Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:58

monis To bych to snad sama zrušila, pokud je to sourozenec s rodinou, tak by to snad mohli pochopit. 

Jinak můj muž právě na tenhle víkend taky beze mě domluvil grilování na druhém konci republiky, když v pátek má naše dítě slavnost ve školce a v pondělí nástup do školky a mimino teď řve i při sebekratší cestě autem a u toho si škrábe ekzém do krve. Pak se mě sám ptal, jestli to nemůžu zrušit, že to byl blbej nápad. Protistrana to teda chápe, nejedem nikam. 

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 08:59

rasaNori monis nezavidim vam, nekdy fakt asi neco bude na te parafrazi "host do domu, hul do ruky", ale slusne vychovani zabrani cloveku otevrit dvere a zarvat VEN!

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 09:00

rasaNori monis no tyjo, obě máte svatozář

Vůbec si nedovedu představit, že bych jela k úplně cizím lidem na několik dní! Jako potkat se na půl cesty a nechat děti den spolu, v poho, ale tohle je teda mazec.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 09:20

A víte co je nejhorší? Že frflá. L´Osteria v dolní oblasti moc drahá, Velký svět techniky moc náročný pro její dceru, moc teplo, na koupališti málo teplo, centrum Ostravy špinavý, na stěně moc kravál, uááááá

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 09:55

rasaNori No tvl, chronická stěžovatelka, ničím se nezavděčíš a pořád mele stížnosti. To bych nedala 100%  takže bych asi její výlev zakončila: „Víš co Sašo?" 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 10:11

rasaNori ježiš, lituju tě! Ale teda vůbec nechápu dotyčnou, že přijela. Ještě když to evidentně není žádná "holka do nepohody". 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 10:18

Kan uz od vcera predstiram chorobu...

Pinot Noir nevim, a pritom jsme se bavili ze loni jsme s cudlama presli rohace, tak navrhovala ze tam pojedem znova, takze je dnes muz vytahl aspon na Lysou, domluva znela ze vyjedou v 7, no tak v 8 teda vyrazili...

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 10:29

rasaNori společnost na cestování a dovolenou jak vyšitá . No ale taky tlapkám.

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 10:31

rasaNori tak si to muz aspon uzije

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 10:51

rasaNori U nás dnes docela fučí, sousedi už maj trmpolínu otočenou na ležačky v plotu. To se jim půjde hezky nahoru, ani se nezapotí při vyšším tempíčku.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:05

rasaNori ty máš teda na ty spoludovolenkáře štěstí :(

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:28

Jako me na tom nejvic vytaci, ze on si domluvi navstevu na x dni, ale veskere nakupy, vareni a uklizeni pred prijezdem uz neresi. Dnes vecer dorazi asi zaroven s navstevou a zitra je mam na starosti cely den a na muj dotaz, jestli si nemuze vzit dovolenou, mi oznamil, ze ma moc praceJa bych chtela videt jeho vyraz, kdybych si pozvala navstevu behem jeho dovolene s tim, ze ja budu v praci. Jako ten narvanej byt 4 dospeli, 4 deti preziju...

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:41

monis no a proč je tedy nevyřeší? 
mám teď takovou knížku a v ni se píše, ze ženy jsou krávy … tažné a chovné 

a je na jedné každé ženě, aby si vybrala 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:42

viktorka_od splavu jo uz volal, tak jsem se ptala jak si to uzivaji, a pry je to lokalne dost napjate

Kan uz jdou dolu, za 3 hodiny to s holkama dame horedole i se zastavkou na kofolu, no nic, ja mu ten zazitek preju:D

Kokoska spis je to tim, ze bud jezdime sami, nebo s kamarady a pak neni o cem psat. Ale jak to stoji za prd, to vis ze clovek da historku do placu, nic nepotesi vic jak cizi nestesti...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:51

monis no hustý, hustý!

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:51

Samantha protoze je v praci a kdyz se seknu, at si to laskave vyresi sam, tak mi vecer prijede navsteva do zabordeleneho bytu a nebude mit po trihodinove ceste, co jist krome chleba a to zase neni komfortni situace pro mne.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:52
Reakce na Samantha:

monis no a proč je tedy nevyřeší? 
mám teď takovou knížku a v ni se píše, ze ženy jsou krávy … tažné a chovné 

a je na jedné každé ženě, aby si vybrala 

​Haha, to je přesný!

rasaNori Každopádně si to bude pamatovat, ona se totiž pamatuje nějak lépe ta vlastní zkušenost. :D  Kdybys je měla na hrbu ty, nebude to mít ten efekt.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:55

monis tak tady bych už měla červenou čáru - pozveš si, zařiď si... Má moc práce? Jeho problém. Ježiš, úplně jsem vypěnila jen jsem si to představila! Braň se!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:57

monis to je hodně na figu situace, nezávidím ti to. Já bych za sebe volala návštěvě, ze muž to blbě vyhodnotil a ze to musím zrušit, ale pak by byla doma tichá domácnost asi

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:57

monis myslíš návštěva do také jeho bytu? Promiň, ale minimálně nákup a část úklidu by milostpán jako zvládnout mohl.