Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 18:08

Mha boxeři jsou taky super, maj štěněcí povahu až do stáří... kamarádka je kdysi mívala, vždycky dva kluky najednou, teď "na starý kolena" přešla na fr.buldočky, že prej jsou to takový boxeři v malym (asi by jí chyběla ta flatulence ;)).... sousedi tady vedle v baráku maj roční boxerku, ta vždycky tak radostně mohutně kroutí zadkem, že mám strach co na to její kyčle... jo ale teda slintaj, skoro jak doga...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 18:35

Gatita já jsem psa vždycky hrozně chtěla, ale teď jsem ráda, že ho nemám. Přijde mi, že s dětmi by to byl trochu problém, nemůže na hřiště, na dovolené na spoustu míst nemůže, doma ho dlouho nenecháš... Muž má asi alergii, takže je to u nás stejně pasé.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 19:19

Janulik03 Ona  to nechche většina lidí, akorát část si jich to neuvědomí, protože jim mozek přehraje akorát idylický obrázky koupajících se pejsků a dětí v alpským jezeře, akorát že to je jenom půlka z toho. Ta druhá vypadá trochu jinak, a tohle je ještě hodně umírněný:

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 19:21

Jedině bavorského barváře. Sice lovečák, ale naše poslední dvě mohly, resp.můžou i po lese na volno. Aktuální v prvním roce vylikvidovala kde co, prostě pes puberťák. Teď už jen ožírá ovoce a krade brambory. Jsou úžasní!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 19:22

Evaeva Já jsme ho vždycky hodně chtěla, a teď ho mám a chci mít i dál, ale platí všechno, co píšeš, je to prostě komplikace. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 19:41

Tiež som v detstve chcela psa, no naši v žiadnom prípade, do bytu nie, občas sme mali u babiek, kým ich auto nezabilo, troch. 

A teraz to máme opäť, Lukáško by chcel, ja v žiadnom prípade do bytu nie, plus teda ani žiadne dom.zviera nechcem, nemal by sa oň kto starať, keď sme preč. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 19:56

Já jsem taky v dětství chtěla psa, když mi bylo deset   dostala jsem ho. A pak.uz jsem nikdy nebyla bez něj.  Komplikací bych to až úplně nenazvala,  ale člověk musí přizpůsobit život.  

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 20:05

joo ridgeback to je princezna, znam janulik RoSa 

Offline Jos
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 20:21

Zina tohle je dost presne foto. Akorat nasi retrivri jsou polomaceni. Jinak retrivr ale opada, opravdu za par hodin je zase cisty. Fundlak je fujtajbl dele, ale zase to neni pes na gauc. A da se vsechno, i na dovolenou bez psa. Ale vzdycky to je komplikace, na kterou lidi co maji psa prvne v zivote reaguji s vetsim prekvapenim. My i ty fundlaky udali na hlidani po rodine nebo Lancelot byl uz 3x v hotelu. Tam z nej byli teda nestastni, ze znecistoval vodu ostatnim psum. On si v misce nejdriv umyje nohy, pak se napije a nakonec tu vodu vyleje. Takze psi princezny mely zizen. A udela to s kazdou dalsi miskou, kterou doplni. Ale jinak je to zlaticko.  

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 21:00

Jos

brrr Ti jsou super!! I taková akorát psí velikost.

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 21:20

Aranel Přesně. A mají krátké chlupy, to je za mě taky plus, že se se srstí nemusí nic dělat.

Nevím, jestli to je nahoda, nebo že jsme měly vzdycky fenu, ale barváři jsou přátelští psi jak k lidem, tak ostatním psům. Naše aktuální všechny hrozně miluje.

Offline Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 21:20
Reakce na Raduza:

Já jsem taky v dětství chtěla psa, když mi bylo deset   dostala jsem ho. A pak.uz jsem nikdy nebyla bez něj.  Komplikací bych to až úplně nenazvala,  ale člověk musí přizpůsobit život.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2025 21:23

Potrefenáhusa Raduza to si neberte špatně, děti jsou taky komplikace

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 22:04

brrr Jo, sousedi u našich mají už druhou a ta první byla totální mazel, vždycky se celá lisovala přes plot a nakrucovala na drbání... tahle druhá to má míň, ale taky.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 13. srpna 2025 22:10

Gatita Ne, napadlo mě to včera, když mě naštvala ta kočka. Ještě minulý týden mi psala kamarádka, že jsme typická rodina na psa, jak by se u nás měl dobře a já, že ta kočka nám stačí zatím:D. Jako naše aktuální nastavení je dobrý, fakt jsme pořád doma a zároveň chodíme někam ven na procházky, denně, děti by ho chtěly. Když jsme si pořídili tu kočku, úplně jsem cejtila, že nám doma jakoby chyběla, že fakt se ten domov potřeboval doplnit aby se stal domovem. Tak o tom teď začnu přemýšlet, ale když to vezmu kolem a kolem, všechny relevantni a reálný argumenty jsou jakoby pro, nám asi chyběl jen ten citovej, takový to, fakt chci a chybí mi Kolii měl strejda křížence a byl to zlatej pes, tu borderkolie to má pár známých a přijde mi, že jakože je to takový tak bystrý pes, ze potřebuje asi hodně činnosti a zájmu... 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 07:24

Karja s tou kočkou to máme úplně stejne. Nikdy bych neřekla, jak dobre nam udela. S tim domovem jsi to vystihla hezky. Tak at se moc netoulá s nedělá vám starosti. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 14. srpna 2025 07:24

Chodsky pes je mazel ale steka hodne steka rad. Zalezi teda na jedinci. K detem bych opravdu volila hunate plemeno a dlouhe chlupy se lepe uklizi. Jen prispevek do statistiky, nic netlacim :-) Kolie je skvela, tu ma sousedka.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 07:27

Karja a co středního pudla? I by se holky vyžily s nůžkama

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. srpna 2025 08:33

Karja k borderce byste pak museli přikoupit ještě ovce

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 08:37

Tabea jezis, chudak pes!