Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35026 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 20:53

monis takova byla moje ex tchyne, presvedcena o sve vyjimecnosti.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 21:30

Kokoska netuším. Abych se přiznala, tak jsem byla kousek od toho napsat OK, a odhlásit se z konverzace. A vůbec netuším, co s touhle situaci. Protože tam je i brácha se svagrovou, máma i babička. A nikdo na to nic nenapsal. 

Online continuity
43191 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 21:33

rasaNorijá bych to úplně ignorovala, vy jste tam všichni takoví startovací

Jak to čtu já, on vlastně o to tolik nestál, aby tam šel kvůli sobě, spíš hledal omluvu pro sebe. 

Online viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 21:33

rasaNori Já myslím že nereagovat je úplně nejlepší

Je to dospělej člověk, zjevně má nějaký problém, tak ať se s ním vyrovná jak umí

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 21:53

continuity nikdy mi to nepřišlo, spíš byl vždy salamista, asi se tam u nich na severu něco děje. 

viktorka_od splavu no však. Byt doma, tak to řeším, ale tahle zpráva přišla ve chvíli, kdy jsem s kopretinama seděla na koupaku a měla asi 6% baterky, tak jsem si řekla ze počkám domu jak se to vyvine a vono nic 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 22:03

MP Marge držím palce! Až vyjde knížka, dej vědět, ráda si přečtu. Teda pokud si vylepším angličtinu, nebo budu muset počkat na český překlad. No a v dlouhodobém horizontu tě to psaní třeba uživí, to by bylo nej!

Offline Kokoska
35026 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 22:57

rasaNori nechala bych to byt, cim vic se v tom budes vrtat, tim to bude horsi a nakonec jeste proti tobe. 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 06:59

rasaNori nedělal si legraci? ALe taky bych to nechala být.

MP Marge já taky radu nemám, ale byla jsem v podobné situaci loni. Rozhodla jsem se, že konečně seknu s projekcí, navíc poslední půlrok jsem v práci byla tak mimo, že se šéf se mnou rozloučil o měsíc dřív. Teď jsem ve stavební laboratoři, hlava čistá, aspoň co se týče práce, což je super, i mě to baví. Akorát finančně jsem si dost pohoršila

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 07:57

rasaNori já tedy, ač nejsem tázána, bych přidala pohled z druhé  strany. Mně to přišlo jako celkem vtipné prohlášení ke konci jednoho období života (předškolní/ školní věk), já za sebe bych něco podobného napsala synovi(s tím, že to samozřejmě nemyslím úplně vážně, ale to bych Nepsala, to bych věděla a můj syn taky, protože máme takový specifický černý humor v naší rodině) 

Ale já samozřejmě vaší situaci neznám, takže to mohlo být nakrknutí zhrzeného dědečka … 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:26

Samantha kezby to byl humor

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:34

Opar 3x3 cm v obličeji:-/. Starší měla o víkendu rýmu jak cyp, ted je nachlazený sambo a já tohle. Kámoška mi včera říká, to začínáte už 1.9. jo? Jako ten opar je hustej, měla jsem to jednou takhle veliké, skončila jsem na kožním s mastí na předpis a rok jsem měla na tom místě ohromný flekanec...v noci mě to tak svědilo, až mě to budilo:D 

Online viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:38

Karja to je spis na Herpesin v tabletach. naklusala bych s tim k PL, je to nutny nasadit hned v zacatku

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:39

rasaNori Au.

Manipulátor?

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:48

viktorka_od splavu Děkuju, já jí napíšu.Jéé, má dovolenou, tak já zkusim praktickou dětí...

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:51

rasaNori Ty jo, já jsem úplně bezelstná asi, já bych to pochopila jako vtip. Stát se to v mé rodině, normálně tam přidám vysmátýho smajlíka. Ale ty ho pochopitelně znáš líp, takže pokud to myslí vážně, asi bych to taky úplně přešla. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:52
Reakce na rasaNori:

Samantha kezby to byl humor

ach jo

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:53

Sweet Potato právě ze nikdy, vůbec to nechápu. A jak psala kámoška,  věděl ze je 1.9. Věděl kam dítě nastupuje mohl klidně dorazit. Psát to odpoledne jako výčitku je úplně mimo...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 09:53

Garfie no já právě vůbec nevím jak to uchopit. Napadla mě miliarda veci co na to napsat, ale už by se to nedalo vrátit zpátky...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:02

rasaNori nech to být. To mi přijde nejlepší 

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:06

rasaNori Chtěl to slyšet od tebe, být pozván. Třeba jen taková chvilka slabosti, kterou vyvolslo něco úplně jiného. Asi nemá smysl, abys to řešila.