Karja tak to jo![]()
Stěžovací vlákno
Karja 999 ale v takových těch normálních teplotách 25 až 30 by to šlo, ne? Na to nejsou úplně potřeba ty extrémy. Tady to totiž vypadá, že kdo nemá rád šílené vedro, nemá rád léto. Ale to vůbec není pravda, já léto miluju, ale co je, moc je příliš
Ale i kdyby ho někdo rád neměl, to se taky může ne. ![]()
Já ho třeba teď po těch pár dnech zase nenávidím a kontroluju předpověď třikrát denně, jestli se tam neobjeví něco začínající trojkou. ![]()
Raduza tak už! dorazilo to sem, teda ale že to trvalo... ráno jsem radši ještě zalila zahradu, nevypadalo to na žádnou změnu...
RoSa no vidíš, tady jedna bouřka za druhou, praska to tu pěkně i prší.
Raduza no takovej jemnej zahradnickej, ale nestěžuju si - čímž jsem teda v blbym vlákně
a teda hlavně: Ronýskovi se líp dejchá!
Raduzajasně! Ale věřím, že spousta lidí má ráda léto, ale nesnáší ty tropické teploty. Prostě letní večery, koupání, letní šaty... to všechno si člověk užije i když (nebo jedině dokud
) není 33
Ehm, len čo som si prečítala tvoju sťažnosť, tak mi zdochla moja. Už vyskúšali všetko, a novú idú zajtra vyzdvihnúť
Ach jo ![]()
Janulik03 no tak to se omlouvam! ![]()
Taky to zkusime rozdelat, jestli prece jen neco nespadlo pod buben.
Kokoska no mne nespustila a zohriala ale to bolo všetko.
Navyše aj kopa vody vytiekla pri manipulácii, takže generálny uklid
Janulik03 mne minule nezdimala, takze to bylo taky fajn. Tahat z pracky mokry pradlo a vypoustet zbytek vody spodem.
Kokoska presne a navyše horúce
Janulik03 tak jsme to rozdelali a manzel si mysli, ze to je lozisko. Ani to uz nezakrytoval, v pondeli volam SOS do servisu.
Kokoska no hádam teda opravia, naša mala už nárok. 13 rokov
Janulik03 ta moje asi 7, doufam, ze oprava nebude moc draha.
Ja si tech par dni ted taky maximálně užila, ty teplý večery byly proste och
k vodě jsme se teda dostali až dneska. Jako šlo to, snažila sem se nepindat a bejt rada, ze sme zmokli jen jednou
Pred detma sem to vubec nekomentovala, naopak jsem hlasitě chválila konečně hexký společný čas ... a stejne starsi cestou k autu lakonicky prohlásil, ze to bylo fajn, ale skoda, ze nebylo aspon trochu hezky ![]()
Marna sláva, jsou po mně ![]()
Kokoska držím palce
Já jsem teda v nočním programu v mezičase hledala kočku, sambo taky, ale je to marný, necháme ji asi vlastnímu osudu na konci ulice. To je fakt prostě model značka hruuuza.
MP MeriJá si taky ten čas maximálně užila, každý den jsme se fakt koupali, byli spolu, pro děti to asi bylo málo, protože když jsem včera odcházela z domu, schovaly mi boty abych nesla (!!!). Dneska jsme naštěstí neznokly, byly sice chladněji, ale i aspoň bylo na koupališti méně lidí, poslední hodinku si děti hrály na hřišti, já pila kávu a koukala do vysokých stromů. Idylka hadr fakt ... Protože je to stěžovací vlákno, dnešní večer nezakoncuji vínem, ale jdu dát vařit brambory na knedlík a v mezičase hledat kočku(!!!).
MP Meri no vzhledem k vývoji klima se jim to bude hodit
To ti moji budou mít problém ![]()
Karja teda ta je hloupá... a přitom takovej luxusní bejvák... by mohla mít! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí