Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline monis
1613 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:30

Pinot Noir pro me taky, protoze oboje se u nas ji na kila, ale treba zase casto nemame vubec maso v mrazaku a kupujeme, az kdyz vymyslime, co varit. Z toho by zase odvezli moji mamu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:30

Pinot Noir sýr mám plátkovou goudu a parmazán. Jo, s plátkovým to jde taky, ale cheddar je lepší. A pořád chybí tatarkaKoupím mrkev a ona se mi zkazí, protože, pokud není plán, co s ní, tak na ní zapomenu. 

Makara mi to až tak nevadí, protože já kreativní ve vaření moc nejsem, sama to mám ráda "jako vždycky". Ale kdyby třeba snědli jiný jogurt nebo dovolili aspoň trochu variability, tak bych se nezlobila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:34

monis maso mám v mrazáku jen, když ho koupím, a změní se plány (jedeme třeba na výlet).

Mrkev byl příklad, tu zrovna máme, protože ji (spolu s jablky) nosí syn na svačinu do školy. Ale třeba petržel ne

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:35

monis maso v mrazáku taky nemám. To kupuju konkrétní na konkrétní pokrm. Ale cibuli, česnek, brambory a kořenovou zeleninu považuju za naprostý základ, který hážu do koše při každém nákupu (a to i kdybych v pracovní době nezchroustala každý den několik mrkví ). 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:38

Pinot Noir mrkvu doma nemám nikdy. No dobre, miešaný zeleninu pokrájanú mrazenú to áno, ale inak to nekupujeme, nesadim, proste nikdy z toho nevaríme.

Zeleninovu polievku nevarim, ostatné zásoby máme normálne, ako asi každý, ale tá koreňová zelenina mi je na nič.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:38

Pinot Noirčesnek a cibule vydrží, ty mám taky. Ale právě ty sýry, petržel, tvaroh, cuketa... to nekupuju jen tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:39

A teď, co u nás zmizí skoro litr mlíka denně (nechápu), bych těch sedm lahví na týden do ledničky asi fakt nedala

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:39

Janulik03 od nepřítele zeleniny ani zásoby mrkve nečekám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:41

Pinot Noir nemáš po té mrkvi hlad? My jsme se na tom shodly s mamkou a ségrou, že když si dáme jen mrkev, tak za chvilku máme hrozný hlad, i když před tím jsme byli tak nějak najedenéMluvím o tom zakousnutí syrové mrkve, ne když je součást pokrmů.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:43
Reakce na Aranel:

Evaeva To já když vidím hezkej květák za rozumný peníze, tak ho naopak hned koupím a pak teprv přemejšlím. (No přemejšlím. Většinou dojdu k tomu, že obalovat se mi nechce, a udělám mozeček )

​Jsem na tom stejně (eště tak květákový placičky max, milostpán mě pak nosí na rukou anžto je miluje)

Prostě dávám přednost kupovat podle toho co vidim a na co dostanu chuť... dřív jsem občas zkusila udělat nákup po internetu, ale řeknu vám, obdivuju každýho kdo na tom dokáže vyžít.

Mně to procházení nabídky trvalo dvě hodiny... než jsem našla co chci/potřebuju tak jsem byla vyřízená (a vzteklá), kvalita doručenýho mě nikdy nijak neohromila... ještě bejt v pozoru kdy to přivezou...

Od tý doby co mám rvhp tašku (jeden z nejlepších kupů poslední doby ) tak už nakupuju jenom osobně. Mám teda taky víc času, a sámošek v pětiminutový vzdálenosti na výběr... i soukromý stánky se zeleninou hned vedle nich... ale nakoupím na celej tejden a mnohem rychleji než na těch internetech! 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:48

Pinot Noir ale mám mäso,, syry, a viem sa hecnut pred ohlásenou návštevou

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:49

Evaeva ne, vůbec. Sakra, jen o tom píšu, mám zas chuť na mrkev!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:53

barbucha když tam nakupuješ pravidelně, tak jdeš rovnou do oblíbených a klikáš rovnou tam. Dokonce můžeš mít i uložený nákup a jen ho opakovat. Začátky jsou těžké všude Vozí to v rozmezí 15 minut a fakt málokdy přijedou jindy, a, když je to dřív, musí na tebe počkat klidně hodinu. Velký nákup na víkend plus běžné věci na celý týden (jogurty, sýry,..) mám za půl hodiny hotový. Ale jak píšu, neumím to udělat tak, abych celý týden nikam nemusela.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:54

Pinot Noir mně taky chutná, ale tenhle jev musím vždycky vzít v potaz a dávat si jí jen chvíli před nějakým jídlem. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:54

Ježiš, my máme teraz tony mrkvy, sa jej moc urodilo, muž zobral plný veľký sačok sem do Chorvátska a my ju dávame len do vývaru. Tak som dala včera 12 mrkiev do vývaru a podľa očakávania sa ma spýtal, či som jej tam nemohla dať viac, že ju nechce viesť naspäť. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:55

letfenixa a nebyl ten vyvar moc sladky?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 13:58

Evaeva ja ji jim, kdyz mam na "neco" chut, ale nemam hlad

Pinot Noir ja uz si dala

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 14:02

Evaeva 

Opakovat nákup? Oblíbený? Jako jíst každej tejden furt to samý?! To teda ne, já teprve dostanu inspiraci až když jsem v tom obchodě - hele tohle bych si dala, na tohle bych měla chuť... tohle jsme už dlouho neměli...tenhle kousek se mi líbí, něco s tím udělám...

Mlíko a pečivo je furt dokola, to jo, ale to dokáže nakoupit i milostpán, dle potřeby nárazově

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 14:32
Reakce na Pinot Noir:

monis maso v mrazáku taky nemám. To kupuju konkrétní na konkrétní pokrm. Ale cibuli, česnek, brambory a kořenovou zeleninu považuju za naprostý základ, který hážu do koše při každém nákupu (a to i kdybych v pracovní době nezchroustala každý den několik mrkví ). 

Mrkev teda tak často nechroustám, ale tohle je základ.

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 14:34

Pinot Noir mrkev kupuju jen svazkovou na jídlo když se mi líbí a sýr máme plátky eidam a nějakou lučinu