Karja co mainskou. To je kocka s povahou psa, je asi 10xvetsi nez neuroticka civava a pry i aportuji ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska hodne labrador, jen je menší a malinko subtilnější. Ale plovací blány ma a koupe se i v lednu :-)
Jos aportuji i obyc zrzaví ![]()
Potrefenáhusa ale golias vypada, ze ma v sobe neco z tech obrich kocek taky. To neni bezna kocka! Ten nas persan byl previt, to bych uz jako dospela nechtela. Ten opravdu ridil 4 dospele a neslo s tim hnout ![]()
Jos jako mainskou za 10+ litrů, kterou vykopneš ven na zahradu, to bych uměla ty prachy líp utratit :) (jako já mainy mám, aktuálně už jen teda jednu a ven choděj, ale trvalo mi tak rok, než jsem se odvážila je vypustit. zlomily to až nově příchozí bonsaicats ze stodoly, který venkovní pobyt vymáhaly)
RoSa ty jo, ridgeback v nezkušenejch rukách nebo v rukách někoho, kdo pro to nemá cit, to je docela odjištěná zbraň, to radši budu potkávat ty westíky
monisPřesně to jsem si říkala, že si moc už nevěřím v té výchově a nerada bych řešila, že mi pes vzal za lejtko postacku. Tchyne psy doslova nesnáší, takže tam neslapnu vedle s žádným plemenem
V tom případě je pořízení psa výbornej nápad. To k tý harmonii výrazně přispěje ![]()
moora chapu. Asi to neni otazka penez, Ale karja neni moc psi clovek, to by byla uz uplne prekvapena z nej. Ten nas persan byl na voditku, jinak utekl nebo vylezl na strom a neumel dolu. Takze taky v podstate domaci a venku jedine na retizku nebo ho nekdo hlidal
. Psa by musela mit taky doma. Teda ty mensi, necekam ze si poridi nejakeho bernardyna ![]()
mno tak labradora jsme meli, resp ex mel.. byl to milacek, to ano, ale
- sezral vsechno v dosahu vcetne pelechu
- nedal se pustit na zahradu, komplet by ji zlikvidoval
- zdrhal, venku nesel pustit vubec z voditka, vzal okamzite pilu a vyvalel se nekde v hovne. pak se vratil![]()
Raduza To je jak s detma, taky je spousta lidí nemusí, jenom ty svoje:D
jo, s dětma to tak mam. ![]()
Ty jo, ale čivavu fakt ne. Jak píšou ostatní.
Karja možná, že kdyby ty kočky byly dvě, že by nezdrhaly
Ten pes nevím, to je jak třetí dítě
viktorka_od splavu no pravdu mas. Jsou pazravi (kompost, ovoce z keru, veskere odpadky kdekoli), vyvali se v kazde kaluzi, silene linaji...ale utikal z 5 zlatychc retrivru jen jeden. Ale vsichni milovali lidi, deti, ostatni psy, jsou takovi neagresivni pohodari. Ale porad je to veliky temperamentni pes. A co tu moc lidi nezminuje....Cistokrevne plemeno pouze z chovne stanice. A dneska jsou ty ceny dost nastrelene, je to odhaduji 30+za retrivra, civava bude za vic... Fajn jsou starsi pejsci, ale to neni pak pes k detem. Asi bych byt karjou zustala u kocky ![]()
Karja co mainskou. To je kocka s povahou psa, je asi 10xvetsi nez neuroticka civava a pry i aportuji
Ta by musela být doma asi jen;-), to je mi zas jednak líto, ať má nějakej život, a druhák mě to otravuje:D
barbuchabuldočka budou mít sousedi, takže si ho musíme pořídit dřív než oni, ať se neopičíme
Jos jo, pazravost teda potvrdit můžu, ozira i rajčata z keříků....par hoven na kožichu už taky přinesla, ale to asi každej pes ![]()
RoSaHodlám, vybíráme plemeno tady. Musí být max stredni velikosti a nechci ho jako moc vychovávat, křičet na něj a tak,:D
Karja no tak v tom případě rychle toho buldočka!
RoSa :D:D Snad jim to potrvá, oni jsou zas naopak věčně pryc, já jim musim říkat, že pes není pro ně:D
Raduza To je jak s detma, taky je spousta lidí nemusí, jenom ty svoje:D
haha, bavila jsem se s padesátiletým bezdětným kolegou, že už se těším, až odvezu děti k našim, že jsem jich přesycená. A jeho odpověď byla, že když jsem děti chtěla, tak je teď holt mám.
Pak teda sám přiznal, že mít je x let na krku víceméně sama může být náročný. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí