Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 16:58
Reakce na Evaeva:

barbucha ale v pět ráno bude provoz dobrý

​To já ovšem neposoudím

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 17:34

Kočka ve volné přírodě je škodná. Majitel má podle zákona povinnost svoje zvíře zabezpečit před únikem a pro mnohé občany překvapivě se to vztahuje i na kočky. Že útulky předají kočku pouze do zebezpečené domácnosti jedině schvaluju. 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 19:49

Karja my sme mali na byte mačiatko, ktoré sme odchovali od cca 2 týždňov, našli sme ju pri ceste. A po troch rokoch v byte sme odišli do baraku a ona si asi za mesiac zvykla byť vonku, že nakoniec chodila dnu iba jesť.

Taký malý čierny čert (Cheeky) sme jej vraveli.

je pravda, že vydržala iba Zopár rokov , niečo musela zjesť otrávené, chudinka

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:05

Goliáš byl první dva měsíce čistě venkovní, pak 5 let čistě bytovej a ted 7 let to ma napůl (on je teda na sebe dost opatrnej - ale my teda nebydlime u silnice, ale ve slepý odbočce slepý odbočky, možnost, jak se nechat přejet, tu je, ale ne až tak velka)

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:38

Pinot Noir Dospělé kočky předávají i ven, je to bych řekla dle těch zvířat, dle jejich zvyku, aby byly v bezpečí. 

Potrefenáhusa Já si myslim, že i nové kotě by si zvyklo, ale já bych jim nedokázala lhát, že bude doma, když vím, že ne. 

Nicméně, NAŠE KOČKA PRÁVĚ PŘIŠLA. Po 14 dnech....ty vado, mně vodvezou fakt jako....je hubená a hladová, takže zas tak dobře se neměla. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:39

Karja To je úplnej letní kočičí thriller

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 20:42

Aranel Jo, ale moc mě nebaví být jeho součástí no!:D:D:D

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:06

Karja se prodávají GPS obojky, že vidíš pak na mapě, kde ta kočka je, ale nejsem si jistá, jestli chcete zrovna touhle cestou jít

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:14

Zina jenze co ti je platne, ze vis, kde kocka je, kdyz se neda chytit?

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:15

Karja urcite si tu precetla, ze jsi ji skoro odepsala, ze okukujes nove kote

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:33

Karja a nenabizeli vam ti puvodni majitele, ze ji mate kdyztak vratit? mi celkem prijde ze na ten volny venkovni zivot proste neni stavena. jako ja mela kocky taky polovenkovni, ale nechat je venku a odjet bych nikdy neudelala. bud zdivoci nebo se odstehuji. to takhle byvaly ty kocky na statcich kde lovily mysi a furt tam nekdo byl, ale hola zahrada a nikdo nikde.. chudak mala

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:43

viktorka_od splavu Hele my jsme byly teď, kdyz utekla, pryč přesně 48 hodin, to mi nepřijde moc, to uz parkrat dala, i kdyz jsme byli doma. A má na zahradě zázemí, domek zahradní, s peliskem a s domeckem uvnitř, myslím, že má šanci jako vědět kam patří a tak. Původní majitele ji měli jako zcela venkovní a byl to pár, bydlejici v takove mensi chalupe, to by si moc nepomohla, taky nejsou určitě pořád doma. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 21:51

Kokoska já jsem neposstřehla, že by se nedala chytit ani od Karji a její rodiny. A i kdyby to byl ten příkald, tak když mají obavy, že si prostě neporadí, tak by aspoň věděli, že třeba vlezla někomu do sklepa a teď neumí/bojí se ven. Přijde mi to kepší, než týden nevědět, kde je, a bát se o ni.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 22:03

Zina Jj my bychom ji určitě chytili a na naše volání reaguje no, ale jestli nás pozná všude, těžko říct. Pravda je, že jsem na to taky myslela, že by se to hodilo. Teď měla tu pipetu proti klíšťatům, stejně to úplně nepomáhalo, možná to vyměním za ten obojek. Otázka je s jakou přesností... ale určitě člověk chce taky vědět zda má vůbec cenu ji hledat, obepisovat pul vesnice atp, my jsme ji teď pp večerech se sambem lovili a jako v dost pofidernich místech, kde jsem se bála jít sama, takže jsme šli z domu v ten její nejvíc aktivní čas, pak jsme šli skontrolovat děti, zda spí, pak zase....

Online tv
4245 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 22:14
Reakce na Pinot Noir:

Jedeme na víkend k našim do maringotky, tak koukám, jak tam bude a tvl, 6 stupňů? Tak teď už jsou vzývači podzimu snad spokojení.

​Jak bojujete? Musela jsem zavřít okna v celém bytě a natáhla jsem tepláky, to tady dva měsíce nebylo. A do toho prší.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 22:16

tv ve středu bude třicet!

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 22:28

Karja my je teda taky zavíráme doma, i když jedem jen na víkend.

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 22:29

RoSa no jako taky by mi přišlo lepší, kdyby nebylo bud deset, nebo čtyřicet ...

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. srpna 2025 22:33

Potrefenáhusa Jj, to jsme udělali jednou a měli jsme to v perinach, asi se moc necejtila. A zavřít ji do jedny místnosti mi přijde takový krutý.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 02:26

Stěžuju si, že po večerní procházce na Vyšehradě mám zimou zatuhlý krční svalstvo a to jsem měla kašmírový rolák a sako se zvedlým límcem...v srpnu...ať žije český léto, teda ne, ať jde do p..... !