Karja moje teta měla taky kočku, která netrefila domů nad vzdálenost 50 metrů. Vždycky došla na náměstí (cca 100 metrů rovnou ulicí), tam si sedla na chodník u křižovatky a čekala, až si pro ni teta přijde ![]()
Stěžovací vlákno
Karja hele ale my mame tu kočku fakt chytrou a mazanou, nemam o ni jakýkoliv pochybnosti....ale vyzvedavat ji musime chodit pul kilometru ... a jak nadšeně mňouká, kdyz se vynoří a vidi nás, běží, mňouká a ocásek nese nahoru
ale ona se teda stopro pak boji, ne, ze netrefí
tuhle jsme sli šťourat i Goliáška z divoký vegetace za plotem, nebyl doma dva dny, tvářil se dost nasraně. taky je to chytrá kočka

Karja proste je simplexni. Nasi meli postupne 5 retrivru, 2 velmi velmi chytri, dva tak normal a jeden je jak my rikame Downik. Sice treba umi otevirat dvere, ale jinak se boji i vlastniho stinu(a to neni basnicky obrat). Diru v plote by taky nenasel. Kdyz sbiram houby, mysli si ze je bude aportovat. Neumi plavat, takze jde max kde dosahne a kde je snadny pristup. Zadupes a utika. A je to pes s PP, nejvetsi von z tech vsech. Nejchytrejsi byl jeden zparchantely (asi napul labrador z druhe ruky). Ale tenhle je jak po lobotomii. Ale zase je mily a mazlivy. Clovek vi, ze nic sloziteho nevymysli ![]()
Potrefenáhusa ty jo a jak vite, kde ji mate hledat? Nebo vas tam poslali sousedi, ze se ztratila?
panebože kdy už přestanou ty vedra?
a kam se vypařily zdejší milovnice tropických teplot? se roztekly na sluníčku? ![]()
RoSa zítra už to skončí. Tady na Šumavě už se schyluje k bouřce. ![]()
Jos preslechtenej feudal ![]()
Karja mám doma dve talianske chrtíčky, dve preto, aby im bolo veselšie, keď nie som doma. Ja ich mám naučené spať so mnou v posteli, ale kľudne sa dajú vychovať aj tak, že zalezú večer do pelieška. Milujú deky, u mňa v posteli sú zahrabané pod perinou. Zimu nemajú rady. Musíš obliekať a krátke prechádzky, keď ozaj mrzne, nemajú podsadu. Dážď nenávidia. Dajú sa ľahko vychovať, za pamlsok aj nemožné sa stane možným. Moje rady aportujú, máme veľkú záhradu, takže sa vybehajú. Ak je škaredé počasie, prespia celý deň. Pozor, sú dosť, až príliš naviazané na majiteľa. Chlpy púšťajú minimálne, doma, kam sa pohnem, idú v mojich šľapajách. Zahrnú ťa obrovskou láskou.

a kam se vypařily zdejší milovnice tropických teplot? se roztekly na sluníčku?
nenávidím teploty nad 30 stupňov, potím sa, som unavená, vonku je dobre len skoro ráno alebo večer. Kedysi som vysoké teploty milovala(bola som chudokrvná) po menopauze čisté peklo.
a kam se vypařily zdejší milovnice tropických teplot? se roztekly na sluníčku?
to musíš do radostného vlákna, co bychom dělaly tady?
Bonnie měla jednu dobu kamaráda na venčení, křížence huskyho a akity, a ten byl tak blbej! On se ztratil během honičky kolem kopce, co nebyl ani 100 metrů daleko. Ale moc hodný a krásný pes to byl.
Catherinne tak na viděnou snad už brzo tady! ![]()
Takový krásný pátek, kdy jsem sama doma... to mohl být, kdyby mě během rána nepřepadla teplota, bolest svalů a mírná zimnice. Mám v kanclu nového kolegu a tento týden nějak kýchal a smrkal![]()
RoSa Luxusně bylo dneska! 3 pračky jsem usušila, včetně povlečení. Sklízela jsem mrak Jiřin pro zítřejší slávu a za slunce je to nejlepší! Ale já bych si nestěžovala ani kdyby pršelo, já si na počasí nestěžuju nikdy, jelikož vím, že tohle fakt neovlivním, tak proč se drásat a skuhrat. Takže tak paní. A večer mi dovezou broskve a burčáček, takže já se mám za každého počasí.
Kan burčák? Už? To to letí
U nás je aktuálně 34,5. Stačilo!
Doma v šatičkách naboso je mi v teplém vzduchu fajn, ale dopoledne ten pohřeb byl peklo, hlavně muž v černém obleku, bála jsem se, že sebou švihne. Obřad v krematoriu, pak jsme nesli kytky k hrobu přes úplně celou Centrálku (Ústřední hřbitov Brno) a zpátky do kopce k autu. Já nové boty, jelikož černé mám jen zimní... puchýř přes celou šlapku
A ještě jsem v přímém přenosu dostávala menses, takže křeče included. Ale už je dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí