Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zuzuli
3802 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 15:10

Evaeva je fakt, ze s nabytkem pred vypustenim robota nijak nehybu. Bud ma nozky, nebo je zaveseny na zdi, takze pod nej v klidu zajede. A jak vysava denne, tak neresime ani zidle, stejne jsou kazdy den trochu jinak, maximalne je odsoupneme, kdyz je pod stolem moc drobku. Hracky jsou v zasuvkach vestaveneho nabytku, zadne krabice tu nastesti uz nejsou. To si uzivam ve vlastnim bydleni nejvic, hodne uloznych prostoru na miru, ktere prave nijak neprekazi v prostoru. Uz zadne krabice, ulozne boxy pod posteli a tak. Ja mam tenhle volny prostor a malo nabytku a dalsiho balastu rada, ja jsem spis ten tym tridicu a vyhazovacu.

Ale tohle velke zvedani nabytku pro me jde proti te funkci robota. Kdyz chci velky uklid, proste na to vezmu velky vysavac a vsechno zvednu a uklidim rucne. Robot mi bezpracne kazdy den udela zakladni uklid exponovanych mist, kdyz nejsem doma

Offline Zuzuli
3802 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 15:33

Ale mam stiznost. Klasickeho pozdniho leta, kdyz na zemi pod stromy lezi ovoce... vosy! Zase lezou do taliru, na zmrzlinu, doma na balkone i v restauraci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2025 15:52

Zuzuli mně pořád vychází rychleji to jen zvedat než posouvat a luxovat. Navíc půlku času má někdo období, kdy se bojí vysavače. Se třemi malými dětmi nemáme šanci mít všechno ve skříních. Ale jsou v úložných boxech, nemám s tím problém, to není nepořádek.

Ale hlavní pointa podle mě je, že ty nesnášíš nevybalené věci, já nesnáším vybalování. S tím nepomůže ani uklizený byt

Online Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 17:41

Evaeva ja nic nezvedám, proste vyluxuje, kam se dostane 

a nepořádek pred odjezdem vubec zpracovat nezvládám, jen nejnutnější, vetsinou tu jeste udelaj strasnej binec deti, ponechaný svymu osudu, zatímco my balíme ... ale zase první pracku peru okamžitě, i kdybysme přijeli v noci

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 17:48

Neznasam vybalovanie a este viac, ked sa k tomu prida zabordeleny byt. Pred kazdym odjazdom, ktory trva min. Dva dni vynesiem3 kos, pustime umyvacku (uz by to smrdelo) a pustime robota. Zdvihnutie stoliciek a par veci mame uz tak zautomatizovane, ze to trva dve minuty. Ale netyka sa to detskej. Tam zavriem dvere a tvarim sa, ze neexistuje

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 17:49

Potrefenáhusa kdyz prijedem v noci nebo nejak pozde vecer, necham kufr zavreny a kaslu na to. Ale chapu, ze s detma je to jinak.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 17:51

Mrakoplas tak vynest kos a umyt nadobi, to snad je pred odjezdem nutne, ne? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 17:55

Kokoska no cudovala by si sa, ale pre niektorych nie. Nez sa to sambo naucil, tak som zopar plesnivych riadov z umyvacky vytahovala

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 17:57

Mrakoplas nojo, porad je potreba je cvicit. Bohuzel nekteri jedinci jsou dost rezistentni.

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. srpna 2025 18:05

Evaeva me na matersky hrablo. Ted mi kamaradka posilala video s namimi detmi u nas doma pred rekontrukci. A silenost. Takovy chliv! Takze ja ted pred dovolenoue taky uklidim, cista linka v kuchyni, uklizene veci kam patei, vysato, vytreno...Porad to neni uplne dle mych predstav, nekde chybi treba jeste svetla, couha kabel, je tam provizorni nabytek. Ale uz to neni chaoz. Jo a taky nic nezvedam, kdzy poustim robota, vzdyt ty nohy objede. A vybaluju taky hned. Ale treba muz ma i po dvou tydnech nevybalenou tasku pred loznici a bude tam asi do jeho odkezdu na kratkou sluzebku, kdy to zavazadlo popadne a pujde. 

Online bublifuk
příspěvků moje polička 29. srpna 2025 18:08

uff uff asi mám neobvyklou stížnost: málo práce v práci. Ani to není otázka týdne nebo dvou.. takže mám delší dobu neodbytný pocit čekání na výpověď.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2025 18:30

Jos u nás je málo místa, takže nohy neobjede 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2025 18:32

Mrakoplas jo, tohle považuju za nutné. Pustit myčku, vynést koše. Ale nějaké vytírání, to teda ne. I mi přijde lepší to udělat potom, protože tím příjezdem se zase nadělá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. srpna 2025 18:33

Potrefenáhusa já první pračku pouštím hned ráno, večer někdy třídím prádlo. Uklidím jídlo, ale toť vše. Akorát dáme spát děti a padneme na gauč

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 21:47

bublifuk pojd k nam. My.mame strasne moc. Vubec nevim, jak z toho ven

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 21:51

Candance i strasne moc platite?;-)

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 21:53

bublifuk tlapkam. Měla jsem i strašně moc práce, i strašně málo a to druhé nesu podstatně hůř, hlavně když člověk musí ty výkony někam vykazovat. 

Promluvit se šéfem nejde?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 23:07

viktorka_od splavu vic nez je v nasem.oboru obvykle ale da se vydelat i vic

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 00:22

bublifuk a nedá se přihlásit se o práci? Můj šéf by vyloženě zajásal, kdybych řekla, že se nudím a chci přibrat klienty. 

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 06:35

Tak my přijedeme v neděli večer z dovolené, půjdeme spát a v pondělí na 7 jdu do práce, sambo na 8 a děti do školy. Na nějaké prádlo se můžu víteco . Takže vyndáme z auta jen to co pobereme a zbytek až během týdne. Některé věci půjdou pak do sklepa v jiném domě, prát se bude až se vybalí. Jestli bylo nebo nebylo vyluxováno je to poslední co by mi tak vadilo .