Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 17:37

milacka a kdyz je kolem nuly, takova ta ceska zima, tak treba 1 hodinu v obleceni zvladnou nebo to je na ne uz moc? Mne by jednou lakal ten vipet, ale tak za 5 let nejdriv, ale ta intolerance chladu by mohl byt problem ( rada chodim v zime venku) a abych propojila dalsi tema, tak se tesim na podzim a mlhu!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 17:43

RoSa já jsem totálně vyšťavená, těším se akorát na studenou sprchu a to teda hodně. Na děti akorát odsekávám, ať se mně nedotýkají Děs a hrůza. Všechna chladná muzea, která by nezbořily jsme si vyčerpali včera. To jedno, co jsme chtěli dneska, je zavřené Zoo.byl.hodne.blby.napad.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 17:49
Reakce na RoSa:

panebože kdy už přestanou ty vedra?

a kam se vypařily zdejší milovnice tropických teplot? se roztekly na sluníčku?

​Užívám si to. Jsme týden na Vranově, zítra už bohužel končíme, ale je to tu boží, nefalšované léto s koupáním, výlety, zmrzlinou, hektolitry chlazeného pití, kamarády, rodinou, buřty, pivem, plážemi, parníky, lodičkami, hrady, zámky a zábavami pro děcka. Konečně jsem trochu dobila solární baterie a upřímně - aktuálně je mi úplně u pr***e, že na zahradě všechno uschlo. Já jsem momentálně opravdu šťastná.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 17:54

Pinot Noir to zní skvěle, takové prázdniny by se mi také libily. Takova ta klasika, koupání, letní kino, opékání buřtu, nějaký ten drink... My měli letos moc hezkou dovolenou, ale tohle jsem uz dlouho nezažila. Trochu to ted kompenzuju doma, ze jsem treba mela v utery den dovolene a sla s menším klukem na koupak, zapomneli jsme doma hry a jakoukoli zabavu, tak jsme se proste jen koupali, leželi na dece, zmastili se langošem a psali si na zada. Obed jsme meli az v osm večer na zahrade, kde jsme pásli kocku:)) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 17:55

Pinot Noir no pravé nefalšované léto bylo a od zítra zase bude, ale tyhle dva dny, kdy je 35, to je nefalšované peklo Ale úplně si nestěžuju, nám to akorát blbě vyšlo zrovna na dva dny ve městě, jinak tohle léto je ti naštěstí ojedinělý exces.

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 18:09

Od začátku srpna mi na fb vyskakují napady na haloweenské a vánoční tvoření

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 18:13

RoSa Ano, já jsem na koupališti, ZASE, jsem myslela, že to nerozchodím ráno:D. Vecer letní kino;-)

milacka Jj,to je můj pes, fakt:D

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 18:32
Reakce na Catherinne:

​to musíš do radostného vlákna, co bychom dělaly tady?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 18:37

Jinak byt jsem byla cely den v praci v centru, nestěžuju si vubec. Pěkně jsem se prošla přes Petrin, doma sebrala prádlo voňavé ze sluníčka, nacpala se malinami, teď ležím na terase, koukám do zeleně a poslouchám ptáky. Až se mi bude chtít zvednout, půjdu do bazénu. Konečně!!

Online Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 18:48
Reakce na monis:

Potrefenáhusa ty jo a jak vite, kde ji mate hledat? Nebo vas tam poslali sousedi, ze se ztratila?

​Vona chodi furt na jedno misto, parkrat se tam k nam nadsene pridala pri venceni psa. Nic tam neni, zadny domy, jen ohrada s muflonama. Tak uz vime, kam pro ni, kdyz se neukáže vecer doma. Ona je prave vyprovázeci, chodi i velky okruhy, kdyz ji nezvladnem zavřít (je to vzdycky k pos...ni, kdyz vypakujeme celej ten nas cirkus, ujdem 200m a ozve se mňau mňau mňau, počkejte, ja jdu s Vama!!!!!

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 19:00

RoSa Na paddleboardu, v rybníce, na zmrzlině :-). Paráda

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 19:04

monis samozrejme, okolo nuly a v overale úplne v pohode.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 19:22

Jitka77

My jsme šli na lesní koupaliště a přes všechnu snahu si dítko připálilo půlku obličeje snad nebude v noci plakat. (Panthenol máme, trochu prošlej, ale je)

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 19:40

Aranel Na dítko namazat bílý jogurt?

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 19:49

Jitka77 Pravda, ten taky máme!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 20:10

Aranel jé, chudák. Ještě že kluci jsou dobrý fototyp. Sice je mažu, ale určitě ne dokonale.

Ale být doma, tak akorát upíjím ledové kafe ve stínu na hřišti, dál mně nikdo nedostane

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 20:15

999 . Koupaliště, bazén na zahradě u sestry, zmrzlina, ledová tříšť, hranolky. Pecka, moc jsme si to užili. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 21:43

Ja si trochu stezuju, vcera byla stellata jeste uplne OK a dneska tech 35 nedala :(( a to bydli v hodne polostinu... susenej bobkovej list je z ni

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 21:50

Přiznám se, že ta vedra taky miluju. Ale když vidím zahradu a les, tak mám hodně rozpolcené pocity. A to my tu zahradu máme už na sucho a vedro dost vychytanou. Takze si tu stěžuju na sebe, ze si to nedokážu pořádně užít, at jsem ve správném vlákně :-)

Offline Janulik03
20311 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 22:08

moora chudinka