Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Jitka77
1941 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 22:06

monis

Hele, po tomhle víkendu budeš tak v zenu, že pondělní hromadný start bude malina. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 22:42

rasaNori tyvago jakože některý lidi občas něco placnou, jakože přijeďte, místa máme dost, to znám. Ale aby to druhá strana vzala vážně, i když jsou to úplně cizí lidi, to je teda silný kafe

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 23:26
Reakce na RoSa:

Archivářka želírovací cukr je předraženej nesmysl! (školila jsem manažery z cukrovaru )

kup normální cukr a Gelfix 1:3 (nebo obráceně?), ten měli v Lidlu asi za 14káčé a je to na kilo ovoce (cukru pak dáváš myslim jen třetinu, takže 300g)

​A žes neřekla když jsem ho letos sypala do těch špendlíků!

Archivářka 

Buď ráda že ho neměli, je to fakt úplně k ničemu. Marmeláda mi teče

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 23:27

Karja u nas prave taky a ja taky reknu jemu, kdyz ma nekdo prijit.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 27. srpna 2025 23:30

Mermaid 

Když jsem sháněla plavky v lednu, prodavačky ostentativně obracely oči v sloup. Patrně nikdy neslyšely ani o krytejch bazénech... 

A v květnu ještě plavky nebyly, aby byly v červnu pro změnu vyprodaný. Zřejmě tady berou dva kusy na prodejnu, jsou to prostě ležáky!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 00:06

monisbych ho zabila!

Fakt jsem ráda, že tohle se u nás nikdy nestane. To je úplně jinej gang tohle

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 00:14

Tak nevím do kterýho vlákna... potřebuju si zaskuhrat a zároveň se zaradovat:

Zřítelnice se nedostala na tu psychologii pročež jde na stockholmskou univerzitu - na češtinu!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 00:32

moora to ťa veru ľutujem

Offline stes
9290 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 05:49

rasaNori tohle je pro mě příhoda jak z jiny galaxie, jakože sem si myslela,se to děje jen ve filmu,ale normálně je to nereálný....

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 05:52

barbucha ty jo, to mi přijde super a hrozně hustý studovat ČJ, lepší než psychologii... takže pojede na Erasmus do Prahy, předpokládám

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 07:03

Tak rasaNori psala, že když jezdí po Evropě mají všude známé a pár dní u nich zůstanou . Že pro ně je cesta cíl .

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 07:22

Tak Betty ale po domluvě a těšíme se na sebe! Tohle je úplně jinej gang

@monis vyhravas

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 07:47

barbuchatak za rok to může zkusit znovu. Na psychologii je určitě natresk. Kamarádce trvalo dva roky, než se dostala. 

A třeba ji ta čeština chytne. Docela by mě zajímalo, co je tam budou učit. Jestli to bude od staroslověnštiny nebo se víc budou hrabat v literárních textech

Spolužačka se nedostala na obory, co chtěla, tak šla na polštinu, neb tu znala z domova, tak se lehce dostala. A utekla hned po prvním roce, neb se hrabali v starých textech a historií. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 07:58

barbucha Jejky. A je děvče hodně nešťastný? Chtěla hodně?  Víš co, z mého pohledu je jen dobře, já bych si takovou práci pro svý dítě nepřála, fakt ne. Pomáhat uklízet lidem jejich bordel v hlavě, fakt ne. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:33

Kokoska

Jak se to veme, on s ni mluvil po telefonu, nejak se resilo ze by se holky chtely videt, a najednou povida ze by treba mohly na 3/4 dny k nam, ze tu je kde bydlet...nam tu porad nekdo prespava, takze me to az tak nezarazilo, navic jsem cekala trochu cukani, a ne ze tak ok. Mea culpa, mea maxima culpa

monis haha a to jeste vlastne jsem je mela vezt z Prahy autem, jak jsem se vracela v noci z holandska, nastesti volala ze pojedou az rano vlakem

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:35

žluťásek navic je to totalne jina krevni skupina, to se fakt neda

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:37
Reakce na rasaNori:

Tak Betty ale po domluvě a těšíme se na sebe! Tohle je úplně jinej gang

@monis vyhravas

​Tak domlouval a těšil se manžel, ne?
My se s mužem občas taky nezhodneme ve zvaní návštěv. Ale dělám v tom binec ja podle svých nálad, jestli mam nebo nemam náladu na plny dům lidí. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:41

notna kdyz jsem si mu stezovala hned druhy den, ze tohle do patku nedam, tak se omlouval a ze chtel udelat radost detem...no holt asi mama tezko posle 9 letou holku pres pul republiky k cizim lidem...

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:52

rasaNori ty jsi svata zena

Online Tabea
8146 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:55

rasaNori asi už je ta máma taky hotová z vymýšlení programu během prázdnin a tak se chytla nabízeného stébla.