barbucha jo, to je jasný. Zároveň to je ale řeč, kterou poslouchala jako malá, takže někde vzadu to mít bude.
Stěžovací vlákno
Varijá už mám problém i se Slovenštinou. Jako běžné konverzace dávám, ale takové pracovní věci, co mám nacvičené český nebo anglicky, už různě matlám.
continuity By člověk neřekl, že se dá zapomenout jazyk, kterým mluví od dětství, což?
barbucha cestina je myslim hodne tezky jazyk, ale je hezke, ze si to vybrala. Budes ji muset casto jezdit doucovat a cvicit konverzaci!
Kde se můžu hlasit do toho hostitelského klubu?
Ale můžu si za to sama. ![]()
Nabídla jsem sestře, že její starší děti k nám můžou na poslední prázdninový týden. Jenže jsme posunuli dovolenou o čtyři dny, takže včera v noci jsme přiletěli a dnes přijedou. jim začíná škola pozdeji, takže misto neděle odpoledne se budou vracet až v pondělí večer. Prý jestli nám to vyhovuje ![]()
No nákup přivezl rohlík, z letadla nám zbylo půl kilo řízků, nějak to pude.
monis Mateřská, ale ROZHODNĚ NÉ dovolená? ![]()
continuityu nás začínajú žiaci v pondelok
barbucha Ona to dá, je šikovná. Všechno je jak má být, hvězdy ji vedou..
Díky brouku ![]()
já jsem nepatrala proč, prostě do školy až ve středu. Takže ještě nasrala obě děti. ![]()
Je to zlatíčko.
Janulik03 počkat! Já myslela, že máte v pondělí státní svátek?
Evaeva ten uz zrusili. Rovnako ako 17. November. Resp. Nie je uz den pracovneho pokoja ![]()
Mrakoplas aha! Proč?
continuity
to verím
Evaeva Konsolidacia, ale mam chut napisat lebo su to k.k.ti. Ani sa k tomu nejdem vyjadrovat. Ja uz som prestala citat o nasej politike, zhorsovalo mi to uzkosti. Aspon svoje mentalne zdravie si tou bandou znicit nenecham :)
No tak dorostenci spořádali každý tři menší řízky, dva krajce chleba, teď jsem je vyexpedovala do garsonky. Čtyřem lidem jsem zabalila na cestu šest koblih, litr mléka, balík tortila chipsů, ať si zapecou se sýrem a půl pekace tvarohových buchet s tím, že až jim případně vyhladne mají se dostavit na večeři. ![]()
Ale pevně věřím, že už je dnes neuvidím.
continuity věřím, že budou radši hlady, ale bez dozoru ![]()
Hned po ránu mi nasralo PPL, neb v 7.01 nebylo k dispozici odberne místo...ano, Večerka otvírá v půl 8. Automaticky to přesměrovali do kseftu, kde vím,že maji od 9. Čili prakticky nevim,kde to řidič odhodí. Navíc tam jsou jen do 4, což dnes nestíhám a nutné tu věc potřebuji. Budu si na to dávat pozor, neudělali to poprvé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.