monis takova byla moje ex tchyne, presvedcena o sve vyjimecnosti.
Stěžovací vlákno
Kokoska netuším. Abych se přiznala, tak jsem byla kousek od toho napsat OK, a odhlásit se z konverzace. A vůbec netuším, co s touhle situaci. Protože tam je i brácha se svagrovou, máma i babička. A nikdo na to nic nenapsal.
rasaNorijá bych to úplně ignorovala, vy jste tam všichni takoví startovací
.
Jak to čtu já, on vlastně o to tolik nestál, aby tam šel kvůli sobě, spíš hledal omluvu pro sebe.
rasaNori Já myslím že nereagovat je úplně nejlepší
Je to dospělej člověk, zjevně má nějaký problém, tak ať se s ním vyrovná jak umí
continuity nikdy mi to nepřišlo, spíš byl vždy salamista, asi se tam u nich na severu něco děje.
viktorka_od splavu no však. Byt doma, tak to řeším, ale tahle zpráva přišla ve chvíli, kdy jsem s kopretinama seděla na koupaku a měla asi 6% baterky, tak jsem si řekla ze počkám domu jak se to vyvine a vono nic
MP Marge držím palce! Až vyjde knížka, dej vědět, ráda si přečtu. Teda pokud si vylepším angličtinu, nebo budu muset počkat na český překlad. No a v dlouhodobém horizontu tě to psaní třeba uživí, to by bylo nej!
rasaNori nechala bych to byt, cim vic se v tom budes vrtat, tim to bude horsi a nakonec jeste proti tobe.
rasaNori nedělal si legraci? ALe taky bych to nechala být.
MP Marge
já taky radu nemám, ale byla jsem v podobné situaci loni. Rozhodla jsem se, že konečně seknu s projekcí, navíc poslední půlrok jsem v práci byla tak mimo, že se šéf se mnou rozloučil o měsíc dřív. Teď jsem ve stavební laboratoři, hlava čistá, aspoň co se týče práce, což je super, i mě to baví. Akorát finančně jsem si dost pohoršila![]()
rasaNori já tedy, ač nejsem tázána, bych přidala pohled z druhé strany. Mně to přišlo jako celkem vtipné prohlášení ke konci jednoho období života (předškolní/ školní věk), já za sebe bych něco podobného napsala synovi(s tím, že to samozřejmě nemyslím úplně vážně, ale to bych Nepsala, to bych věděla a můj syn taky, protože máme takový specifický černý humor v naší rodině)
Ale já samozřejmě vaší situaci neznám, takže to mohlo být nakrknutí zhrzeného dědečka …
Samantha kezby to byl humor
Opar 3x3 cm v obličeji:-/. Starší měla o víkendu rýmu jak cyp, ted je nachlazený sambo a já tohle. Kámoška mi včera říká, to začínáte už 1.9. jo? Jako ten opar je hustej, měla jsem to jednou takhle veliké, skončila jsem na kožním s mastí na předpis a rok jsem měla na tom místě ohromný flekanec...v noci mě to tak svědilo, až mě to budilo:D
Karja to je spis na Herpesin v tabletach. naklusala bych s tim k PL, je to nutny nasadit hned v zacatku
rasaNori Au.
Manipulátor?
viktorka_od splavu Děkuju, já jí napíšu.Jéé, má dovolenou, tak já zkusim praktickou dětí...
rasaNori Ty jo, já jsem úplně bezelstná asi, já bych to pochopila jako vtip. Stát se to v mé rodině, normálně tam přidám vysmátýho smajlíka. Ale ty ho pochopitelně znáš líp, takže pokud to myslí vážně, asi bych to taky úplně přešla.
Sweet Potato právě ze nikdy, vůbec to nechápu. A jak psala kámoška, věděl ze je 1.9. Věděl kam dítě nastupuje mohl klidně dorazit. Psát to odpoledne jako výčitku je úplně mimo...
Garfie no já právě vůbec nevím jak to uchopit. Napadla mě miliarda veci co na to napsat, ale už by se to nedalo vrátit zpátky...
rasaNori nech to být. To mi přijde nejlepší
rasaNori Chtěl to slyšet od tebe, být pozván. Třeba jen taková chvilka slabosti, kterou vyvolslo něco úplně jiného. Asi nemá smysl, abys to řešila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí