Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 19:53
Reakce na Karja:

notna Dobrá, nechtěla bych vidět ten objem košíku:D:D:D

​Odkrýváš mi moje negativní stránky. Zjistila jsem, že se nechám velmi snadno vyprovokovat. Na nákupu jsem chtěla fotit nákupní košík. Ale bylo mi to blbý před mužem, který výjimečně byl se mnou. Co bych mu asi tak vysvětlovala, bych se styděla Ale doma jsem ten nákup v předsíni na zemi natajno blejskla. Jenže mi pak došlo, že dítě není ode dneška doma, zeleninu máme teď ze zahrady, tak to nemá žádnou vypovídací hodnotu

Evaeva To je pro mě úplně sci-fi nemít doma mrkev. Proto jsem ji zmínila jako záchranu, když je nouze.  Kromě syrové k jídlu a do salátů z ní i často vařím. Je to zajímavý, jak to kdo má.

Offline Zuzuli
3803 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 20:24

Evaeva my mame fakt velkou spotrebu zeleniny. Kazdy den se u nas sni nekolik kusu, nejen ty rajcata a okurky. I kdyz ty okurky snime aspon dve denne ale papriky, lilek, avokado, salat, mrkve a petrzel, cinske zeli, spenat... to vsechno vozim z mesta, protoze ty rajcata maj sileny. Ale my tam s muzem prestali chodit oba nezavisle na sobe, proste jsme se jen po nekolika mesicich tady jednou bavili a oba jsme rikali, ze uz tam nechodime, protoze jsme tam nikdy nenasli to, co potrebujem a ostatni je des, tak nema smysl tam chodit. Ale treba tam nemaj bryndzu, hlavne, ze tam je nespocet druhu tavenaku. Maji hodne osekanou nabidku natural promise, jak chlazenou, tak trvanlivou. Coz je skoro to jedine, co v albertu kupuju. Ta florenc ma proste trochu jinou skladbu nabidky a ovozel ma vyrazne lepsi.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 20:25

Allysa Evaeva dekuju

ale u ditete je sance, ze z toho vyroste, moc ti to preju

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:13

notna Myslela jsem to obrazně:D. 

Ano taky máme v létě menší nákupu, jak máme hodně ze zahrádky;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:19

notna jak píšu výše, mrkev zrovna máme, protože tu jí syn.

Zuzuli chápu. My té zeleniny tolik nesníme. Jíme samozřejmě i jiné druhy než jsem napsala, ale zase tolik ne. Rajčata mají blbé, ale to mně překvapuje, že jinde jsou lepší. Brynzu bych se vsadila, že mají, protože tu kupuju. Ale je fakt, že dlouho jsem jí nekupovala. (Musím zase udělat halušky). Dřív jsem měla nejblíž ten na VO a to byla teprve přehlídka taveňákůtam to bývalo hodně špatný v některých ohledech. Ale už je tam, myslím, jiný vedoucí a zlepšilo se to.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 21:57

Pavlena To je strašné, v Brně kolem hlaváku řádili kapsáři vždycky, ale strhávání věcí je teda fakt šílené.

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 21. srpna 2025 22:50

Evaeva my mame taky hodne velkou spotřebu mléka, 7 litru to bude určitě, k tomu ty lučiny, jogurty, deti pijou actimely, mame vestavnou lednici, takze taky neni nějak zvlášť velká a narvat tam "velkej nákup" da nekdy docela zabrat. Jednou týdně nam taky nakupovat nestaci, sní se to driv 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:01

Jedeme na víkend k našim do maringotky, tak koukám, jak tam bude a tvl, 6 stupňů? Tak teď už jsou vzývači podzimu snad spokojení.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:04

No a ne ze jediný zrušeny let byl ten můj...

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:06

rasaNori tak to je skvělý, aspoň že ses mohla ráno dlouho vyspat.
Jaký nabízí řešení?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:15

Nový let ve 21:20, muhehe:D

Nic, letím nakonec ve 2 odpo, ale vztekla jsem byla moc. Poslali voucher na 500  na útratu na letišti aspoň.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:37

rasaNori Tak letět místo v šest ráno v půl desáté večer je teda fakt k nas...ní. Ty jo, takhle jsem kdysi letěla do Japonska, sama s dětmi, tehdy jim bylo 5 a 8 let, zrušili nám let do Mnichova, kde jsme měli přestupovat, naštěstí jsem aspoň letěla z Prahy. No slušný harakiri, nerada na to vzpomínám. 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:48

Garfie s detma to musi bejt horor, ale pred lety jsme diky plnymu letadlu ČSA z Istanbulu do Prahy přišli k business tride s turkish airlines včetně vstupu do salonku, a to teda patří k mým top cestovatelským zážitkum (až teda na oblečení po 3 týdnech spaní v Gruzii ve stanu )

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:50

Potrefenáhusa no to bylo právě kvůli těm třem týdnům ve stanu!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:55

Garfie kor když víš, ze v neděli v noci letis zpět. 

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 08:58

rasaNori deal jak cyp!

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 09:02

Potrefenáhusa chtěla jsem ti napsat, že s dětma by se ti to nestalo, ale vzpomněla jsem si, že když jsme letěli s dětma myslím zrovna z TR, tak mazel naznal, že potřebuju pauzu a zeptal se personálu v letadle, jestli si můžu jít sednout dopředu do business a oni řekli, že jo.
Ale bylo to menší letadlo, takže ne ten klasickej super business, po kterým člověk touží, když jim po dlouhým letu po příletu prochází.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 09:35

Tabea No ten je dobrej, líná huba holý neštěstí... Můj muž takhle jednou strávil velkou část letu ve stevardské zoně...se stevardem, ne s letuškou jo:D Normálně si spolu začali povídat při tom ukládání kufru, měli si co říct, takže ho pozval na kafe a občerstvení a byl tam celou tu dobu, když stevard zrovna nejezdil se svačinou....Myslim, že ten stevard byl totiž myslivec, prostě nějakej takovej uhozenej příběh..

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 09:39

Karja Ale hlásit do palubního telefonu ho kolega stevard nenechal, že ne? 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 22. srpna 2025 09:41

Tabea nene:D, podle mě tam byl tak do počtu leda a všechno odmakaly ty letušky, docela mě to volno během letu překvapilo, že během asi 4hodinového letu tam měl docela prostor...