MP Marge radu nemám, len asi treba zvoľniť, chápem že sa ťažko odosobnuje, ale toto ťa pomaly zničí.
Verím že nájdeš zlatý stred ![]()
MP Marge radu nemám, len asi treba zvoľniť, chápem že sa ťažko odosobnuje, ale toto ťa pomaly zničí.
Verím že nájdeš zlatý stred ![]()
barbucha Kan Tabea continuity Dekuju ❤️ Ja to beru jako talovy vesmirny test - pokud to mi to misto nabidnou, tak je to jasne znameni, ze si mam od terapie problemove mladeze dat pohov! Pokud ne, tak zustanu (pokud me tedy nevyrazi) a budu se v klidu rozhlizet dal.
Mimochodem takovy zajimavy postreh: Ja jsem vzdycky zila v domneni, ze dostat vyhazov z prace, nebo i tam mit nejaky prusvih, je to nejhorsi, co se cloveku muze stat. Pro me prace, kterou delam, byla vzdycky to nejdulezitejsi v mem zivote, a predstava, ze by tam se mnou byl nekdo nespokojeny, nebo o me mel spatne mineni, je moje nejvetsi nocni mura. Ale za poslednich par dni jsem mluvila s nekolika kamarady, ktery mi tenhle postoj rozmlouvali a sami sebe davali za priklad, ze nekdy clovek muze dostat vyhazov z duvodu, ktere s nim bud nemaji nic spolecneho, anebo proto, ze se neboji rict vlastni nazor a stane se tim padem nepohodlnym (to by byl tak trochu i muj pripad).
Ostatne to ted vidim u nas v pastaku na vlastni oci. Za ten rok, co tam jsem, se reditel zbavil tech nejlepsich vychovatelu, ktere prace bavila a umeli to s detmi. Nekteri dostali vypoved, casto za nejakou blbost, nekteri odesli sami. Ted se snazi odtud dostat jedinou vedouci smeny, ktera za neco stala. Postarsi Afro-Americanka, ktera narozdil od jejich kolegu detem rozumi a chape, proc se chovaji tak, jak se chovaji. Nez ulozi trest, pta se deti proc. A hlavne je netresta za kazdou hovadinu a pristupuje k nim lidsky. Deti ji zboznuji, ale hlavne k ni maji prirozeny respekt - a to se nelibi jejim kolegynim, ktere si ho ziskat nedokazou. Navic si nebere servitky, a kdyz reditel pozaduje nejakou picovinu, tak se neboji mu to rict.
Zatim je na "administrative leave", ale v patek mi volala a rekla, ze prece obe vime, co to znamena ![]()
Tak si rikam, ze se na svete urcite stanou i horsi veci, nez dostat v praci padaka, a ze neni treba kvuli tomu cele dny nejist, nespat a nervovat se ![]()
Já taky intenzivně hledám, tak budeme spolu. Taky mám pocit, že je to teď nějaká bída..
Ono se neco najde! Drzim ti hrozne moc palce, protoze ja bych s Nestestim nevydrzela ani tyden ![]()
MP Margepopravdě jediný důvod, proč tam ještě jsem je ten, že se mi kvuli žádosti o občanství strašně nehodí být teď bez práce. Jinak bych dala výpověď už v červnu.
Možná mně taky nakonec vyhodí, protože to řešení jde celé do kopru a tlapkani se po ramenou docela naráží na provozní realitu ![]()
Předpokládám, že až se bude hledat, kdo za to může, tak se bude hledat jinde než u manažerů a to jsem na seznamu prvni. Zároveň nevěřím, že v této situaci se mě lokální šéf jakkoliv zastane.
Tak si rikam, ze se na svete urcite stanou i horsi veci, nez dostat v praci padaka, a ze neni treba kvuli tomu cele dny nejist, nespat a nervovat se
Třeba když ti vlastní otec prvni den skolni dochazky vlastniho ditete, po te co do rodinné skupiny na wa naposilas fotky, a on se dojme ze u toho nemohl být (btw suprise suprise, dnes je 1.9...) a ty se ho snažíš uklidnit posle tohle...

Tak si rikam, ze se na svete urcite stanou i horsi veci, nez dostat v praci padaka, a ze neni treba kvuli tomu cele dny nejist, nespat a nervovat se
Do kamene tesat. Člověk tomu navíc často nemůže zabránit a akorát do těch problémů, co následují, spadne vynervovany, vyšťavený a ještě hladovy.
To jsem už v životě zazila a nehodlám tomu jakkoliv chodit naproti.
Třeba když ti vlastní otec prvni den skolni dochazky vlastniho ditete, po te co do rodinné skupiny na wa naposilas fotky, a on se dojme ze u toho nemohl být (btw suprise suprise, dnes je 1.9...) a ty se ho snažíš uklidnit posle tohle...
![]()
Bez komentare! Tlapkam ![]()
MP Margepopravdě jediný důvod, proč tam ještě jsem je ten, že se mi kvuli žádosti o občanství strašně nehodí být teď bez práce. Jinak bych dala výpověď už v červnu.
Možná mně taky nakonec vyhodí, protože to řešení jde celé do kopru a tlapkani se po ramenou docela naráží na provozní realitu
Předpokládám, že až se bude hledat, kdo za to může, tak se bude hledat jinde než u manažerů a to jsem na seznamu prvni. Zároveň nevěřím, že v této situaci se mě lokální šéf jakkoliv zastane.
Tohle je na tom podle me to nejhorsi, ta nespravedlnost. Mne se sefka nejenze nezastala, ale jeste lhala.
Já vždy přemýšlím, jestli si to lidé alespoň uvědomují, že lžou nebo nejak sami sebe přesvědčí, že tohle je teď realita.
continuity Ja myslim, ze to moje si to v hloubi duse uvedomuje, akorat nechce mit pruser, no.
MP Marge moc drzim palce!
MP Marge mit praci, která je už tak psychicky tolik náročná a muset se ještě nervovat kvůli věcem, co tam těžko ovlivníš, je fakt hodně na pytel. Tak vzývám univerzum, ať navalí příležitost! ![]()
MP Marge Jsem s podobnými moudry opatrná, ale potvrdilo se mi vícekrát, že některé věci se nedějí "pro něco" (že bys selhala, nestačila, neuměla), ale "k něčemu". Život tě zkrátka hodí jinam, jakmile se jedna oblast vyčerpá.
Prozaičtější psychologické vysvětlení zní, že s větším časovým odstupem člověk obvykle vidí v událostech smysl, protože už ví, k čemu vedly. Umí si říct - bylo to na pytel, ale vlastně bych jinak nepotkal to a to...
Jitka77 Ja temto moudrum skalopevne verim (ac jsem s nimi taky opatrna, kdyz mluvim s nekym jinym) ![]()
Vis, ze ja uz jsem tak mesic - dva pred tim pruserem mela takovy neurcity pocit, ze se neco blizi? Pamatuju si, jak jsem sedela s notebookem na gauci a dokoncovala povidku - a najednou mnou probleskl takovy pocit jako jo, tohle bys v budoucnu mela delat, ne vstavat kazde rano do prace! A porad jsem citila, ze v zari se neco stane...
MP Marge Ach jo, tlapkam. Já tento přístup k práci nemám, ale já nemám žádnou ,,zodpovědnou,, práci. Ale mám blízkou kamaradku s přístupem jako ty a je to fakt těžké, jakože skutečně to přidelava spoustu nervů, starostí a práce a asi se s tím těžko něco dělá. Ona má furt pocit, že s ní musí být všichni spokojeni, že ji musí ocenit, musí to být na 100procent a tak. No desbes
rasaNori a ted chce byt deda Peta ujistovany, jak je dulezity?
MP Marge Ach jo, tlapkam. Já tento přístup k práci nemám, ale já nemám žádnou ,,zodpovědnou,, práci. Ale mám blízkou kamaradku s přístupem jako ty a je to fakt těžké, jakože skutečně to přidelava spoustu nervů, starostí a práce a asi se s tím těžko něco dělá. Ona má furt pocit, že s ní musí být všichni spokojeni, že ji musí ocenit, musí to být na 100procent a tak. No desbes
Ja to nastesti takhle mam jen v praci, jinde vubec, coz je zajimavej kontrast! Treba to, jestli se mnou byli spokojeni rodice, nebo co si o me myslela sirsi rodina, mi vzdycky bylo srdecne putna! Takze mohlo by to byt i horsi ![]()
Kokoskamy zase mame dedu, co porad chce, aby ho nekdo hodne nahlas chvalil a taky premlouval. Vrazedna kombinace.
MP Marge Ale ona to má přesně takhle, má to jen v práci, ale třeba vůči vlastním dětem (takový to, musím být 100procentni máma) nebo musím mit super domácnost, nebo musím být super žena, co dobře vypadá je v kondici, tak to vůbec. To je jí právě všechno docela i jedno, ona to má prostě jen na tu práci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.