Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:41

Karja co mainskou. To je kocka s povahou psa, je asi 10xvetsi nez neuroticka civava a pry i aportuji

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:42

Kokoska hodne labrador, jen je menší a malinko subtilnější. Ale plovací blány ma a koupe se i v lednu :-)

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:43

Jos aportuji i obyc zrzaví

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:45

Potrefenáhusa ale golias vypada, ze ma v sobe neco z tech obrich kocek taky. To neni bezna kocka! Ten nas persan byl previt, to bych uz jako dospela nechtela. Ten opravdu ridil 4 dospele a neslo s tim hnout

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:46

Jos jako mainskou za 10+ litrů, kterou vykopneš ven na zahradu, to bych uměla ty prachy líp utratit :) (jako já mainy mám, aktuálně už jen teda jednu a ven choděj, ale trvalo mi tak rok, než jsem se odvážila je vypustit. zlomily to až nově příchozí bonsaicats ze stodoly, který venkovní pobyt vymáhaly)

Online barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:50
Reakce na RoSa:

Potrefenáhusa nebo ridgebacka!

​Ale di ty. Každej ví, že do rodiny s dětma (a línejma rodičema) je nejlepší buldoček (Karja )

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:52

RoSa ty jo, ridgeback v nezkušenejch rukách nebo v rukách někoho, kdo pro to nemá cit, to je docela odjištěná zbraň, to radši budu potkávat ty westíky 

Online barbucha blogger
35920 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:52
Reakce na Karja:

monisPřesně to jsem si říkala, že si moc už nevěřím v té výchově a nerada bych řešila, že mi pes vzal za lejtko postacku. Tchyne psy doslova nesnáší, takže tam neslapnu vedle s žádným plemenem

​V tom případě je pořízení psa výbornej nápad. To k tý harmonii výrazně přispěje

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:52

moora chapu. Asi to neni otazka penez, Ale karja neni moc psi clovek, to by byla uz uplne prekvapena z nej. Ten nas persan byl na voditku, jinak utekl nebo vylezl na strom a neumel dolu. Takze taky v podstate domaci a venku jedine na retizku nebo ho nekdo hlidal . Psa by musela mit taky doma. Teda ty mensi, necekam ze si poridi nejakeho bernardyna

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:54

mno tak labradora jsme meli, resp ex mel.. byl to milacek, to ano, ale

- sezral vsechno v dosahu vcetne pelechu

- nedal se pustit na zahradu, komplet by ji zlikvidoval 

- zdrhal, venku nesel pustit vubec z voditka, vzal okamzite pilu a vyvalel se nekde v hovne. pak se vratil

Offline Raduza
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:54
Reakce na Karja:

Raduza To je jak s detma, taky je spousta lidí nemusí, jenom ty svoje:D

​jo, s dětma to tak mam.

Ty jo, ale čivavu fakt ne. Jak píšou ostatní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:58

Karja možná, že kdyby ty kočky byly dvě, že by nezdrhalyTen pes nevím, to je jak třetí dítě 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 10:58

viktorka_od splavu no pravdu mas. Jsou pazravi (kompost, ovoce z keru, veskere odpadky kdekoli), vyvali se v kazde kaluzi, silene linaji...ale utikal z 5 zlatychc retrivru jen jeden. Ale vsichni milovali lidi, deti, ostatni psy, jsou takovi neagresivni pohodari. Ale porad je to veliky temperamentni pes. A co tu moc lidi nezminuje....Cistokrevne plemeno pouze z chovne stanice. A dneska jsou ty ceny dost nastrelene, je to odhaduji 30+za retrivra, civava bude za vic... Fajn jsou starsi pejsci, ale to neni pak pes k detem. Asi bych byt karjou zustala u kocky

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 11:00

Zina tak já to beru jako takový nezávazný plkání, kde každej prosazuje to "svoje" plemeno... předpokládám, že Karja si žádnýho psa pořizovat nehodlá...

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 11:00
Reakce na Jos:

Karja co mainskou. To je kocka s povahou psa, je asi 10xvetsi nez neuroticka civava a pry i aportuji

​Ta by musela být doma asi jen;-), to je mi zas jednak líto, ať má nějakej život, a druhák mě to otravuje:D

barbuchabuldočka budou mít sousedi, takže si ho musíme pořídit dřív než oni, ať se neopičíme

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 11:01

Jos jo, pazravost teda potvrdit můžu, ozira i rajčata z keříků....par hoven na kožichu už taky přinesla, ale to asi každej pes

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 11:04

RoSaHodlám, vybíráme plemeno tady. Musí být max stredni velikosti a nechci ho jako moc vychovávat, křičet na něj a tak,:D 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 11:05

Karja no tak v tom případě rychle toho buldočka!

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 11:07

RoSa :D:D Snad jim to potrvá, oni jsou zas naopak věčně pryc, já jim musim říkat, že pes není pro ně:D

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 11:13
Reakce na Karja:

Raduza To je jak s detma, taky je spousta lidí nemusí, jenom ty svoje:D

​haha, bavila jsem se s padesátiletým bezdětným kolegou, že už se těším, až odvezu děti k našim, že jsem jich přesycená. A jeho odpověď byla, že když jsem děti chtěla, tak je teď holt mám. Pak teda sám přiznal, že mít je x let na krku víceméně sama může být náročný.