Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:28

barbucha No však já s tebou souhlasim!

Offline Zuzuli
3803 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:33

barbucha to uz maj v ikee mesic

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:33

letfenixa Karja 

Je to peklo. Člověk si tak (v rozporu se všema radama) vůbec neužije krásu přítomného okamžiku anžto furt na něco čeká, furt má něco za měsíc/dva/půl roku...

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:47

barbucha ja teda veškeré 'späť do školy ' ignorujem ako sa dá, ale malý je nadsenec akýchkoľvek sviatkov, na ktoré môže robiť výzdobu, on je vyslovene cieľový zákazník týchto predčasných nákupov. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 12:11

barbucha jj, já se snažim jí užívat, ale je fakt, že to chystání na příští sezonu v kombinaci s dětma a v kombinaci s krajem, kde dávají lišky dobrou noc,  mi do toho celkem hází vidle.

letfenixa Já udělala objednávku školních potřeb na SEVTU, ještě jsem jim chtěla doplnit oblečení, ale ty děti mají ke všemu výhrady, takže to z toho dělá peklo z toho chystání...Nemluvě, že mi dcera v Takku vlezla pod regál a odmítala vylézt, protože jsem jí nekoupila o dvě čísla menší kalhoty. Jako toto jsem si v sedmi letech nepředstavovala, návštěva nákupu oblečení po celodenním programu nebyl dobrý nápad ani ted se staršími dětmi. 

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 12:15

Karja a pak se to nakupování překlopí do: otevři mi internet tam, kde se kupujou šaty/boty"

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 12:34

Tabea Za chvíli vás s Karja čeká "Mami, prosím Tě, vyzvedni mi balíček."

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 12:35

barbucha Už jsem tu psala, na fb mám haloweenské a vánoční tvoření (věnce na dveře z montážní pěny) už od začátku srpna.

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 12:42

brrr já mám naštěstí všechny doručovatele nastavený tak, že balík leží za dveřma.

Offline Myrtila
5354 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 12:55

Evaeva No mě to právě pobavilo proto, že před Vánoci máme ještě všichni narozeniny a někteří i svátek

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 13:53

Tabea Ty jo, ale co děti?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 17:05

3 minuty zůstala hyena v autě, než jsem vyhodila dítě na gymnastiku, a ta potvora mi sežrala půl velkého ořechového štrůdlu

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 17:10

rasaNori jejda! psi ořechy nesměj, nebude jí blbě?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 17:57

RoSa ořechy žere pořád, nějak na ni nemají vliv mi přijde:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 18:06

Karja tak to mně pobavilo, že holky už považuješ za starší, když jde o nákupy. Kluci jsou ochotní jít maximálně tak do dekáče I domácí zkoušení je pro ně obrovský problém Historky o tom, že oblečení se dá kupovat a zkoušet v obchodě mi nevěří

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 21:27

Evaeva Hele my asi jak jsme z venkova, tak holky jsou z obchodu úplně vedle, jak to pro ně není běžné. Minulý týden byly poprvé v Deichmanniu, byl to pro ně ráj:D. možná bych je místo výletů po hřištích měla vzít do OC;-)

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 21:45

Karja pod ten regal se dcera zapasovala predtim nebo potom?

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 21:49

Karja Pro moji neteř, a to není holka z venkova, bylo od tří let nejlepší trávení času v obchodě s hadrama :-). Tak to jsem byla velmi oblíbená tetinka, když jsem ji tam brala :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2025 21:58

Karja pro ně to vůbec není běžné. Já s nimi jdu maximálně do pepca a to dvě minuty vybírám tepláky a  pak deset stojíme u hraček a chtějí na hřiště. Že by si vybírali oblečení, tak to čekám tak za pět let. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 22:05

Kokoska Hahaha, hele po tom. Už toho bylo moc, bylo večer, po odpolední na koupališti, měla několik takových vybiracich vnitřních konfliktu v Tedi, ona je taková nerozhodná po mně, pak si v Takku nemohla vybrat ze dvou triček, to taky stalo hodně nervů, takže pak to přišlo....jako nemohla jsem ji dostat, domluva, pak jsem odešla z obchodu, nic sprajcla pod regalem, pak jsem ji vytáhla za ruku doslova násilím, tak ona hned, jak to bolí, že mi to oplatí, táhla jsem ji do auta (fakt triletak hadr), jenže ten nerve, že ji mlátim a jak moc to bolí a proč to dělám... (ODSPOD čekám).no a jak to přišlo, tak to odešlo, přejely jsme do Kauflandu a tam jsme ještě dělaly velký nákup, úplně v klidu, ještě mi pomáhala. Konec, člověk na tyto návraty do minulosti vůbec není připravenej!