My jezdíme hodně často pryč na pár dnů a už je to pro mě taková rutina, co řešit před odjezdem. Ve zkratce to, co by mohlo začít hnít
takže myčka, koše, psí misky, mokré špinavé prádlo. Jestli jsou někde rozházené hračky (vždycky jsou) nebo nějaké oblečení (skoro vždycky je), to neřeším, to bychom jinak neodjeli nikdy
a pak při příjezdu vyklopíme obsah tašek hned v chodbě, při tom to hned třídím, špinavé sunu vedle do pračky a čisté hned uklízím, jinak by to děti roztahaly.
Stěžovací vlákno
Tady se přízemně furt řeší akorát špinavé prádlo, ale my když přijedeme z Moravy, přineseme kromě toho, co jsme měli s sebou, taky tašky plné vajec, kompotů, marmelád, materiálu na kompoty a marmelády, rajčat, mražených hub, řízků, bramborového salátu, k tomu hrnec guláše, bednu vína a každé dítě pět nových hraček. To se nedá týden překračovat v chodbě. ![]()
Pinot Noir já bych to klidně překračovala, jedlé ujídala ![]()
Pinot Noir No, já už týden přesouvám bedýnku s kompotama po stole. Kdybychom měli dostatečně velikou chodbu, byla bych zcela určitě schopná je překračovat i tam ![]()
Pinot Noir já se teda přízemně přiznám, že takovýto "bordel" bych s nadšením uklízela do rána... optikou městského člověka, jemuž "dodavatelé" domácích produktů již dávno umřeli
Samantha no právě, to je radost! Já si to taky s radostí hned začnu rozmisťovat na ta správná místa. ![]()
Pinot Noir aha … já jen, ze to je zde ve stížnostech
tak to jo, budiž ti přáno ![]()
Odpadla mi ze zubu fazeta a zůstal černý pahýl. Chceme jít na food festival, ale vypadám jak účastnice Výměny manželek. ![]()
Pinot Noir jéje, blbý (a drahý) … no, budeš muset pořád něco jíst ![]()
Pinot NoirUf, chápu. Mne vypadl můstek na velký pátek. Taky jsem si vzpomněla na Výměnu manželek.
Pinot Noir jezis to je moje noční můra....a kde ti prosím budou dělat nový? A samozřejmě lituji,protože prostě zuby![]()
Pinot Noir lituji tě moc. Stalo se mi to pred par lety a děsím se, kdy se to stane znovu. Horní jednicky
Zas na druhou stranu pahýl je porad jeste vlastni zub a da se s tim neco delat. Drzim palce at to mas co nejdriv v poradku.
Pinot Noir No, já už týden přesouvám bedýnku s kompotama po stole. Kdybychom měli dostatečně velikou chodbu, byla bych zcela určitě schopná je překračovat i tam
![]()
stes no vypadlo to teď u snídaně, takže zítra zavolám svému zubaři a hádám, že za několik týdnů až měsíců se dozvím, co s tím. ![]()
Myrtila já mám vždycky rovnou jednu tašku špinavého, to rovnou třídím. Čisté v těch ostatních klidně počká, děti to vůbec netannkuje. Ale nejhorší jsou pro mě ty věci, co doma nepoužíváme.
Gatita pahýl je taková ta černá kovová korunka, kterou kryla bílá fazeta. Takže teď mám v hubě krásnou černou nádheru. Jak je to s vlastním zubem, to už si bohužel nepamatuju. Myslím, že živý zub to není.
Ale nejhorší jsou pro mě ty věci, co doma nepoužíváme.
Naštěstí žádnou takovou věc nemáme a kdyby jo, nikdy by mě nenapadlo brát ji s sebou na dovolenou. ![]()
Pinot Noir ach ne. A zrovna v sobotu. Manzel vypada taky jak do vymeny manzelek uz par mesicu, spis rok dva...prisel o dve stolicky, nez mu dali implantaty rozjely se mu zuby. Tak je ma jak noty na buben. A jeste mu operovali slinny vyvod, protoze se mu tvorily extremni nanosy zubniho kamene. Pry mel nejaky navic nez bezny clovek, takze slintal vic nez sas pes. U zubare je co tyden i dvakrat...Vymenil nekolik zubaru a nakonec skoncil v Aklepionu, kde to sice stoji ledvinu ale poprve se to fakt cele posouva. Ale porad je to hrozny hrozny hrozny. Ale pro bezneho ppzorovatele taky vypada jak z nekdo, komu doma chybi kartacek.
Pinot Noir no tak my na dovolené děláme to, co jindy nemáme příležitost.
Candance no teď jestli bych to uměla!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.