barbucha nejíš to samý, ale nejvíc času zabere hledání jogurtů, pečiva, sýr, šunka, mlíko, banány, kafe... a to kupuješ furt dokola. V oblíbených mám nejčastější položky, ukládají se tam sami, je to pořád rozdělené na kategorie. Masa tam mám třeba šest druhů a jen vyberu z toho. Je to fakt o zvyku, nákup za dva a půl tisíce (alkohol ani drogerii nekupuju) mám za půl hodiny. Výhoda pro mě je, že to můžu dělat v deset večer. Ale stejně jsem v obchodě každý den, akorát už toho beru míň![]()
Stěžovací vlákno
monis no a to právě nemůžu. Dám si jí na chuť a za půl hodiny zmírám hladem![]()
letfenixa Tak tahle jsme jednou dojídaly mrkev o víkendu na návštěvě u kamarádky. Maso na mrkvi, vývar s kopcem mrkve...ty vogo, a druhej den repete. Když si na to vzpomenu jímá mě hrůza:D:D:D. A to jím samotnou mrkev moc ráda!
Dostala jsem chuť na mrkvovou polévku ![]()
Já teda nevím, vám se mrkev nějak rychle kazí? Koupím svazek mrkve a ta mi v lednicce vydrží dýl než týden (jak dlouho nevím, protože ten svazek obvykle za týden spotřebuju, býva to do deseti kusů).
Já nakupuju zeleninu na trhu a skoro všechno ostatní ve farmářský prodejně (až budu chtít ušetřit, tak vím kde
). Ale nejbližší Albert je úplně jinýho typu, než má MP Meri , tam by se mezi regálama dalo tancovat
Je.to.hypermarket,ale.i.na.ten.je.toho.prostoru.nějak.hodně.
brrr u nás se mrkev neohřeje, ale taky myslím, že vydrží dlouho, a na vaření může být klidně trochu scvrklá nebo gumová. Petržel totéž.
brrr nebýt těch synových svačin, tak mrkev nebo petržel potřebuju tak jednou za měsíc, to mi nevydrží. Ale ta mrkev byl jen příklad od notna, já už u toho zůstala, přímo o mrkev nejde.
Aranel v hypermarketech se člověk hrozně nechodí, ještě když za ním cupitá batole. To nemám ráda. Poblíž máme obchody takové té přiměřené velikosti, ani večerka ani hyper. Ale třeba Billu nemám ráda, protože má regály v takovém tom systému, kde se z konce nemůžeš vrátit na začátek. A její pokladny váží zboží a furt na mě křičí položte zboží do taškové zóny
V našem Albertu kasy neváží, takže to můžu po namarkování rovnou skládat do kočárku, podávat dítěti atd.
Evaeva nase billa nevazi a projit se da celkem rozumne ![]()
Zuzuli tak to je lepší. Ale tam to nesnáším taky, vždycky mám takový divný pocit, ani nevím proč. Od nás je to teda už mimo, ale někdy se tam zastavujeme, když jedeme z výletu a chybí pečivo.
Evaeva my tam chodime jen proto, ze bydlime vedle. Rychlovka, kdyz pri vareni zjistim, ze neco doslo. Ale celkove me billa nikdy moc neoslovila obecne. Jsem zvedava na ten novy albert v paprsku, uz tam davaji regaly a vypada dost prostorne. A co jsem koukala na uredni desku, tak je vydane stavebni povoleni na lidl hned za makro. A v arcus city se ted na vykladcich objevily cedulky, ze uz brzo se tam otevre novy supermarket. Coz jsme fakt zvedavi, jaky, kdyz okolo vsechno je.
Abych se vratila k tematu, tak jednou tydne zajedeme do globusu na vetsi nakup autem, pro maso a pecivo a do lidlu pro mlecne vyrobky. A stejne se kazdy den v nejakem obchode cestou domu stavime, minimalne pro zeleninu a nebo svacinku pro dite na hriste.
chjo, nakupy, vareni a jidlo celkove, to je u nas na mega stiznost. nastesti je uplne osamocena, jinak vsecko dobry![]()
Zuzuli pro mě jsou už tyhle obchodu nadbytečné, tam se nedostanu, všechno mám blíž. Akorát teda v tom paprsku bych občas využila
Evaeva na ten albert v paprsku se celkem tesim. Tomu na Lukach se zasadne vyhybam, prijde mi uplne desivy a spinavy s mizernym ovozelem a omezenym vyberem. Tak doufam, ze ten novy se bude vic podobat treba tomu na florenci a nebo na babe, ktere jsou super.
Zuzuli haha, mně přijde lepší než Penny, Billa na Lužinách a Tesco, chodím tam několikrát týdně, jinak jen do Billy, protože je u školky, tam je teda ovozel hrozný, a občas do Lidlu![]()
viktorka_od splavu Mám takový dítě, je to na palici, Mega stížnost by nestačila, bylo by to na 1000 hejtů
Rozumím moc a tlapkám.
Evaeva lepsi nez tesco a penny je... a proto nakupujem ve meste cestou z prace a ne tady ![]()
Billu na luzinach neposoudim, tam jsem nikdy nebyla
Zuzuli já nemám úplně důvod ke stížnostem. Rajčata a okurky kupuju na rohlíku a cuketu, květák, banány a bobuloviny mají dobré. Když jsem chodila do Alberta na Florenci, neviděla jsem zásadní rozdíl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí