Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 12:41

tv my už jsme byli zmrzlí jak hov*a ze soboty, na kolotočích byla pěkná kosa, o hodové zábavě v zimních bundách nemluvě, byl připravený stan s míchanými nápoji, ale chtělo to spíš svařák. . No léto jako vyšité!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 13:10

Tabea já bych uvítala přes den o pár stupňů víc, na koupání to bylo dva dny, ale zase vyloženě kosa nebyla.. (Úplně nejvíc bych teda uvítala, aby nebyl nikdo nemocný.) Ale ten večer je to tady jasný, slunce už je nízko, fučí, to nebylo nic s čím bych nepočítala. Ale teda v pátek už to bylo moc.

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 13:36

Evaeva me to u baltu prekvapuje kazdorocne. Hodinky mi ukazovaly treba 20 a pritom pohoda i v plavkach. Syn byl ve vode kazdou chvili. A to jinak mam i to teplo rada, v Thajsku neumru

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 14:08

Jos u nás (Gdaňsk) fakt fičelo, bylo spíš polojasno, poměrně velké vlny, takže kromě těch dvou dnů mi v plavkách byla zima. Ale koupání paradoxně úplně v pohodě, jak je voda teplá jako vzduch. Takže mikina a po kolena ve vodě úplně v pohodě. Mně to vyhovovalo, víc než třiceti stupňové moře, jak teď bylo někde ve středomoří. Děti to stejně na pláži bavilo dva dny, takže to bylo bohaté.

Já jsem zjistila, že mi tyhle drsnější kraje vyhovují.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 14:29

Nakonec jsme sli na hriste pred desatou a bylo uz docela teplo, deti behaly a starsi byl chvilku jen v tricku. Za chvili pujdem zas ven, snad nezmoknem honi se tam mraky.

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 14:39

Jeli jsme dneska do Písku, říkám si neděle dopo, to bude pohoda. Takže štrudl aut z Humpolce až do Tábora, v protisměru taky řada aut. Kam všichni jedou?

A teplotu netuším, ale takhle z okýnka auta byl den jak oblázek. Paradní babí léto, jen kdyby nebylo tak hrozné sucho.

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 15:11

My teda vždycky říkali babí léto období, které léto připomínalo, ale astronomicky už byl podzim, tj. na konci září/října. Teď je přece ještě normální léto.

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 15:14

Pinot Noir No právě! Jak je sucho (a u nás je fest),  tak už žloutnou stromy, všude se válí suché listí a do toho fouká. Takže to to babí léto hodně evokuje, kor poslední dva dny, když už není hic.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 16:38

Pinot Noir zimní bundu v létě, to fakt chceš. jesteze jste byli vybavení!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 18:49

Catherinne doobeda popršalo a fúkalo, na obed sa to začalo zlepšovať, poobede sme boli v mori, našla som si takú teplejsiu zatoku, tak som sa tam vznasala ako meduza.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:34

za 4 měsíce je Štědrý den...

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:48

Pinot Noirmy meli v chalupe rano 15, taky se mi vubec nechtelo. To jsme nedomysleli, kdyz jsme se v patek vrhli na renovaci vchodovych dveri. Mohli jsme to naplanovat lepe, ted tu ty dvere celkem chybi

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:49

brrr tjo ja jsem ted v JC naopak nadsena, jak malo lidi tu je. v pisku jsme byli vcera, pohoda (maj tam teda nejakej folklorni festival), v budejicich zeme zivitelka co jsme nevedeli tak trochu problem zaparkovat, ale jinak v poho. v krumlove asi vubec nejmin lidi co pamatuju od devadesatek. ja su nadsena. akorat jsme si teda vypujcili perovky:-)) mam s sebou jen sustakovku a na tu to ted uplne neni

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:50

RoSa pod ven a sundej si brejle!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 20:52
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:27

Emerald gratulujem a súcitím zároveň!

Makara do Delftu je problematické sa dostať?

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:27

viktorka_od splavu Mi šlo vyloženě o tu cestu. Mi už se to za Humpolcem vždycky táhne a ty řady aut byly  nekonečné.

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:48

brrr já zas dneska, stejně jako před 14 dny, přemýšlela, proč je D1 na Prahu ve dvě odpoledne v neděli tak plná. Ale vlastně dost i opačným směrem. Myslela jsem, že kdo jede na víkend pryč, tak nejede do Prahy hned po obědě. 

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 24. srpna 2025 21:55

Tabea my poslední rok odjíždíme od rodičů v neděli už dopoledne. Jezdívali jsme po obědě, ale provoz už byl neúnosný, tak teď jezdíváme nejpozději v 11. Takže jo, dokonce i před obědem jedou někteří do Prahy.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2025 22:05

Pinot Noir v kolik jste v Praze?

Tabea my se vracíme zásadně až na večeři a spaní. Ale většinou ne po D1