Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 11:59

Jak bylo to pravidlo číslo jedna? Nevzít si idiota.  No a pokud už se nějakým nedopatřením stane, že jste si idiota vzaly, tak pravidlo číslo dvě. Nepodporovat idiota v jeho idiotských nápadech. Prostě nikdy a za žádnou cenu. :D :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:06

monis kdyby vám nezačínaly v pondělí ty novinky, tak řeknu, ať na víkend zmizíš. Jako vůbec nechápu, jak si může dovolit někoho pozvat, nedomluvit se a ještě očekávat takový servis z tvojí strany. To si u něj musíš někdy vybrat!

Offline stes
9290 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:08

monis tlapkam, ale teda už bych se vzbourila a asi prostě nepřišla domu. Jednou jsem to tak praktikovala, ex kejvnul na vikend u lidí,ke kterým věděl,že nepujdu ani na kafe...tak jsem se z práce prostě nedostavila k vozu. Scéna výživná pred i po, jel tam sám....

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:10

Uz jsem oznamila, ze jdu vecer cvicit a ze zaridim uklid a vecere je na nem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:12
Offline stes
9290 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:16
Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:26
Reakce na Mermaid:

barbucha ty jo, to mi přijde super a hrozně hustý studovat ČJ, lepší než psychologii... takže pojede na Erasmus do Prahy, předpokládám

​Hustý to je, takovej exotickej jazyk Očekávám časté studijní pobyty

Malvin 

Předpokládám že to zkusí znova... pokud se jí tohle nezalíbí. Měli by tam mít samozřejmě i historii a kulturu atd., no nevim jestli zrovna je historie její zájem, nezdálo se mi doteď - mě historie baví moc a už teď o tý švédský vím víc než ona, resp. oni, páč zeť na to taky moc neni. Jsou to tataři Jiný problémy nečekám, jí jazyky jdou a základy má resp. ta čeština jí je blízká logicky, aspoň povědomá... i když jsem myslela že bude pokračovat třeba ve španělštině... ale česky umí málo lidí, tak to má lepší perspektivu. Ale uvidíme, hlavně že jde dál. Zatím ještě brigádničí v tom ICA řetězci a vzhledem k tomu že si ho pochvalujou jako jednoho z nejlepších zaměstnavatelů a velmi dobře platěj, tak jsem se bála aby tam neztvrdla... doufám že se ráda vrátí k veselýmu studentskýmu životu!

Kan 

Tak nevypadá to že by se jí zhroutil svět. Jen se nám ulevilo, že našla něco co ji zajímá, proto mě mrzí že to hned neklaplo... a nikde není psáno že by musela dělat terapeuta apod., nakonec je hlavní, že bude mít nějakej "papír" a bude si moct vybrat, jestli chce zametat ulice nebo se stát ministryní školství

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:31

barbucha No to ne, ale pořád tam jsou klíčové ty mentální pochody druhých. A s češtinou si užije víc srandy.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 12:58

Kan 

Uvidíme. Čeština neni moc lehká... (jsem si vzpomněla na Jeroma Klapku Jeroma, jak ve Třech mužích na toulkách zavítali i do Prahy a překvapilo ho, kolik má česká abeceda písmen: "takže cizinci připomíná čínštinu" ) A gramatika taky nic moc. Se obávám aby ji ty milióny pravidel moc neznechutily. Ale co, zaplaťpámbu aspoň za to.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 13:39

barbucha A jak je na tom vlastně s češtinou? Jakoze treba docela rozumí, ale mluvit se ji moc nechce a psát už vubec ne?

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 14:48

barbuchajá si myslela, že česky umí. Tak se aspoň naučí.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 15:21

Muhehe tak si mi teď muž byl postěžovat, že jsem ho v tom nechala...skoro by mi ho i bylo líto, ale poznámku že já jsem ji sem nezvala na celý týden jsem si neodpustila. 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 15:35
Reakce na andulka01:

Archivářka Tak Kaufland má aktuálně, tuším, Halloween? Coop by měl být ok.

​Coop má prázdný regál s cedulkou želírovací cukr a Gelfix taky nemají 

Offline Jitka77
1941 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 15:37

monis Pochopila jsem, že jde o příbuzné, s kterými se oba znáte. Myslím, že máš právo jim věcně popsat situaci, jak vypadá z tvé strany, aby se mohli sami rozhodnout na základě úplnějšího obrázku. Připadá mi to férové i k nim. Třeba se z tří dnů stane jeden nebo dva, zařídí kompletně nějaké jídlo... to je na nich. Ale rámcové info si myslím zaslouží a ty budeš mít zase jiný pocit.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 15:41

rasaNori monis

Mám moc práce!! Jako už nabíhám s lopatou!!

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 15:43

Vari Malvin 

Česky rozumí, ale mluvit začne trochu víc/líp vždycky až tak minimálně po týdnu, potřebuje čas na aklimatizaci... napsat by sama nedokázala asi ani pozdrav, to co mi od ní chodí je podle mě dílo překladače. 

Já jsem na tom teda se švédštinou dost podobně, nemáme si co vyčítat Samozřejmě na ni mluvím česky, ale když je to jednou za čtvrt roku, tak to člověku moc nedá, že jo. Denní studium bude fajn.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 15:51

barbucha jak dlouho tu vlastně žila?

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 15:58

Evaeva 

První tři roky. To za těch dalších bezmála šestnáct let zapomeneš lehce... i když jsem tam jezdila min. každý dva měsíce, tak s každodenní konverzací se to nedá srovnat. No co naděláš, holt umí jiný jazyky...

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 16:02

Aranel vsak ja mam pohodindu na matersky, ja mam casu dost

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 16:14

barbucha Ja to chápu, mam to podobne s maďarštinou. Rozumim porad všemu, mluvila jsem plynule, psat mi teda nikdy neslo, ale co ji použiju v podstate jednou ročně na návštěvě v Maďarsku, tak i tak mluvím jak hotentot a rozmluvím se vždycky až na konci tejdne. A občasný návštěvy u našich to nezachranej, táta je nemluva, takže s nim prohodím tak pět vět za víkend.