Isca JJ, mám parádní balonový kalhoty, strašně moc pohodlný. A neměla jsem je tak tři roky na sobě - přesně z tohoto důvodu.
Stěžovací vlákno
moora ježíš tyhle otevřený konce....neříkej, žes padla jestě jednou
![]()
hádáš správně
. večer se bude stříhat a zkracovat!
Isca jo, pochroumaný koleno, na který si ještě furt pořádně nekleknu, mám z obdobný scénky z jara, akorát tam to bylo v práci na dlažkách, tak se to obešlo bez toho lišeje navíc
a koukám, mám ještě hodně poničenej starožitnej prstýnek po mámě, teď teda už začnu plakat ![]()
moora prepáč, ale ![]()
moora ale naozaj ťa ľutujem , len teda ten opakovaný pokus ![]()
moora ale neeee...
moora uff, lituju moc
třeba by prstýnek dokázal zlatník opravit?
Mně v hodinářství dokázali rozleštit odřené fungl nové hodinky (taky jsem padla)
moora teda je mi tě fakt líto.
Říkáte důstojnost? Už jste se někdy válely na dětském hřišti před asi deseti dětma a několika maminkama? Šla jsem "zachránit" Adélu z provazové prolézačky, když kvičela, že spadne, samozřejmě tam v pohodě seděla a se zájmem pozorovala, co to babička vyvádí ![]()
Jsem ráda, že v tom nejsem sama, taky jsem se párkrát malém přizabila. Stačí zkrátit pár centimetrů, mám vypozorováno. Zkracovala teda sušička.
moora lituju a foukám bebíčka
Tak som tie gate vyskúšala, zistila že sú dlhé a nechala tak. Navyše boli dolu s rozparkom, to už by ten drzkopad bol istý
Bolí víc koleno nebo ta důstojnost?
(sorry, samozřejmě soucítím)
To sis ty kalhoty přišlápla nebo co?!
barbucha nejvic me boli ten odrenej prstynek. Jo, prislapla
Já si před asi čtyřma rokama šlápla na široký kuloty cestou nahoru do schodů. Rána jak z děla, koleno natlučený, a podlitina/boule na stehně se mi nevstřebala pořádně doteď!
Od tý doby si je přidržuju jak viktoriánská dáma sukni.
Tos je musela mít fakt dlouhý - jako na rovině si na ně stoupnout... to jsou ty parádnice!
Prstýnek chápu, ale snad by to příčetnej klenotník spravil, jestli teda nemáš škrábnutej kámen. Uf, škoda ![]()
barbuchajá se do nich zamotala, špičkou jedné boty do druhé kalhoty. Ale ještě jsem to ustála.
barbucha kamen je brousenej, tam se to ztrati

moora ten je teda nadhernej...tak snad to půjde opravit,to by byla věčná škoda![]()
moorataková škoda ![]()
Snad to zlatník spraví.
Ještě jenom... dej si pozor kam to poneseš, já bych dneska ani těm zlatníkům moc nevěřila - aby ti tam nevyměnili ty kameny za nějaký echt svarowski drahokamy! ![]()
Nedávno jsem měla prsten na zmenšení v Lidický, tam jsou celkem slušný a reference od jejich stálé zákaznice, takto místní kolegyně
byly taky příznivý...
No tak to tam nesu a paní na příjmu si nahlas diktuje: "na zmenšení solitér, jeden zirkon"
tvl já měla v tu ránu srdeční zástavu! hned jsem začla ječet že mám certifikát... přišla druhá, vzala nějaký kukátko a uvedla věc na pravou míru, naštěstí.
Ale jako pozor na to.
barbucha jj, ja vim, do noname zlatnictvi to neponesu. Zatim jsem natukla jednu znamou na doporuceni, uvidim, co mi rekne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.