Karja nekdy si rikam, ze se tydeti nemely ucit mluvit ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska Ano, stejně jako dospělí;-)
Karja no to uz pak nasleduje - jak to jednou zacne, uz to nezastavis.
Kazdej druhej den, kdyz kolem šestý táhnu tašku ze supermarketu, tlačím kočár, podávám piticko, otvírám kapsičku a u toho diskutuju o enderperlách se starsim, tak premejslim, kdy a kam sakra chodej nakupovat ty ostatní lidi se dvěma dětma a prijdu si jako největší loser ![]()
MP Meri no to já si vůbec nemůžu dovolit. K tomu kočáru si přimysli ještě odrážedlo a mimino ploužící se za kočárem, nesoucí si vlastní košík a snažící se nakoupit různé věci. A markování má taky šťávu
My můžeme chodit nakupovat akorát v půl jedenáctý s důchodcema, pracující lid by mě vynesl v zubech![]()
MP Meri Ehm my chodíme ve 4:D. Hele u nás nakupuju jídlo výhradně já a většinou dám tak dvakrát tejdne tři igelitky autem a pak v mezičase nějaký menší nakup. ja si to říkám většinou když u kasy platím třeba 1400, tak si řeknu něco ,,a teď mě tady tejden neuvidej,,a jsem tam druhej den pro ,nějakou drobnost co mi chybí k vaření, a mám to u kasy za čtyři kila:D:Do to jako mě vždycky dostane víc než to tahání tašek.
MP Meri ted na rodicaku mezi 10-11 dopo, ale musim si hlidat, kdy jsou kde akce a pak se tem obchodum dusledne vyhybat, protoze v narvanym obchodaku, kde ma kazdy senior ma obr kos, s kocarem skoro neopojedes. Nesnasim to, tesim se, az si zase nakoupim cestou z prace autem![]()
MP Meri Kdyby neexistoval rohlík a košík, tak umřeme hlady. Do obchodu musím autem a na takovej projekt se svým zábavným duem nemám...
Karja já jednou týdně objednávám, ale stejně pak jdeme do obchodu každý den. Ale v těch 11 u nás skoro nikdo není, chodím do malého Alberta, máme to jako část programu. Když mám sebou všechny děti, je to trošku těžší na pozornost, markují jeden přes druhého, všichni mluví, ale ti starší už umí být i docela nápomocní, košík umí vrátit i mimino ![]()
MP Meri už jen na Rohlíku, do prodejen jen občas kvůli pečivu a sem tam k místnímu řezníkovi.
Kdyz hlidam deti, tak pokud vylozene neni nejnutnejsi nutnost, do obchodu s nima sama nejdu. Naposled jsme byli v Tesku, kdyz jsem tri mladsi vyvezla na Vysocinu, a pripadala jsem si jak chameleon krizenej s chobotnici. Oci aby mel clovek s rozsahem 360° a osm rukou na pochytani tech nenechavejch pracicek, pripadne vraceni zbozi z kosiku do regalu a zabranovani srazkam nejen s lidma. A jeste ze me vymamili z automatu ze prej hopiky, ale byly to nejaky kulaty krabicky s barevnym slizem. Takze se jeste postekali o barvy, protoze jim samozrejme vypadly jiny, nez chteli, nejdriv si to menili, pak chteli to puvodni pricemz ten druhej jecel, ze vymeneny se nevraci... no zverinec.
Kokoska to je bohuzel presnej popis
Kokoska muz mi posledne rikal, at si holky vemu na nakup s sebou...no nepochodil, pac nejsem sebevrah:D
rasaNori dej mu je s sebou, az pujde nakoupit, prejdou ho blby napady.
Kokoska pro mě je nejhorší ten neustálý příval slov, nejsem schopná v tom myslet na to, co teda potřebujeme koupit.
Pinot Noir to zas jak byli tri, dva sourozenci a jejich sestrenice, tak si neco mleli vetsinou mezi sebou. Bez ty sestrenice vetsinou taky mluvi oba najedniu na me. Akorat mi porad neco hazeli do toho kosiku, vetsinou neco, co jim rodice nechtej koupit- zvejkacky, bonbony, chipsy, limcu, jogurty s lentilkama (ze kterych jedi jen ty lentilky)...
Kokoska no základní pravidlo je žádné automaty ani autíčka nebudou ![]()
Jako je to pestrá aktivita, člověk se nenudí, ale už jsem si zvykla. Nejvíc mně rozčilují lidi, odpoledne chodím výjimečně.
Taky se mi ulevilo, když jsem si řekla, že vlastně nemusím spěchat a prostě v klidu vysvětluju, že tohle nepotřebujeme, čekám než nabere rohlíky, napípají nakup... Ale to jednak musí mít ten čas a v obchodě musí být málo lidí.
Kokoska já mám jen dvě, ale nakupuji s nimi oběma od narození a to i na ty velké nákupy. Občas je nechám doma, ale je to nevýhodné hospodaření s časem, protože tu hodinu můžu jít sama rychlochuzí na procházku nebo dělat něco jiného. A ony se mnou rády jezdí, jakože bych jim řekla jedu do supermarketu a ony si radši hrály doma s legem, to vůbec:D
Když jdu někdy sama, je to uplnej nezvyk, takovej přesně rozlet, můžeš se vrátit, nic neříkáš, ale většinou něco zapomenu, většinou u kasy prohodim takové ty klasické věty jakože "tak máme všechno/můžeme jít"...no prostě fakt nezvyk:D. Ted dceři diktuju už nákupní seznamy a ona mi to čte, občas je samozřejmě musim usměrnit a hodně, ale ony už jsou naučené docela, jen tak si něco nevymrčují, nebo se spokojí s nějakou alternativou.
Evaeva No jistě, já jim kolikrát i říkám "domluvte si to s babičkou" když chtějí něco koupit:D:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí