RoSa Jj, radši obydlela nějakou kůlnu..Bohužel zas bez úspěchu no;-). Ona navíc jak je plachá, myslím, že brzo zapomene i na náš hlas, takže ani na to naše zavolání nepřijde. a navíc při odlovu je soucinna jen tato jedna sousedka, jiní její pohyb hlásit nebudou, takže kdoví kde pak bude ..
Stěžovací vlákno
A jako bonus jsem si zablokovala firemní mobil:D:D. PUK jsem kdysi dostala na kousku papírku, ale to už samozřejmě nemám...IT máme takové to ,,nájemní,, to mobily moc neřeší, takže šéf bude nadšen...a já taky, když to hned zkraje rána na HO s deckama za zády s ním budu řešit:D
Karja jde i zjistit v aplikaci, zkus se tam prihlasit nebo u operatora
Peetra1 No právě to si myslím, že ale řeknou jen mému šéfovi a ne mně:-///
Kto si zabudol tevy (sandale) susit na balkone, kam prazi doobeda slnko? ![]()
Mrakoplas mam v planu si je koupit, co se s nima na slunci stane?
monis sambovi sa minuli rok ohli a mne sa teraz rozlepila podrazka. Ale pri beznom noseni sa s nimi nic nestane. Len ich netreba zabudnut niekolko hodin na.balkone,ktory.je.jak.sklenik.
Kdyby nebylo 26 stupňů a šílené sucho, je u nás babí léto jak cumel. Fouká, zoraná pole, suchá tráva, žloutnoucí stromy..... Ale to teplo (dneska.už je líp, uznávám) a hlavně sucho je naprd, tady nepršlo už dva týdny.
brrr my jsme ted v jiznich cechach, vcera tu teda hezky sprchlo, ale jinak to tu vypada presne jak pises
brrr Zrovna dneska ráno jsem si říkala, že ve vzduchu jako by zavoněl příslib podzimu, a bylo to moc příjemný ![]()
Myrtila presne, i to nebe je takovy trochu jiny.
Vcera tu trochu sprchlo, ale nic zasadniho, uz mame zase misto travy suchej kartac.
Myrtila ...achchchch..tohle miluju![]()
Tak ještě že je to ve stěžovacím vlákně!
Já se ještě ani pořádně nezpotila a dnes už mi zase byla zima. ![]()
Pinot Noir Pardon, už odsud mizím ![]()
Pinot Noir víš, že existují mikiny, že jo? ![]()
![]()
Já se teda v minulých dnech zapotila určitě víc než jsem chtěla. Na podzim se moc netěším. I když takové babí léto
Ale klidně ať je 23 do konce září.
Ale tady je to celkem dobrý. Akorát jsme si zapomněli na pláž vzít ty výše zmíněné mikiny
Voda dvacet, vzduch taky, ale dost fouká, takže ve vodě bylo tepleji než na suchu. Ale jako jo, o trochu tepleji by být mohlo. (To je teda drobná stížnost)
Pinot Noir Ja uz jsem taková rezignovaná, že si fakt rikam, ze pro me je jediny východisko se odstěhovat. Za celej život jsem to tak silně necítila, ale letos to na me dolejha uplne hrozne, asi součást nejaky krize středního věku
Ted zbejva jen přemluvit zbytek rodiny, vykrást banku a muzeme prasknout do bot ![]()
MP Meri Já jsem to jeden rok taky měla s koncem prázdnin, uplně to na mě dolejhalo, myslím, že to nesouviselo tolik s teplem, ale jako s nějakým předělem a že končí takový hezký období, kdy se cejtím dobře.
Dneska jsem v chlupatém svetru pila na terase čaj s citronem a medem a děti se koupaly(!!!), ted večer na lovu kočky, kdy jsem ulovila místo toho ježka bohužel, jsem měla už lehčí péřovou vestu. Taky mi přijde, že to nějak rychle uteklo teda!
Karja léto je pokaždé pryč jak lusknutím prstů. A jako je ještě kratší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí