže bych si vedle nich připadala blbá a líná. A hlavně tedy na psa vůbec nemám kapacitu, nezvládám teď nějak zaopatřit ani sebe, ani děti, a byť mám psy ráda, nijak bytostně po nich netoužím. Takže děti mají smůlu. Možná kdyby měly v pubertě nějakou krizi, tak bych pouvažovala, ale ani to mi neorijde jako nejlepší motivace.