Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 17:17

moora 

Tak držím palce. Byla by škoda to neopravit, takovej pěknej... 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 17:49

Dneska jsem v Kauflandu chtěla koupit želírovací cukr: Nemáme. Ten míváme jenom v sezóně!

Ostružiny obalený, broskve konečně dozrávají, brusinky jsme natrhali. Já myslela, že "sezóna" zavařování ještě trvá...

Doufám, že to bude jistit náš coop.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 17:57

Archivářka Tak Kaufland má aktuálně, tuším, Halloween? Coop by měl být ok.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 18:07

Archivářka to je jako kupovat sandaly v srpnu, no... :))

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 18:17

Archivářka co teda v tom obřím obchodě mají?! Čekala bych, že tam ho budou mít i v lednu

Online RoSa
10189 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 18:34

Archivářka želírovací cukr je předraženej nesmysl! (školila jsem manažery z cukrovaru )

kup normální cukr a Gelfix 1:3 (nebo obráceně?), ten měli v Lidlu asi za 14káčé a je to na kilo ovoce (cukru pak dáváš myslim jen třetinu, takže 300g)

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 18:51

Archivářka tak dnes Kik v Doksech, půlka regálů Halloween a půlka Vánoce!!!! Když už jsem vydejchala chryzantémy v létě,  tak toto!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 19:59
Reakce na barbucha:

moora 

Tohle by mělo jít spravit.

Kurnik to teda musela bejt rána!

​To bude na rekonstrukci, jelikož ta bílá osazna je dost škráblá, tudíš není jistota, že udrží kámen. A jestli na to vezmou plamenem, bude muset jít ven všechno. A taky jde o ryzost, každá vyžaduje jiný postup. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 20:24

Archivářka tvl, tenhle zaprděnej, takzvaně sezónní styl prodeje, nechápu v žádném obchodu, minulý týden jsem v prodejně Litex poptávala konkrétní plavky, odpověď, že už nejsou a nebudou, neboť končí léto...slyšel třeba produktový manažer tohohle obchodu o tom, že lidi jezdí k moři i v zimě? Stejný je to ve Sportisimo, když v lednu sháním šnorchl, tak řeknou, že ty budou v plné nabídce až v květnu, včera jsem proběhla jedním OC a všude svetry, kabáty...fakt si chci v tom vedru, co včera a dnes bylo, na sebe rvát kabát, ale o pořádný šaty už člověk nezakopne, nechápu...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 20:30

Holky se,  když byly na apaluše, seznámily s cizí holčičkou, a s její mámou. No a protože nebyl týden, kdy si aspoň přes náš wa nevyměnily fotku nebo si spolu na chvíli nezavolaly, tak se nějak schrulo že slečna i s mámou přijedou na 5 dní k nám domů. Jsou tady 3 den, mám jich obou plné zuby, dnes jsem sehrála záchvat bolí mě v krku a něco na mě leze, abych se vyhla společnému programu. Zítra mě taky bude bolet v krku! Muž teda, když už tuhle veselou taškařici spískal, tak s ní dohodl že odjedou už zítra večer,  místo pátku. A s dětma budu mít vážný pohovor na téma nechovat se jako návštěva!!!

Offline brrr
12367 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 20:35

rasaNori Jako, že někdo přijede na pětidenní návštevu k lidem, se kterýma se předtím viděl třeba jednou, dvakrát? Jsem strýc Baloun a budu s vámi bydlet.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 20:39

Vilemina 

Tohle žití dopředu je strašný mor, připravovat se na dušičky nebo Velikonoce tři měsíce předem a nesoustředit se na to, co je teď.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2025 20:45

dzizisketa chceš říct, že ještě nemáš koupené dárky?

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 20:53

brrr jednou, a ano.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:15

Mermaid Tohle je debilni. Příští tejden jedeme na dovolenou, chtěla jsem si koupit nějaký pantofle. Na webu je maji, na prodejně uz jsou kozačky. 

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:34

rasaNori a to je pozval muz bez tveho souhlasu?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:34

rasaNori ja te hrozne lituji. Prave jsem se tu pohadala s muzem, ze k nam od zitra na 3 noci do bytu domluvil necekanou navstevu (bez konzultace se mnou samozrejme), coz se mi momentalne moc nehodi, ale tohle je teda jiny kalibr. Ja bych asi normalne odjela a at si novou znamost hosti muz. Na 5 dni proboha, to jezdim tak k rodicum, ani k nej kamaradce bych se na tak dlouho neodvazila

Online Karja
44748 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:40

monis Kokoska Jako u nás teda muž konzultujte i návštěvy na odpoledne:D. Minule udělal grilovacku pro partu taky tak nějak na rychlo, a já mu řekla, že se mi to nehodí, že prostě s dětmi přijedeme později...takže jsme přijeli k hotovemu, kdyz tam vsichni uz byli, predělala jsem mu saláty, donesla par piv a pak dala nádobí do mycky;-)

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:48

Karja jako tohle jsou velmi blizci pribuzni, takze normalne bych byla rada, ale za 1. Je to moc narychlo, dite se mi zitra vraci z dovolene, tedy varim obed pro rodice, peru a nejsem uplne zvedava na chystani vecere pro dalsi cast rodiny a za 2, blby termin. Starsi jde po vikendu do poprve skoly, mladsi do sklolky a ja do poprve do prace. Nemam vse nachystane takze hlava v pejru a na navstevu neni nalada. A korunu tomu nasadil muz, kdyz mi oznamil, ze v patek ma u nas doma svagr HO

Online Karja
44748 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 21:57

monis

Tak tohle je taky kalibr, nedala bych to urcite;-)