Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. srpna 2025 09:50

continuity to je přesný, navíc u té míň práce člověk tak zpomalí a má tendenci si tu práci šetřit.

Máme jednou týdně krátký přehled toho co kdo dělá, plus jednou za měsíc jenom se šéfem. Některé projekty nepřišly, některé čekají na pokyn od zákazníků, ale už to není nic velkého.Obecně nečekám, že by mi prozradil, že firma hodlá propouštět.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. srpna 2025 09:54

Pinot Noir jo, to my se hlásíme. Ale je to takové musíme jim něco vymyslet.. no nemám z toho dobrý pocit, ale třeba stížnost zabere!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. srpna 2025 09:58

A obdivuju všechny, co mají před dovolenou uklizeno (je super vrátit se do čistého). Mně to zabere hrozně času, ale asi jsem bordelář obecně. Občas se kolem rozhlédnu a říkám si: Týjo, teď kdybych se ztratila a vlezla mi sem policije aby něco o mně zjistili, tak by to bylo hodně krušný! Hlavně koncem týdne.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. srpna 2025 10:06

Nevybalene věci mi dohání k šílenství.  Musím vybalit všechno a roztridit si hromádky na prani i kdybychom přijeli o půlnoci.  Asi bych neusnula. Naštěstí už hromadně moc nejezdime. 

Dnes se mi vrátí muž s dcerou z Chorvatska a pa pa prázdniny.  Stížnost je, že mi končí HO na šumavské chalupě. 

Pozitivní je, že bude podzim.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 10:11

Jos ježiš, to jsou radosti. Já mám zuby teda taky příšerný. Jestli někomu něco závidím, tak kvalitní zuby. Můj muž byl letos u zubaře po 30 letech, nekecám! A zubař mu pogratuloval a řekl, že stačí, když přijde tak za dva roky, že častěji je to zbytečné. Nemá jediný kaz, nemá ani zubní kámen. V životě nebyl na hygieně, nikdy nepoužil mezizubní kartáček, ani nit. Dvakrát denně si jen tak pošmrdlá zuby, spíš pro svěží dech. To se prostě dá jenom závidět! 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 10:37

Pinot Noir vitej v klubu, tlapkam. Od zacatku prazdnin resim zanet v jiz drive rozlomenym zubu, zubarka to vzdycky vycisti, provizorne zalepi, vyfici na 14 dni na dovolenou, mne se to mezitim znova zaniti, ted naposled uz to zavrela definitivne, ze dobry a vyficela opet na dovolenou, takze 2 dny na to se ten zub rozsypal definitivne, vypadla cela vypln, mam pul zubu, diru jak do pekla, 2 zahranicni dovoleny pred sebou. Usilovne to vyplachuju, kousu na jedny strane a modlim se.

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. srpna 2025 11:15

Pinot Noir ano, ja taky neverim, ze zdrave zuby jsou dane jen cistenim (a stravou.). Znam par lidi, o cisti nijak extenzivne (zadne mezizubni, zadna nit) a kazy nemaji. Stryc mel asi dva kazy do 70, deda mel vsechny vlastni zuby do 93 (jen obrousene). Nezdedila jsem to bohuzel po nich, ale porad tuk tuk. Plomb mam sice plno, ale zuby vsechny a zadne korunky, mustky, implantaty...ale muz se zacal taky sypat cca od 39 let. K tomu ma uz asi paty zub po cisteni kanalku a vsechny se znova oteviraly. Strasny. 

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 11:42
Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 11:49

moora uf, držím palce. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 11:49

Jos je to tak. Sambo si umyva zuby vacsinou len rano (nekomentovat prosim, uz som boje vzdala) a nema takmer ziadny kamen ani kazy. Mne a starsiemu synovi sa robi extremne vela kamena. Ja mu drhnem zuby všetkými moznymi pomockami, techniku mam uz nacvicenu a staci, ze je niekde 4 dni na prazdninach, kde mu zuby nikto nedocistuje a pri dasnach ma kamena jak keby si rok zuby neumyval , krvacanie incl. Kedze ja som si takto uhnala parodontitidu, tak sa onho fakt dost bojim, ma to este nachylnejsie ako ja.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 11:55

Ani nemluvte se zuby, v pondělí jdu predelavat jednu starou výplň, pod kterou je nezaplneny kanálek od dávného zubaře. Ten nový řekl, že to otevře, ale může se stát, že zub praskne. 

Tak doufám, že nepůjdu domu bez zubu. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 12:15

Jos to je zvláštne, že sa mu tie zuby tak rýchlo posunuli. Ja už vpravo nemám 5, 6, 7, ale zuby držia.  Nejdem tam ani nič riešiť, mám tam nejakú čiernu dieru, aj prinosovu dutinu vpravo mám všelijaku, len nie normálnu.

Teraz v lete na preventivke som bola v šoku, že mám hádam aj 4 zuby netknute, nevrtane. Mŕtvych mám minimálne 6. Ale zas nemám zubny kameň. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 12:38

Zuby Po vytržení stoličky mám podezření na zánět dásní (že by se mi do tý díry něco dostalo nebo co? je to možný?) anžto mě už tejden bolí tu horní, tu dolní patro, oboje na stejný straně... jako sladký nebo studený je jak otáčení nožem v živý ráně...

Zkusila jsem si postěžovat milostpánovi. Zamyšleně se na mě zahleděl a pravil, že mám bejt naopak ráda, že mám v mým věku ještě svoje zuby.

Odcházím do Hornbachu pro lopatu.

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. srpna 2025 13:16

letfenixa ja to taky nechapu. Neni to dlouho co mel zuby rovne a ted...skoda mluvit. Parodontozu nema. A trochu sobecky mi to vadi, sama mam zuby docela hezke...a proste mi to ted hrozne vadi u nej a hodne na nej tlacim, at to doresi. 

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 13:23

o zubech jsem jako necetla

a jestli to teda funguje tak, ze po postezovani se problem vyresi, tak ja si postezuju naopak nez bublifuk , prace cim dal vic (ne tak penez bohuzel), jednoho cloveka nam vyhodili a druhy pujde do duchodu zanedlouho a uz pul roku hledame, jak jinak nez jen jednu nahradu. a nic. kdyz konecne mela jedna nastoupit, tak si to na posledni chvili rozmyslela, pac chtela od zacatku byt na HO. jako u nas to sice jde, ale nejdriv je potreba tu praci umet. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 13:35

Josmoje známé chodí na prsa, bělení zubu, jsou to kočky. A ja dám víc peněz nez ony vsechny dohromady za zubaře, abych co? Abych mela ošklivý žlutý zuby. Zivot neni fér, no

Lituju meho muže, ze ty investice nejsou nějak lip videt.

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. srpna 2025 13:38

Gatita no ano. Ja mam momentalne o -5kg vic, vypadala mi pulka vlasu apod, takze taky nejsem zrovna reprezentativni

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 14:01

Aaaa, tak aj ja sa hlasim dovsúťaže "pohostinný manžel".

Pred rokmi, keď som sa chystala po materskej na prvú dovolenku sama, tak môj drahý manžel na ňu pozval aj jednu moju kamaratku, lebo Jemu sa zdalo, že Mne bude samej smutno ...

A tá mala takú radosť, že som jej to nedokázala zrušiť.

Akože, hands down, ona bola nakoniec veľmi príjemná a bezproblémová, ale muža by som zabila...

Dodnes to máme ako "heslo" keď ma nejaký vynikajuci napad na tému, čo by Pre Mňa bolo dovré....

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 16:17

Damy, jdu si postezovat, a zajimaly by me vase nazory. Uvazuju o tom, ze skoncim s karierou a zacnu delat neco jineho, mene vycerpavajiciho. Je to ale obrovsky zivotni krok, ktery si nedovedu uplne predstavit - s "problemovou" mladezi pracuju cely zivot, zacinala jsem jako vychovatelka, od ukonceni magisterskeho v 2015 delam terapeutku. Prace me bavi a jsem v ni, dle ohlasu klientu i kolegu, opravdu dobra. Je to v podstate cela moje identita. Ale zacina me to emocne i mentalne vycerpavat. Neni to syndrom vyhoreni, spis frustrace,  ze pro ty decka nemuzu udelat vic. Mam je rada, beru si jejich problemy osobne, a hrozne mi vadi, ze system, ktery pro ne nikdy nic neudelal, mi akorat hazi klacky pod nohy, kdyz se snazim pomoct. Mam ted v praci pruser, ktery je sice resitelny, ale jsem ve stavu, kdy si nejsem jista, jestli ho vubec resit chci. Protoze podle meho nazoru by to pruser vubec byt nemel. 

Navic jsem se na jare zapsala na zdejsi community college na kurz tvurciho psani, kde se mi dostalo tak pozitivni zpetne vazby, ze me to uplne sokovalo. Trida totiz byla na americke pomery v kritice naprosto brutalni - kolegove byli sice zdvorili, ale neuprosni. Jak ti dokazali rozpitvat odstavec, to jsem nezazila! Takze kdyz na me byla rada s moji povidkou, tak jsem logicky ocekavala masakr - ale dostalo se mi jen pochval, i od kolegu, kteri normalne nechvalili nic. Rikala jsem si, ze bych mela prestat ztracet cas a do toho psani se poradne obout, abych konecne zjistila, jestli ze me v tomto smeru muze neco byt.

No jo, jenze s moji soucasnou praci se pise blbe. Domu chodim pozde, protoze je vzdycky nekdo v krizi, nebo se proste zakecam s deckama;  a kdyz dorazim, tak jsem psychicky uplne vyrizena. Nez vyvencim psiky a udelam neco k veceri, tak jsem zrala tak akorat na to placnout sebou na gauc. Prace je proste vycerpavajici, a k tomu se jeste potykam s perimenopauzou, takze chronicka unava, nespavost, neschopnost se soustredit, vykyvy nalad, no znate to!

Tak si rikam, ze mozna to, co se ted stalo v praci, je znameni, ze toho mam nechat a najit si neco, kde bych nebyla tak vystavena.  Ale predstava, ze opustim decka, je strasna. Mam jich ted par, kteri jsou fakt v tezke zivotni situaci a ja jsem momentalne jedina, s kym jsou ochotni mluvit. Maji na me silnou citovou vazbu, o kterou kdyz ted prijdou, tak je to jen utvrdi v nazoru, ze nema cenu nekomu duverovat, protoze je stejne kazdy opusti. Nekolika uz jsem slibila, ze az je propusti, budeme spolu pracovat ambulantne (muj zamestnavatel mi to umoznuje - i kdyz ted kvuli tomu pruseru nevim, jestli to jeste plati). To by slo do kopru vsechno...

Takze jsem od vcerejska v posteli, je mi zle z  nervu, brecim a nevim, co mam delat.

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 30. srpna 2025 16:22

Omlouvam se za sloh