Karja Evaeva tak aby to neuteklo, kdyz krome par dnu byl letos do konce cervence duben!
Stěžovací vlákno
Kokoska Jojo, já se k létu ted docela upínám, protože mám hlavní volno a o to rychleji uteče;)
Kokoska to mně ale vůbec nevadilo
Ale vždycky najednou koukám, že už je květen, za chvilku najednou končí červen a pak se třikrát vyspím a jde se zase do školy
Pinot Noir som rada, že sme teraz v Chorvátsku, že ešte nejaké letné dni zažijeme. A tiež som sa tento rok poriadne nespotila, ani pocit prehriatia kostí sa zatiaľ nekonal.
Pinot Noir tak to máš vážně těžký, jestli kvalitu počasí určuješ podle toho, že ti není zima v bazénu
Tak pak asi víc plavat. Ale jak píšu, tady má vzduch i voda dvacet, ve vodě mi bylo teplo, líp než venku ![]()
Ja si s vama nepotivejma tu svoji potivost klidne vymenim! Ja se potim i ve 14 stupnich v tricku, pokud se vylozene neloudam.
Vsichni co mate depku z konciciho leta, muze byt hur. Deti dneska vytahly Albi koledy, zpivame Rolnicky a hrajeme si na Vanoce. Dcera tu omotava kufr, se kterym pojede za par dni s nasima do Chorvatska, svihadlem zdobi ho jako stromecek![]()
Mně nevadí, že je mi zima. Stěžuju si, že je už zase ráno tma.
monis Neee, to jsem si právě říkala včera, že potřebuju něco nakoupit a že to udělám na podzim a pak jen kurňa, však od listopadu už se nakupuje na Vánoce:D:D:D.
monis Moje tchýně zrovna o víkendu přišla s dotazem, co budeme chtít k Vánocům ![]()
monis u nas uz se vyzaduje psani jeziskovi a rano se vyhlizi, jestli uz prisel vanocni skritek ![]()
monis každý srpen kluci vytáhnou Albi koledy
u nás nejvíc frčí my tři králové a pásli ovce valaši ![]()
monis mně to nevadí vůbec, i když jsou pro mě vánoce až za milión let (dokud nepřijde září, pak začnu mít opačný pocit
). To je jedno, jestli dělají bordel s My tři králové nebo s něčím jiným ![]()
Myrtila to u nás přichází v září. Ale jako oprávněně, kluci mají ještě narozeniny, takže září je nejvyšší čas to rozmýšlet
V Ikea frčí Halloween, dýně dřevěný, dýně skleněný, dýně štrikovaný... ![]()
barbucha Jo, viděla jsem v Pepcu...jako já ty podzimní dekorace mám ráda, i Halloween pro děti a tak, ale tohle to asi změní no....
Ale dyk je srpen, léto v plným proudu ![]()
barbucha v Tedi mali halloween už v prvý týždeň prázdnin ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí