Jsem na Vysocine s detma a kdyz rano v pul sedmy chtely na hriste, bylo na teplomeru 4,5. Zimni bundy s sebou nemame.
Stěžovací vlákno
Kokoska v půl sedmý nejsou chybějící bundy ten největší problém ![]()
Tady je prý osm, ale na sluníčku je příjemně, děti venku lítají v mikinách. Dneska to vypadá dobře, ale včera byla kosa. Nicméně příští týden má být zase přes třicet.
Kokoskavčera jsme v chalupě zapálili kamna, fakt to jinak nešlo. Teď je tu mlha že by se dala krájet a jedenáct stupňů. Mě skoro nic nevadí, jsem si ty kamna včera užila, ale ty rychlý změny teplot jsou teda přísný.
Catherinne nielen české, my teraz našťastie máme teplejšie, ale po včerajšom krásne horúcom dni nás ráno vietor zobudil, je oblačno a vraj bude max 27. Ešte sme tu do piatku, tak dúfam, že ešte nejaký horúci deň bude.
Evaeva těch 30 je tam jeden den a ještě s deštěm, žádná sláva...
Catherinne z mého pohledu ten nadcházející týden bude počasí úplně parádní.
Evaeva nojo, tebe asi zahřívá ten kalup ololo kluků a navíc nesnášíš velké teplo. Já jsem zmrzlík, co by si chtěl v létě několik dní za sebou vyhřívat kosti jak ještěrka. My si rozumět nemůžeme ![]()
letfenixa tak ať to vyjde!
Jsem na Vysocine s detma a kdyz rano v pul sedmy chtely na hriste, bylo na teplomeru 4,5. Zimni bundy s sebou nemame.
Ja přivezla dcery bundu k našim na Vysočinu, že jí musí už být malá. Sestřenici na donošení na zahradu. No tak si ji včera ráno oblékla a byla v ní venku, ani si ji nerozepla. ![]()
Naše kočky jsou polovenkovni, na noc ven, přes den spí v nějaké posteli nebo na kožešine v ložnici na komode. Ráno muž vstává první, vypouští psa, pouští dovnitř kocoura. Ten mě přijde vzbudit, chvíli se tulí, pak si někam zaleze a jde dospat noc. Okolo 9 vstane, mnoukne si ze chce ven (pokud nejsem doma, ma v pracovně zachod), přijde zase až odpoledne, nebo se s nama plácá po zahradě, okolo 5 si přijde na večeři, pak je někde u nás až než jdeme spát, a zas na noc ven. Když jsme dlouho pryc, není rád, ale v tu dobu bydlí u sousedky, s jejich kočkou. Má to přes cestu. On už to pozná, ze odjíždíme, vždycky sedí nasupene ve dveřích do garáže, musíme ho se vším překračovat. Normálně je to vláčná kocka, miluje skrabkani na bříšku, ale v tu dobu ho na záda do náruče nedostanu:D sranda je návrat, kocour pribiha ke dveřím ještě než zaparkujeme. Sousedka co 3 dny posila fotky, jak se ma...
tv v maringotce ráno 14 stupňů, půl hodiny jsme se odhodlávali vylézt z peřin a přeběhnout v pyžamech zahradu k babičce. ![]()
rasaNori takto jsme to mívali. Kocky byly doma s námi, když jsme přišli domu, a pak chodily na noc ven, někdy zůstaly na gauči. Mely klapku ve dveřích a procházely dovnitř a ven sklepem. Prislo mi, ze byli s tímto aranžmá vsichni spokojení
Akorat dve kočky za celý můj život to nedaly a nekde se ztratily, ostatni to zvladly az do stáří. Dnes rano jsem kočičku vypustila smířena s tim, ze ji budu vecer složitě lovit po obci, ale nakonec se tu zhmotnila na gauči sama hned v devět, tak treba to bude dobrý.
Catherinnežádný kalup, já se radši přiobleču
Ale vtipný je, že doma jsem já ten zmrzlík. To je každou chvíli "tobě je zima?"
Taky se ráda nahřeju před zimou, ale do třiceti mi to bohatě stačí no. Teď sedím v mikině a je mi zima.
Gatita ta co nám umřela, krevetka, tak ta by byla spokojená u někoho jako čistě domácí kocka, třeba s pobytem na balkone. Ale bohužel některým není prano mít dlouhý zivot
Evaeva já se dnes, tuším, zahřeju jedině během který je v plánu ![]()
Catherinne však mi taky vyrážíme na výlet. To je nejlepší!
Evaeva ja vymrzla v pátek večer na hřišti, strasne foukalo, takze písek v očích i mezi zuby, deti spokojený, bosý, maly dite si svlíklo mikinu a sedelo jen v krátkým rukávu
Potrefenáhusa u toho Baltu to tak bylo. Večer už byla zima (ani přes den nebyl zrovna hic), ale plná pláž lidí, děti bosí v plavkách a v tenkých péřovkách lítaly do vln, rodiče sedí taktéž bosí v písku. Musím říct, že mně tenhle vibe vyhovuje. Až na ten písek všude
Ten budeme z kočárku a dalších věcí dostávat tak rok. Ale v pátek večer jsem taky vymrzla, když jsme se šli projít.
Pinot Noir tak jste si aspoň užili legraci
.
Evaeva to je pro mě horor. Vítr a zima. A ještě ten spánek vítr s pískem, že kteryho jsou vlasy úplně šílený.
Včera jsem si myslela na ty Hradozamecký noci, ale odpoledne jsme venku trhali ostružiny a já byla večer úplně paralyzovaná zimou. Jeste v posteli jsem si ohřívala nohy o dítě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí