My sme s mužom chceli, aby sa nám deti hlásili, keď ku mám mierili ,alebo sa vracali späť do svojich zahraničných domovin. A pritom sme na to občas zabudli , keď sme išli tú istú trasu my , čo nám deti nezabudli pripomenúť . Tento rok sme sa ohlásili približne z pol cesty / 6 hodin a išli sme trošku inou trasou / a potom som dostala nápad, a asi poslednú polhodinu som im, v menších intervaloch a vždy inému / syn, nevesta, dve vnučky / písala SMS kde práve sme . Taká blbosť, ale nesmierne som sa bavila .
Stěžovací vlákno
Blanka jo, tak to dělám taky, že se mám hlásit, když jedu do/z Česka. Takže většinou než vyjedu, posílám interesentům fotku displeje navigace, kde je vidět i předpokládaný dojezd. A když dojedu, pošlu zas hromadnou zprávu s GPS. ![]()
Tabea no to já naopak, k tomu co mi řekla navigace přidám 30 minut až hodinu a to do cíle nahlasim jako ETA.![]()
Protože u nás jsou pak telefony, když se člověk zpozdí o 15 minut.
Vyprala jsem polštář naplněný molitanovou drtí a teď mám pračku plnou molitanové drtě ![]()
continuity to oni zas vědí, že třeba děti chtějí k McD, to je tak 15-30 minut, nebo bude něco dalšího na cestě, co se tam vyskytne, potom, co vyjedu. Berou to orientačně.
Chacha, nemohu nevzpomenout kuličky z polštáře, promiň ![]()
dzizisketa
to tady asi napadne každýho!!
dzizisketa Aranel tak to byla samozřejmě i moje první myšlenka po otevření pračky ![]()
Mohučanka proboha!! Ještě že molitan se líp uklízí ![]()
No ty kuličky mě budou strašit do konce života, nikdy nikdy nikdy už bych to domů nekoupila.
To už jsem možná psala, že už jsme přestěhovaný v jiném bytě a občas jsem ty kuličky nacházela ještě i tady?!
žluťásek jo, popelnice už je plná molitanové drtě ![]()
Kuličky v jiném bytě je (naštěstí pro mě) jiný level. Ale jako další várku jsem tam hodila dětské, na těch se občasný žmolek kdyžtak ztratí ![]()
To dělají nasi, táta posila fotku ze vyleta z letiště, a pak ze dosedli. Na to už jsme mu řekli ze případnou havarku letadla bychom se dozvěděli celkem rychle:D teď volala mamka, ze jak jsme se měli o víkendu. Říkám já v amsteru skvele a zbytek familie v Rakousku taky. Prý ze se ani neozvem![]()
prosim vás lidi, neběhejte v těch dlouhejch kalhotech! ještě se mi nespravila noha po rozbití si huby na jaře a máme tu pro změnu silniční lišej na 80 % těla (jako trochu přeháním, ale bolí to jako 80 %). Loket, koleno, rameno, zápěstí, nos, boule na hlavě, 2 náramky (jeden mě mrzí mocmocmoc), telefon, důstojnost, auau!
moora ale au, tlapkám!
Teda hlavně, že nemáš nic zlomeného, ale i tak, ta důstojnost. Možná si ale nechat zkontrolovat tu bouli na hlavě?
moora tlapkam ![]()
moora eeeeee tak to ťa ľutujem ![]()
Aspoň si rýchlo vyskočila na nohy, či si sa trochu metala na zemi?
Prajem rýchle hojenie
andulka01 continuity Janulik03 dík. no, rýchlo vyskočila, jak bych to... samozřejmě jsem sebou flákla na přechodu těsně před busem, kterej jsem dobíhala, a když jsem se teda posbírala, vidím, že na mě ten bus čeká o 20 metrů dál na zastávce, tak jsem ho nechtěla zdržovat a popoběhla znovu...
moora Tlapkám
a rozumím, já mám takový fajn lněný dlouhý a široký kalhoty z Oysha, a vážně uvažuju, že si z nich před plánovanou cestou udělám kuloty - desetkrát nejmíń už jsem vybírala držkopád, a jednou nevybrala - s cestovní taškou, při dobíhání šaliny večer v dešti před nádražím, hezky na koleje, naštěstí před stojící šalinu. Rosolovatý koleno, na která si pořádně nekleknu, mám doteď.
moora ježíš tyhle otevřený konce....neříkej, žes padla jestě jednou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí