Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19828 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:00

Karja Tak když jsme u těch bílejch smetáků, táta měl bišona. Byl to neuvěritelnej pes, dožil se 17 let v plném zdraví, pak za tři dny hotovo. Nelínal, nesmrdělo mu z huby, byl gaučák, zároveň miloval agility, se mnou běhal za kolem. Tátovi prodloužil život, chodili spolu na dlouhé procházky. Byl to chytej pes a moc optimistická povaha.

A teda táta ho nechával stříhat spíš na Idefixe, ne na tu bílou kuličku :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:05

999 tchýně měla teď nevím jestli bišona nebo bílýho westíka. A to teda byl "pes". Pořád se nosil, bál se i koček, louži obešel, kopeček nevyběhl... A čím byl starší, tím na ní byl víc fixovaný, nakonec byl téměř pořád s ní, musela si ho brát i do práce, chodil s ní na záchod...

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:05

999 Tak s bišonkem by se odstěhoval sambo asi:D:D. Ono u každé rasy se asi najde top exemplář a pak děs hruza. Kamarádka z dětství měla takového černého pudla, co kousal do chodidel, byl zuřivej a děsnej, fakt strašnej čokl, od té doby nemám ráda malé pudly...a ted má jedna kamarádka středního pudla, šedého, uplně zlatýho, přesně taková ta štastná a klidné povaha:)

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:09

Evaeva Tak ten náš byl pan Nebojsa :-).

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:10

Karja No není to lehký vybírat :-).

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:23

Karja kolega mel vipeta a ten mi prisel tak akorat pes (z chrtu)

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:34

monis čoveče to je, ale toho bychom u nás nemohli vypustit z vodítka jako pomalu ani u baráku, my tu máme samé louky, lesy prázdné od lidí, ale plné zvěře...ten by vzal čáru raz dva:D.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 22:44

Karja prave, ze vubec. Zrovna vipeti, nebo ted jsou i dlouhosrsti vipeti jsou super psi a z vystavbich linii moc lovecky pudy nemaji. My mame italskeho chrtika, behal dostihy i coursing, ale venku nelovi... Nebo Silken winhound. 
ti chrti jsou lenosi, maji dost kocici povahu, cely den vydrzi chrapat na gauci a pak si daji par rychlych sprintu pred domem a muzou zase jit chrapat. V desti a vetru se jim ven nijak extra nechce, ale klidne pak daji 30km po horach a jsou s tim taky spokojeni... navic z nich nepada moc bordelu a jsou obecne dost tisi, nejsou to ustekane male priserky. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 14. srpna 2025 23:08

MPLee no tak to je ideál a určitě je jim v zimě zima. Uplně moje povaha;)

Offline Myrtila
5354 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 03:55

Karja Středního pudla mívala teta, když byly sestřenice menší, a to byl tak super pes, že si ho pamatuju i po 30 letech pro děti tak akorát aktivní, chytrý, holky ho učily různé triky, a k tomu milý a mazlivý.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 09:39

Karja ten westik neni spatnej pes, jen nevim, jestli ten nas nebyl nejaka vyjimka povahou, fakt ukazkovy flegmatik. Za plotem sla kocka, ani to s nim nehnulo, maximalne tak z povinnosti steknul. Jako stene byl docela hravy, ale nic nenicil, nerozkousal. Ale je to terier puvodne cviceny na norovani, tak aby neryl v zahrade. U nas ho to teda ani nenapadlo, v zivote snad nehrabnul do zeme. A miloval snih, v tom teda bagroval fest.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 10:19

Takže kočka kempuje na konci naší ulice už několik dní....tvl. jako, večer ji jdu odchytávat. Jeden by řekl, že má toulavou, ale ona je tak blbá, že netrefí domu, jako fakt. Tak to jsem na to zvědavá, přes den je nemozne ji někde chytit, i když mi říkala sousedka, kde si přesně myslí že je, protože se boji hluku a teď tu je nějaké bagrování různé a jinde dělají střechu atp., atp. 

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:17

Pudla měla teta a ten pes byl nafrněná svině, bez pardonu. Pro mě je nejlepší rasa pouliční směska.

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:20
Reakce na Mha:

Karja

Nevím, proč se tu pořád uvažuje v kategoriích kočka nebo pes. 

Přitom takové malé prasátko, to je společník :) 

​Já jsem tým oslík!

Online Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:21

Karja ona se boji, skoč tam pro ni vecer, az bude klid. Nase kocky se taky bojej a je to dobre 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:21

Jitka77Ní nikdy nevíš, co ti z toho vyroste:D. I ty pouliční smesi jsem viděla přátelské a méně přátelské. Jeden pouliční mi u kamarádky úplně doskrabal záda, když jsem byla malá 

Hele mám vybrano pomalu, polehounku, teď to musim nechat rok uzrat, až se jedno dítě dokáže samo přemístit během dne, uvolní se mi trochu ruce a tak;-)

Online Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:23
Reakce na Marbuša:

​Já jsem tým oslík!

​jeste prihazuju do pléna poníka

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:24

Potrefenáhusa jj určitě, půjdu tam v 11, paráda vid na cizím pozemcich budu volat čičiči, už teď jsem tady za magora:D. Náš obecní komunikační chat je plnej moji kočky a ještě jedné kočky, jejíž majitele maji stejně příjmení jako my, takže je to velmi jednoduchý objekt vtípků;-). 

Online Potrefenáhusa
38904 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:28

Karja my taky chodíme a mimičiči rozhodně neni jméno, co chceš vyřvávat v 11 večer

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 11:34

Karja ten chat

Soucitim, v tom nasem vesnickem byla nase fena taky nekolikrat. A jednou i s fundlakem, ktery vyrazil cast plotu, ze teda pujde za ni. No a my oba v praci. Tak nezname cislo a pani z uradu, ze ji volali mestaci, ze dva psi smeruji do Jablonce a ci jsou. No infarkt. A ve skupina na FB to bylo samozrejme taky. I kdyz kocky vedou i tady. Vsichni tu maji ty klasicke venkovni.