Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 22:33

notna taky jsem často rozpolcená, ale jelikož mám dovolenou a nejsem doma, mám jasno.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 22:59

Pinot Noir tak to mně velký vedro (těch 30+ jako teď) štve víc na dovolený než doma. Pokud to teda netrvá nějak dýl, pak mně to štve úplně všude Mně teda doma neusychá nic, ty čtyři kytky, co mám, nemusím zalít týdny

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 23:19

My jsme na návštěvě, domácí teploměr ukazuje stále 29 stupňů, z každý strany se ke mne lepí jedno vařící zpocený dítě, pocitově je tak 50 C 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 23:23

Evaeva tak mě doma to očividné strádání zahrady, které věnuju téměř veškerý volný čas, někdy i na úkor rodiny, hodně velkou část rodinného rozpočtu a veliký kus mentální kapacity, trápí většinou hodně. Ale letos mi absence letního počasího už fakt lezla na mozek. Takže teď těch pár dní léta, i za cenu několika extrémních dnů, mi fakt zvedlo kvalitu života, pozvedlo psychiku a celkově strašně pozitivně nabilo, a díky tomu, že tu domácí zahradní zkázu nevidím, si to fakt užívám. 

Ale naše děti už jsou samostatné jednotky, teda když odhlídnu od specifik Viktora, které jsou ale tak specifické a nepřenosné, že my už máme ohledy na něj v podstatě vžité a automatické, takže my už zase žijeme spíš takový "dospělý" život. Myslím, že to, že nemusíš nikoho nikam nosit, nějak extra hlídat, nebo usměrňovat, tu letní pohodu celkem zvyšuje.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 23:25

Pinot Noir Dobře děláš, stejně s tim člověk nic nenadělá. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 23:30

monisoni toho daji dost. Mame italaka, 11 let a da i skialpovou turu. Ted uz je radsi doma na peci, ale tim ze jsme se presunuli domhor a letos byl snih od listopadu do konce brezna, tak nema moc na vyber a netrpel. Jen musi mit bundu. Ale 4-6 hodinovou turu v mraze dava lepe, nez hodinove postavani na vanocncih trzich Vipeti jsou jeste odolnejsi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 23:31

Pinot Noir kéž by to tak bylo s těmi odrostlými dětmi. Akorát že vůbec Já jsem psala, že si zas tak moc nestěžuju, protože letos to zatím byly opravdu jen tyhle dva extrémní dny, bohužel teda hodně špatně načasované. Ale horko mně vysiluje hodně celkem nezávisle na dětech. Jasně, až budou tak velký, že je budu moct nechat svému osudu a sebe uklidit někam do kina nebo klimatizované kavárny/kanceláře, tak to bude lepší, ale tenhle stav ještě nenastal ani u vás, bych řekla. A musím říct, že mimino je z nich ten nejmíň náročný článek (to je věkem, taky byli takový)Usměrňovat musím všechny, nosit nikoho. Ale v tomhle případě jsou děti spíš menší část problému.

Mně přišlo, že letní počasí absentovalo asi týden a kus. Byl to chladný týden, ale nebyly žádné celodenní deště, takže to šlo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2025 23:35
Reakce na Potrefenáhusa:

My jsme na návštěvě, domácí teploměr ukazuje stále 29 stupňů, z každý strany se ke mne lepí jedno vařící zpocený dítě, pocitově je tak 50 C 

​Tak tohle lepení jsme zatrhli. Oni jsou/byli navíc obalení jemným pískem, protože prostě nevydrží se v něčem nerýtTeď mi teda došlo, že mluvíš o spaní asi. Tak to lituju moc!

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 00:40

Evaeva jo, o spaní, usly před chvíli

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2025 07:38
Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 11:42

Uz zas neco cvaka pri prani v pracce, ja se na to... koncem cervna opravili spadlej remen, co to bude tentokrat?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2025 12:24

Kokoska u nás je to vždycky kámentak při každém druhém praní, ať prohlížím kapsy, jak chci

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 12:58

999 No krásný, já jsem byla s celou rodinou, s bratranci, sestřenicemi na koupališti, děti si to hrozně užily, byly fakt nadšený, že tam všechny mají. pak jsme šly s kamarádkami do letního kina, kecaly do půlnoci na namesti a večer jsem ukončila v 1:40, neb jsme ještě byli u kamaráda na vínu;-). To by se mi v těch 18C za deště nepoštěstilo;-)

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 13:02

Evaeva nojo, ale ono to je nekde mezi bubnem a plastem ty pracky, dela to i kdyz je prazdna a otocim buben rucne. No kez by to byla jen nejaka takova blbost, ale u nas kameni v kapsach nenosime.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 13:06

Kokoska a nepostrádáš něco? co kostice?

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 13:40

RoSa nevim o nicem. No uvidime, v pondeli zavolam do servisu.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 14:00

Karja No přesně :-). Sezení v noci na náměstí u vína jsem tam zapomněla napsat :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2025 14:17

Karja 999 ale v takových těch normálních teplotách 25 až 30 by to šlo, ne? Na to nejsou úplně potřeba ty extrémy. Tady to totiž vypadá, že kdo nemá rád šílené vedro, nemá rád léto. Ale to vůbec není pravda, já léto miluju, ale co je, moc je příliš

Offline černá káva
2134 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 15:25

Prosim o radu.

Mam vyborneho kadeřníka. Stříhá opravdu skvele, jen se nekouká do me karticky na barvu, jakou mám mit a bez ptani ji hned míchá takže misto do červena se blížím k mahagonu. Prosim, poradite mi nějaký sprej, kterým bych na jeden den ofinu a předek prosvetlila?

Děkuji 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 15:33

Evaeva

U nás bylo právě těch 30:D.