Evaeva Karja to je prave rozdil u vlastnich deti a u vnoucat. Obcas ze me neco vymami, ja zas je nechci nejak moc perovat a cepovat. Musime vzdycky najit nejaky kompromis mezi tim, na co jsou zvykli doma a mymi predstavami a moznostmi, prece jen uz nejsem tak odolny jedinec ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska Jo, co jsou děti větší, tak už do toho babičce moc nekecám, když jim byly dva, tři tak mi ruzné sladké hovadiny hodně vadily. Ale ted jsou větší a jestli občas něco dostanou takhle divného typu práskající prášek v záchodě, aspon to poznají a užijou si to;)
Kokoskataky nemusíš být , když s nimi jdeš do obchodu dvakrát za rok. Když bych povolila já, budou to pak zkoušet pokaždé. Přesně jak u karji, babička kupuje nesmysly, platí autíčka na dvacky a tak![]()
MP Meri já všechno, co jde, nakupuju na rohlíku. Včetně léků, drogerie, sešitů do školy...Akorát housky kupuju u Ječmínka cestou do školky. Vůbec si neumím představit, že bych cestou z práce a školky s jedním, někdy i oběma dětmi šla ještě na nákup.
Pinot Noir presne, nejcastejsi moje veta bohuzel je "prosimte ted nemluv"
711990
v obchodě rozhodně. Naštěstí teda většinou mám sebou akorát mimino, to umí zase jiné kousky
Takže jedno dítě už je zdravý, odpadlo druhý
To je teda dovolená, vám řeknu. Ještě čekám, kam to půjde dál.
Evaeva to je tedy na pytel
co jste to pochytali? Nejmenší se drží?
Malenge hele nevím. Začíná to rychle jako chřipka. Dítě je normálně veselé a za půl hodiny brečí, že nedojde 300m domů a za další hodinu má přes 38. Ale starší byl za den a půl v pohodě, snad to teda bude rychlé i u mladšího. Nějaká viróza to je. Mimino je zatím dobrý, nesdílí s nimi ložnici, tak možná proto. Ale co není, může být, že.
Jsme ráda, že jsem dopoledne vzala zdravé děti do centra Gdaňsku, ať aspoň vidím, jak to tam vypadá, protože víc už se tam asi nepodívám![]()
Evaeva Tak přeju ať je to taky rychle pryč, a ještě si kluci něco úžinou;-)
Karja díky. Zatím to dle předešlých zkušeností vypadá, že si užijou hlavně pětihodinový přejezd, pak jeden výlet a zase pět hodin v autě.
Ono vydávat se s miminem a dalším dítětem v cizím městě "někam", mně stojí dost sil. Nebydlíme v centru, tak je to celkem výlet, plus ty mraky lidí. Muž se do toho ani nepouští, šel tady na hřiště v okolí![]()
Evaeva Jj to chápu!
Evaeva tak aspoň že to je rychlovka, člověk se musí něčím utěšovat, že jo. Ať to mladšího pustí stejně rychle, jak staršího, a zbytek rodiny je odolný. Na dovolené to obzvlášť mrzí ![]()
Malenge díky
MP Meri já všechno, co jde, nakupuju na rohlíku. Včetně léků, drogerie, sešitů do školy...Akorát housky kupuju u Ječmínka cestou do školky. Vůbec si neumím představit, že bych cestou z práce a školky s jedním, někdy i oběma dětmi šla ještě na nákup.
Rohlík si dopřeju, když jsme nemocný, nebo když potřebujeme natahat zásoby mlika pro děti
Jinak mi to bohužel přijde finančně fakt nadstandard ...
Hlavne i odmítám verit, ze vsichni v okoli si můžou dovolit nakupovat na Rohlíku. A presto v krámě jsem v 99 % s těma dvěma detma a kočárem jedinej zoufalec a taky se tak cejtim
Nejhorší je, kdyz jdeme do Alberta, je tu takovej ten pitomej malej, kde je vchod i východ v jednom místě a to je tak strašlivý s nima uplne, ze mam z toho vzycky tik v oku
MP Meri Já to, že je Rohlík dražší zrovna říkala včera mezi kamarády a oni mi vehementně tvrdili, že ne, eventuelně, že je to vykompenzováno tou kvalitou nebo nějakou zákaznickou slevou. Ale myslím si, že ne.
To budu schválně pozorovat, ale nepřišlo mi nikdy, že by v obchodě nebyly lidi s dětma, naopak:-), ale třeba v těch velkých supermarketech u nás si ani nevšimneš, protože přijedou autem, tak to naložej jedno dítě do vozíku druhé je vedle a netáhnou ten kočár.
MP Meri mne prijde levnejsi Kosik. Ale nakupuju skoro výhradně veci v nejaky akci.
MP Meri u nás je taky vchod a východ v jednom místě. Co je na tom špatně?
Co vím, tak známí nakupují, pokud to jde, ještě před vyzvednutím dětí, nebo ty starší nechají na hřišti, nebo nakupuje ten druhý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí