Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 09:59

Tabea lepší jak drátem do oka:D tak jsem si aspoň dala snídani v liberskych lahudkach, a potrebuju do velkého Luxoru, u nás v provincii jsme nedobre zasobeni 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 10:53

rasaNori No to teda!! My tehdy už měli odbavené kufry, let zrušili až když jsme byli v odletové zóně, no situace na prd. Poslali nás tehdy přes Frankfurt, ani to nebylo o moc později, ale pochopitelně jsem přišla o zabookovaná místa i dětské jídlo. :-/

Potrefenáhusa To se mi taky kdysi přihodilo, ale je to už tak 20 let. :-) Teď jsme tomu nebyli daleko, letadlo z Vídně do Tokya bylo přebookováno, byla to dost prekérka, dostali jsme palubní vstupenku bez sedadla a vstupu nabízeli upgrade za příplatek(!), asi jim na to někdo skočil, protože nakonec jsme myslím odletěli všichni. Ale těch lidí bez místa tam bylo dost, my nakonec seděli rozházení po celém letadle, třeba několik řad od sebe, to se mi ještě na dálkovém letu nikdy nestalo. 

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 11:44

Garfie jo, taky už se nám stalo. S miminem (2,5M) and větším (2,5r). Měli jsme letět do Dubaje v 9 ráno, napřed let posunuli a pak zrušili a všechny přebookovali na 15:30. Naštěstí to bylo v létě, tak se tam všichni vešli. Ale nebyl to můj nejnáročnější let s dětma.  Nejspíš ani v první pětce.
A kdysi jsem v zimě letěla do Hongkongu. První den nepřiletělo včas letadlo z Zurichu, kde jsme měli přesedat, další den nemohlo odletět z Prahy kvůli kalamitě. Třetí den už nás naštěstí poslali přes Mnichov.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 11:45

rasaNori 

Já bych teda za zrušenej let v šest ráno děkovala osudu Vždyť tam člověk musí trčet už tak od čtyř

Offline Kitsune
příspěvků moje polička 22. srpna 2025 11:54

Garfie S kým do Japonska létáte?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 12:04

barbucha letím jen s prirucakem, ale měla jsem spani v autě a objednaného bolta, tudíž mě to spíš vytocilo

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. srpna 2025 12:09

Pinot Noir prohlašuju se za vzývače i vítače podzimu  a spokojená budu, pokud teď o víkendu konečně vyvětrám byt, kde včera večer bylo 26 stupňů v ložnici

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 12:17

rasaNori 

Příručák vem čert, já mám vždycky nervy aby se něco někde nezaseklo, moc tady tomu provozu nevěřím, tak chodím vždycky minimálně o půldruhý hodiny dřív, no. Těm ranním hodinám se proto snažím vyhnout...

Ale je jasný, že každej narušenej plán nasere, to je fakt.

Mně naposled vypadly dva autobusy (jinak dobrej spoj) a i narychlo přivolanej taxík se někde zdržel, no lezla jsem po zdi teda!

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 12:25

Kitsune Řídíme se hlavně podle ceny, snažíme se létat z Vídně. Takže nejčastěji s ANA nebo Lufthansou, tentokrát (s tím přebookováním) to byli přímo Austrian, ale oni teď létají myslím jen v sezóně. Letěla jsem tam už s kde kým, nejlepší (kromě Japonců) jsou podle mě Turkish Air.

Tabea Uf, tak to bylo pěkně náročné...teď už jsou ty lety s dětmi v pohodě, dávají to líp než já, ale když byly malé tak to bývalo krušné, sama jsem s nima létala fakt nerada. 

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 13:12

Garfie jojo, když si vzpomenu, jak jsem vylezla z letadla zpocená, politá, pomatlaná jídlem, pozvracená, s pár vytrhanýma vlasama a kruhama pod očima (všechno jeden let ), tak ten klid před obrazovkou teď umím ocenit.

Offline Kitsune
příspěvků moje polička 22. srpna 2025 13:35

Garfie Pro mě jsou nejlepší Air China, jsou levné, je možnost si zvolit dlouhý přestup v Pekingu a zajet si do centra, v ceně jsou 2 zavazadla 23 kg, což je výhodné na cestě z Japonska  Jediná nevýhoda je, že nelétají z Prahy.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 13:36

barbucha jako jo, ale vlastně jsem si dnešek užila i tak:) podstatne je, ze holky a psa ma muz, ti pro změnu moknou v Rakousku, a zbytek se nějak podda:D

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 14:48

Kitsune S těmi poletím poprvé v zimě. :-) Bohužel jsem nějak nepřemýšlela, takže mě nenapadlo udělat si tam tu přestávku, i když jsme o tom spolu mluvily. :-/ Navíc tam budu trčet v noci. Ale stejně pokaždé tahám nějaké jídlo oběma směry. :-) Já mám jinak raději přestup v Evropě, ať je jeden let dost dlouhý na spaní.

Ty dva kufry byly ještě před dvěma lety standard u všech společností, zmizelo to až se záplavou turistů (tipuju). Pěkně mě to štve a zjistila jsem to čirou náhodou, vůbec mě nenapadlo to kontrolovat!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2025 15:28

barbucha ale v pět ráno bude provoz dobrý

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 15:49
Reakce na Tabea:

Garfie jojo, když si vzpomenu, jak jsem vylezla z letadla zpocená, politá, pomatlaná jídlem, pozvracená, s pár vytrhanýma vlasama a kruhama pod očima (všechno jeden let ), tak ten klid před obrazovkou teď umím ocenit.

​krom toho pobliti jsem takhle jela naposled s batoletem vlakem do prace na schůzku s ředitelkou, je to radost

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 16:03

Zacala nam nova neznama etapa. Dceru jsme nechali ve sdilenem studentskem byte v Haagu, protoze od 1. zari zacne v Leidenu studovat archeologii, my jsme ted s rozervanymi srdci na ceste zpet. Ale vsichni to urcite dame!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 16:21

Emerald Dáte! Ale bolí to, to jo. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 16:45

Emerald Dáte! Já jsem už otrlá - můj "chlapeček" je na cestě do Delft - teda s "mezipřistáním" v Amsterdamu, protože se tam zatím za 3 roky nedostal.

Tak se robátka třeba potkají 3. 10. ve frontě před ambasádou.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 16:56

Kan

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 16:57

Makara Potkaji, v seznamu volicu je zapsana.:-) To jsme stihli ve stredu.