Potrefenáhusa Yesss!
Stěžovací vlákno
Karja No prostě zníš jako žena, která nutně potřebuje do života další starost ![]()
U nás na FB mi před časem utkvěl příspěvek, kde rodina dala fotku svého koucoura s tím, že doma nic nejí a přitom vypadá spokojeně, tak jestli někdo pozná hostujícího strávníka. Přihásily se snad čtyři domácnosti - jé, ten k nám chodí!
A ještě tu nebyl zmíněn corgi. Má ho naše trenérka a já se do nich úplně zamilovala.
Karja a reknes, polehounku, co je ve vyberu?
Jos Presne, navíc ona ta naše kočka kempí fakt u těch našich jmenovců, ale odchytit se nedá. A sambo říká, Ježíši, ta je blbá, vždyť já na ten jejich barák od nás vidím...je to asi čtvrtý dům od nás. Normálně bych řekla, že se přestěhovala, ale my s ní máme už tolik zkušeností, od uvíznutí na plotě, přes vytrvale mňoukání u okna, kdy druhé vedle je otevřené atd atd atd, že prostě ona fakt není bystrá. Sambo mi říká, jestli není nějaká oslepená, tak říkám, ty jo, kočky mají více smyslu, ale asi přišla prostě o nějaké, měly jsme před ní 3 kočky a ty jako byly mazané;-)
KokoskaMně se líbí ten malej chrt, má to samé výhody. Mně se vždycky líbili, ale asi jak to lidi nemají a vypadají dost nestandardně, tak jsem si říkala, že je to asi náročné plemeno. Ale teď jak to napsala MP Lee a něco jsem o tom přečetla, tak mi to přijde úplně ideal.
Jitka77Přesně, já to říkám furt, že se tu budu prostě nudit:D. Ty vesnicky blázniviny mě nebaví vůbec no, pak ještě zkratej pracovní tejden a jsem v hajzlu:D:D
Karja Nechci od chrta odrazovat,ale nemusí být v zimě doma?
V sousedství bydlí a mají sadu oblečků proti chladu, větru a dešti. Šicí stroj máš?
Karja a nezapomeň vzít v úvahu, že kočka je chytřejší než pes :D
brrr ja myslim, ze chrti musi byt doma porad, nejen v zime :)
Karja vipet?
bublifuk myslis i ta Karjina kocka?
Kokoska no právě. Ať má představu co může nafasovat za psa.. ale zas bude určitě happy (pes).
bublifukTo bude těžké překonat aby byl blbější;-)
Karja podla mna mate proste neurodivergentnu macku.
U nas na sidlisku ma taky kazdu-chvilu-potulujuci-sa kocurik vlastnu fb stranku.
Potrefenáhusa a to je přesně ten důvod, proč jsem musela přejmenovat Venouše. Nechceš ve vilové čtvrti volat Krávu, když za plotem venčí sosedka psa ![]()
Karja ty naši dva taky moc nepobrali, jako úplně vypatlaní nejsou, ale každý má svoje "specifika". Zrzavej chytá amok ze zvuků, třeba když jde přítel domů s taškou nákupu, začne bezhlavě zdrhat, nejlíp horem přes kuchyňskou linku na stůl. Takže po něm zůstává strašná spoušť, minule netrefil dveře a rozbil se o futro. No a Venouš je prostě autista ![]()
andulka01 No já tohle neznám, všechny ty předchozí kočky byly opravdu hodně inteligentní, říkali jsme si, že je to pohlavím, že hlavně musíme mít kočku;-)
Karja nojo, vybirali jste krasavici, tak holt to trochu chybi jinde ![]()
Kokoska Krasavice inteligentní!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí