Hele, po tomhle víkendu budeš tak v zenu, že pondělní hromadný start bude malina.
Stěžovací vlákno
rasaNori tyvago
jakože některý lidi občas něco placnou, jakože přijeďte, místa máme dost, to znám. Ale aby to druhá strana vzala vážně, i když jsou to úplně cizí lidi, to je teda silný kafe ![]()
Archivářka želírovací cukr je předraženej nesmysl! (školila jsem manažery z cukrovaru
)
kup normální cukr a Gelfix 1:3 (nebo obráceně?), ten měli v Lidlu asi za 14káčé a je to na kilo ovoce (cukru pak dáváš myslim jen třetinu, takže 300g)
A žes neřekla když jsem ho letos sypala do těch špendlíků!
Buď ráda že ho neměli, je to fakt úplně k ničemu. Marmeláda mi teče ![]()
Karja u nas prave taky a ja taky reknu jemu, kdyz ma nekdo prijit.
Když jsem sháněla plavky v lednu, prodavačky ostentativně obracely oči v sloup. Patrně nikdy neslyšely ani o krytejch bazénech...
A v květnu ještě plavky nebyly, aby byly v červnu pro změnu vyprodaný. Zřejmě tady berou dva kusy na prodejnu, jsou to prostě ležáky! ![]()
monisbych ho zabila!
Fakt jsem ráda, že tohle se u nás nikdy nestane. To je úplně jinej gang tohle![]()
Tak nevím do kterýho vlákna... potřebuju si zaskuhrat a zároveň se zaradovat:
Zřítelnice se nedostala na tu psychologii
pročež jde na stockholmskou univerzitu - na češtinu! ![]()
moora to ťa veru ľutujem ![]()
rasaNori tohle je pro mě příhoda jak z jiny galaxie, jakože sem si myslela,se to děje jen ve filmu,ale normálně je to nereálný....
barbucha ty jo, to mi přijde super a hrozně hustý studovat ČJ, lepší než psychologii... takže pojede na Erasmus do Prahy, předpokládám ![]()
Tak rasaNori psala, že když jezdí po Evropě mají všude známé a pár dní u nich zůstanou . Že pro ně je cesta cíl .
Tak Betty ale po domluvě a těšíme se na sebe! Tohle je úplně jinej gang![]()
@monis vyhravas![]()
barbuchatak za rok to může zkusit znovu. Na psychologii je určitě natresk. Kamarádce trvalo dva roky, než se dostala.
A třeba ji ta čeština chytne. Docela by mě zajímalo, co je tam budou učit. Jestli to bude od staroslověnštiny nebo se víc budou hrabat v literárních textech
.
Spolužačka se nedostala na obory, co chtěla, tak šla na polštinu, neb tu znala z domova, tak se lehce dostala. A utekla hned po prvním roce, neb se hrabali v starých textech a historií.
barbucha Jejky. A je děvče hodně nešťastný? Chtěla hodně? Víš co, z mého pohledu je jen dobře, já bych si takovou práci pro svý dítě nepřála, fakt ne. Pomáhat uklízet lidem jejich bordel v hlavě, fakt ne.
Jak se to veme, on s ni mluvil po telefonu, nejak se resilo ze by se holky chtely videt, a najednou povida ze by treba mohly na 3/4 dny k nam, ze tu je kde bydlet...nam tu porad nekdo prespava, takze me to az tak nezarazilo, navic jsem cekala trochu cukani, a ne ze tak ok. Mea culpa, mea maxima culpa![]()
monis haha a to jeste vlastne jsem je mela vezt z Prahy autem, jak jsem se vracela v noci z holandska, nastesti volala ze pojedou az rano vlakem![]()
žluťásek navic je to totalne jina krevni skupina, to se fakt neda![]()
Tak Betty ale po domluvě a těšíme se na sebe! Tohle je úplně jinej gang
Tak domlouval a těšil se manžel, ne? ![]()
My se s mužem občas taky nezhodneme ve zvaní návštěv. Ale dělám v tom binec ja podle svých nálad, jestli mam nebo nemam náladu na plny dům lidí.
notna kdyz jsem si mu stezovala hned druhy den, ze tohle do patku nedam, tak se omlouval a ze chtel udelat radost detem...no holt asi mama tezko posle 9 letou holku pres pul republiky k cizim lidem...
rasaNori ty jsi svata zena
rasaNori asi už je ta máma taky hotová z vymýšlení programu během prázdnin a tak se chytla nabízeného stébla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.